Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區

主題工具 顯示模式
舊 12-19-13, 03:50 PM   #1
WinstonMK

註冊日期: Dec 2013
Arrow [出售] IES..公司文件..一堆亂碼? Microsoft Office 2013 幫到你

學生哥做IES時,返工一族處理公司文件,肯定有過唔少煩惱啦……
你我大家都明,屋企用果個open office做,返到公司學校用microsoft office開,有無搞錯居然變哂做亂碼……
又或者屋企果個版本舊到喊出黎,去到公司學校排位亂哂……呢d實在係十分之難搞既一個問題黎認真
一個改變既機會黎喇,我地既電腦團隊目前正係度賣緊microsoft office 2013 professional plus 繁中版~既key
聽個名professional plus都覺得型啦係咪先,專業加強版,一套只係賣1800港紙,黎緊12月25號26號放紅假仲可以買一送一,係咪好抵先

有興趣了解更多,或者想購買我地呢個超抵既office當然就可以以email同手機聯絡我地啦~

買key有咩好? 又快又方便 唔洗專登行出黎

email: bengood362@gmail.com
手機: 68574983 (非繁忙時段)

比錢就簡單啦,首先係email或者手機聯絡左我地先,然後傾下價錢傾下返工有咩煩,傾到岩哂你心水果陣覺得想買既,即管出聲!
我地會比一串中銀既銀行number你,你入完數啦wor,影張入數紙比我地睇,然後就簡單啦即刻比條key你~

不過要提下各位,靚仔緊係要有個靚女,咁新咁勁office當然要配勁既windows啦係咪先~
好啦其實我都係想講淨係適用係Windows 7、Windows 8、Windows Server 2008 R2 或Windows Server 2012姐..

此篇文章於 12-24-13 08:10 PM 被 WinstonMK 編輯。
WinstonMK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-13, 08:12 PM   #2
WinstonMK

PUSH~
舊 12-28-13, 07:35 PM   #3
WinstonMK

push~
舊 12-31-13, 06:29 PM   #4
WinstonMK

push~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - CW] [CW32-1st day]星雨Alice Key社同人本-Lock and Key Hypothesis 羽翼小兔 Cosplay同人MIX討論區 0 08-06-11 06:48 PM
[文章] Lighting - High Key and Low Key KKH 照相館 2 10-18-07 12:35 AM
Comme des Garcons guerrilla store~版主參觀後會報! 加推當日部份限量product 出售now! HuGo_達之礦工 潮流版 15 05-01-06 07:54 PM

現在的時間是 10:37 AM

手機版 | APP版