Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
電視遊戲討論版>FINAL FANTASY XIV -ONLINE- 発売&サービス開始日が8月27日に決定!丨FF14にライトニング参戦が決定 Vol.2
westpat 11:15 PM 06-16-13
我見pc美版比ps3美版平成10蚊美金
都係買reg code姐

只係唔知credit card比美國個邊月費有冇問題
Marco 12:35 PM 06-17-13
PS3 版 Collector's Edition 好似已經 Out of Stock...
算了,買淨Game版
Hello MiMi 08:12 PM 06-17-13
作者: teealpha:
用PS3打FATE時,人又多怪又多,用十字制想LOCK怪成日都會LOCK錯左PLAYER,到LOCK到隻怪時隻怪都瓜左

唔知有冇個OPTION可以SET返LOCK人定LOCK怪

BTW,弓手果D搵箭靶任務位置係固定定隨機?城內果六個靶搵左我兩個鐘

同問,我都諗住訂PS3版
到時play asia 買美版
NieAChunG 12:16 AM 06-19-13
作者: fantasy俊仔:
全server maintenance
唔知幾時再有得玩
YFW 05:55 AM 06-19-13
已知下一次會係6月21日(17:00,HKT)ー6月23日(17:00,HKT)
今次舊玩家可以用返之前隻人一齊beta test
Tomatoxi 06:57 AM 06-19-13
不過舊角色只能在舊Server玩, 而新Tester不能在舊Server開新角色
即是說, 新舊玩家不能一起體驗了, 這點有些遺憾...
NexTony 07:35 AM 06-19-13
都係冇追開, 我想問美日版SERVER係分開?
Tomatoxi 08:12 AM 06-19-13
無論甚麼版本都可以選擇在任何server 開角色,

從2.0開始, server在地理上會分番開美日服務中心
NexTony 08:28 AM 06-19-13
作者: Tomatoxi:
無論甚麼版本都可以選擇在任何server 開角色,

從2.0開始, server在地理上會分番開美日服務中心
唔該哂你先

咁即係我買美版都可以同大家一齊玩? (我假設大家都係玩日版w)
咁唔知美版可唔可以出日文介面?
Tomatoxi 08:34 AM 06-19-13
我暫時 beta test 係咁:

美版legend account + 日本PSN account + 日版PS3 client

暢通無阻, 介面係全部languages 都可以在login 之前轉換
登入之後可以見到哂所以區域既server , 佢仲會顯示連線質量

暫時我美日兩邊都試過係good + 順...
Marco 12:00 PM 06-19-13
我諗係出之前大家可以討論下去邊個server,如果自己友集中係同一個server,應該會好玩d
Eking 12:40 PM 06-19-13
除左一個server, 重有冇人開linkshell...小的日文不好.....同日本人party 可能性好低~囧~
Marco 12:59 PM 06-19-13
我見 Beta 好似已經有得開 Linkshell,但我唔知去邊度開
Eking 01:05 PM 06-19-13
beta ls 應該冇左啦.....今星期五beta好似會留record
tamama49 02:27 PM 06-19-13
大家會去邊個server玩???
上星期Beta Test去左Bahamut, 今次想同多d hk人一齊玩~!!!
NieAChunG 03:21 PM 06-19-13
作者: tamama49:
大家會去邊個server玩???
上星期Beta Test去左Bahamut, 今次想同多d hk人一齊玩~!!!
Me2 JP bahamut
Eking 04:01 PM 06-19-13
我都係個邊.....XD
雙日 12:22 AM 06-21-13
想請問如果有FF14舊版(PC),係咪就可以免費取得FF14新版?

公佈左手續如何了嗎?
Marco 12:23 AM 06-21-13
作者: 雙日:
想請問如果有FF14舊版(PC),係咪就可以免費取得FF14新版?

公佈左手續如何了嗎?
到時可以免費Download
Marco 08:38 PM 06-22-13
第2輪 Open Beta 又來了
@JP Titan server 中
westpat 10:42 PM 06-22-13
而家D公會 formula唔駛死記XDDD
yuhchan5 10:45 PM 06-22-13
係咪港服玩唔到, 一定要美or日?
littleyip 10:52 PM 06-22-13
幾時先派KEY? 呢到好多舊人@@
Marco 01:39 AM 06-23-13
作者: westpat:
而家D公會 formula唔駛死記XDDD
好好多,唔似以前XI咁,真係唔知頭唔知路
芝麻糊 08:17 AM 06-23-13
想問下係咪pc同ps3 唔連通ga?
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面