Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-12, 10:42 PM   #26
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: 屍神Season 查看文章
鼻涕虫仙人應該係住係濕木林, 遲下會唔會到小櫻開仙人mode
故事都就完,睇黎冇機會
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 12:27 AM   #27
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
白蛇仙人-.-......
遲下會唔會出 第二d 仙人mode呢-.-
卡卡西會唔會變 狗狗仙人呢-.-

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 12:33 AM   #28
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
白蛇仙人-.-......
遲下會唔會出 第二d 仙人mode呢-.-
卡卡西會唔會變 狗狗仙人呢-.-
全世界最狗的人就係狗狗仙人

我覺得如果一路拖落去,仙人普及化絕對有可能。

呢套野原本真係好睇,可惜個power balance亦係近年數一數二地差…
只有不斷誇張地變強,變強同時又忘記之前其實set左框架俾自己…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 01:06 AM   #29
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
佢咁玩落去要講咩仙人都有ga啦...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 04:55 AM   #30
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
忍者們都修練成仙人
然後世界另一邊原來仲有個魔界
尾獸都只係由魔界逃走出黎既小雜魚比六道仙人收服左
最後就到仙魔大戰!!!

此篇文章於 03-23-12 04:57 AM 被 朔望~ 編輯。
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 07:07 AM   #31
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
說實話,我覺得蛇都有仙人模式,好正常……
由手機版發出
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 08:58 AM   #32
pet3
The One

引用:
作者: elmond 查看文章
說實話,我覺得蛇都有仙人模式,好正常……
由手機版發出
佢都講明只有3大仙地

比盡咪仲有一個
唔會量產得去邊

反而下一代就應該更屈機了

鳴人血統是6道仙人體的分支
水樹血統是6道仙人眼的分支
佐助血統是6道仙人眼的分支
痴女血統是6道仙人體的分支

鳴人x水樹
佐助x痴女
佐助x鳴子

這3對交配的話
下代就能有一隻原生有哂6道仙人體+眼血統的人
第3部的新主角.....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 01:10 PM   #33
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
「NARUTO」新作劇場版は岸本斉史がストーリー書き下ろし

岸本斉史「NARUTO―ナルト―」の劇場アニメ
「ROAD TO NINJA -NARUTO THE MOVIE-」が、7月28日に全国公開される。

「ROAD TO NINJA -NARUTO THE MOVIE-」は、
劇場版シリーズ初となる岸本オリジナルストーリー。
岸本が描き下ろしたメインビジュアルも公開された。4月14日からは特典付き劇場前売券も発売。
また本日3月26日発売の週刊少年ジャンプ17号(集英社)では、
表紙と巻頭カラーで「NARUTO―ナルト―」が掲載されている。

岸本斉史コメント
アニメ10周年ということもあり、今回はストーリーライン、デザイン、自身のわがままも含め、
ガッツリとやらせていただきました。
絶対面白い映画にすることを約束しますので期待していて下さい!!

舊 03-26-12, 05:12 PM   #34
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
我覺得有白蛇仙人都唔出奇~
照計之後出場o既係鼻涕虫仙人~b
照計小櫻要學做仙人先得~唔係真係永遠都唔使出場~

舊 03-26-12, 05:29 PM   #35
elmond
女權主義信奉者

鼻涕虫仙人....要網手先有睇頭
表面滑溜溜,濕透透的...

舊 03-26-12, 05:33 PM   #36
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: pet3 查看文章
佢都講明只有3大仙地

比盡咪仲有一個
唔會量產得去邊

反而下一代就應該更屈機了

鳴人血統是6道仙人體的分支
水樹血統是6道仙人眼的分支
佐助血統是6道仙人眼的分支
痴女血統是6道仙人體的分支

鳴人x水樹
佐助x痴女
佐助x鳴子

這3對交配的話
下代就能有一隻原生有哂6道仙人體+眼血統的人
第3部的新主角.....
嗯....能告訴我知
佐助x嗚"子"是什麼一回事嗎

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 05:36 PM   #37
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: GN00508771 查看文章
嗯....能告訴我知
嗚人色誘術!? (有錯請指點...)
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 03:50 PM   #38
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-28-12, 03:55 PM   #39
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

刺穿了 不過佢依家係穢土轉生中 應該冇事吧

舊 03-28-12, 03:59 PM   #40
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
刺穿了 不過佢依家係穢土轉生中 應該冇事吧
可能又只係中左幻術
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 05:08 PM   #41
加瑪
奧脫福的一條小草

可能係故意比佢刺穿之後捉住佢再出招...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 03-28-12, 05:31 PM   #42
elmond
女權主義信奉者

Del……

此篇文章於 03-28-12 06:08 PM 被 elmond 編輯。
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 10:10 PM   #43
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

結果還是拿手的分身

舊 03-28-12, 10:15 PM   #44
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
最近回勇咗! 希望keep住埋個靚尾!

舊 03-28-12, 10:26 PM   #45
加瑪
奧脫福的一條小草

呢期賣親情
個回憶又幾好

舊 03-29-12, 12:10 AM   #46
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
點解有苦無仲要用箭?
引用:
結果還是拿手的分身
結果還是帥氣的烏鴉

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 12:40 AM   #47
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
繼續賣兄弟情同烏鴉

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 08:20 AM   #48
pet3
The One

引用:
嗯....能告訴我知
別看少無限查克拉(無時限)的變身術

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-12, 12:13 AM   #49
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
之前某主角又要靜止又要用分身先收集到自然能量
唔好話比我知兜有條蛇就當自來也同兩隻蛙合体咁計

可能三忍果三隻本身就係最強寵物,到時鋼手又開埋一份
佐神你換隻鷹係咪好後悔呢?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-12, 01:08 AM   #50
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
頭果幾版好似富奸d草稿咁

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 10:14 AM

手機版 | APP版