Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!!
zzzdx 10:59 PM 03-16-12
仲未試過自動sosad
Edward29 11:00 PM 03-16-12
終於自己出到fire, 雖然只射四個, 好過冇
衝鋒槍 11:01 PM 03-16-12
作者: Edward29:
10PP同一格咁趣致?
講笑姐,不過10p真係有可能射得3-4格
若天 11:01 PM 03-16-12
250 コンプ數好遙遠,應該放棄了
衝鋒槍 11:02 PM 03-16-12
銀+卷x2.....S+合流次藤,G亞一佐野-.-
gsw 11:02 PM 03-16-12
作者: 衝鋒槍:
講笑姐,不過10p真係有可能射得3-4格
上次真係有人試過連續7P以上同一格(飛機)
spikekit 11:08 PM 03-16-12
s中s+合流新田
衝鋒槍 11:09 PM 03-16-12
作者: 若天:
250 コンプ數好遙遠,應該放棄了
有得儲火波同打6日都未必既
不是藍星人 11:10 PM 03-16-12
作者: gsw:
上次真係有人試過連續7P以上同一格(飛機)
我相信史奈達多過飛機強
衝鋒槍 11:12 PM 03-16-12

哩張野我真係要表起佢珍藏
zzzdx 11:14 PM 03-16-12
星劵--BS淳
S劵--SS淳

orz
若天 11:15 PM 03-16-12
有得儲火波同打6日都未必既
有四日係閒日要番工,我將目標放係13000就算了
toxic 11:18 PM 03-16-12
次次自動fire,都係得返1或2格,真係衰運到
zzzdx 11:18 PM 03-16-12
作者: toxic:
次次自動fire,都係得返1或2格,真係衰運到
我一次自動fire都冇
ko121314 11:21 PM 03-16-12
今次營運打擊馬高人的方法都幾利害
如果唔用人手判斷出fireshoot都會幾蝕
又或者完全唔射fireshoot就完全浪費哂

營運好樣的
Gundam MK-2 11:22 PM 03-16-12
銀券>銀亞一崎哥|||
崎哥惡夢未完!?
VICT 11:23 PM 03-16-12
s卷係金吳
都good
我冇
衝鋒槍 11:24 PM 03-16-12
作者: Gundam MK-2:
銀券>銀亞一崎哥|||
崎哥惡夢未完!?
SAME HERE我個惡夢係銀卷中銀星崎哥,銀+卷中銀星+崎哥-.-
藍澤千影 11:25 PM 03-16-12
SAME HERE我個惡夢係銀卷中銀星崎哥,銀+卷中銀星+崎哥-.-
我都是銀劵中亞一石崎
衝鋒槍 11:29 PM 03-16-12
作者: 藍澤千影:
我都是銀劵中亞一石崎
金卷中金+中學雞來生-.-
搖搖 11:30 PM 03-16-12
訓覺照掛, 番工remote打!
johnson0263 11:33 PM 03-16-12
作者: ko121314:

營運好樣的
要返工, 浪費fireshoot都無計
spikekit 11:33 PM 03-16-12
作者: ko121314:

營運好樣的
問題係要成幾粒鐘先儲哂3粒波, 除非你run成10幾粒鐘都唔係差好遠
ko121314 11:35 PM 03-16-12
作者: spikekit:
問題係要成幾粒鐘先儲哂3粒波, 除非你run成10幾粒鐘都唔係差好遠
其實無話無得叫佢用fireshoot, 不過條script要人手寫
johnson0263 11:37 PM 03-16-12
作者: spikekit:
返工連搭車11個鐘
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面