Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-16, 11:37 AM   #2601
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
隻00Q正到

wa...有咁著數?敗家仔系列唔駛放限定賣?
即係限定得一隻
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 12:33 PM   #2602
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
即係限定得一隻
咁又係...白鵝太大隻大蛋都塞唔落....
但得一隻又好似...又或者好似dash premium 02 咁唔限於一個系列嘅機

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 12:46 PM   #2603
日向小RAYRAY

引用:
咁又係...白鵝太大隻大蛋都塞唔落....
但得一隻又好似...又或者好似dash premium 02 咁唔限於一個系列嘅機
夜鶯!!!
舊 12-15-16, 01:55 PM   #2604
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
唔係扭蛋黎咩?有盒蛋版?

舊 12-15-16, 02:13 PM   #2605
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Rance 查看文章
P店放落紙皮盒都係咁賣啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 02:14 PM   #2606
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
同問 (樓上 too long don't read 鳥)

Dash 係唔係叫分o左兩樣, 300 yen 扭蛋 同 500 yen 盒蛋?

舊 12-15-16, 02:30 PM   #2607
Rance
The One
ガハハ

我見AMAZON個PRODUCT DESCRIPTION寫話係(台座が付くスペシャル仕様)
扭蛋版有無地台?

舊 12-15-16, 03:31 PM   #2608
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
我見AMAZON個PRODUCT DESCRIPTION寫話係(台座が付くスペシャル仕様)
扭蛋版有無地台?
笨大依家根本講d吾講d(d激光劍官網都無提過),
展出果時都見過隻base,但又無提會吾會連
真係吾知扭蛋有冇地台

但box個價除番起都241yen一隻,咁輕既野搵轉運都吾會貴
好想試下,但又衰發現前一日同熟鋪落左order要兩set
又加上吾知佢果一box係隨機同full set.....

相薄
舊 12-15-16, 03:58 PM   #2609
Rance
The One
ガハハ

根據我買咁多原盒BANDAI食玩經驗,
只要佢一盒數量大過佢個SET數就一定有一SET O既...
好似2分鐘模型咁就一定唔齊

舊 12-15-16, 04:35 PM   #2610
大覺屋師真
The One

引用:
根據我買咁多原盒BANDAI食玩經驗,
只要佢一盒數量大過佢個SET數就一定有一SET O既...
好似2分鐘模型咁就一定唔齊
ic....
日本amazon預訂果D係咪都係出貨前幾日先扣數?
因為見結帳畫面唔多覺有依句野. 但美歐amazon果D記得明顯有句野

相薄
舊 12-15-16, 04:47 PM   #2611
Rance
The One
ガハハ

amazon 同 AMIAMI都係出貨先扣數

舊 12-15-16, 05:30 PM   #2612
大覺屋師真
The One

引用:
amazon 同 AMIAMI都係出貨先扣數
咁我落左先再考慮下.

相薄
舊 12-19-16, 01:02 PM   #2613
J+1
望過黎呀!!!!!!

係時候收皮...???

由手機版發出
舊 12-19-16, 04:10 PM   #2614
J+1
望過黎呀!!!!!!

貼呢邊算...三隻都冇玩

http://www.gundam.info/topic/17143

===========
應該最後一篇(?) 介紹

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2016/12/19/173000
由手機版發出

此篇文章於 12-19-16 04:55 PM 被 J+1 編輯。
舊 12-19-16, 05:41 PM   #2615
日向小RAYRAY

引用:
作者: J+1 查看文章
貼呢邊算...三隻都冇玩

http://www.gundam.info/topic/17143

===========
應該最後一篇(?) 介紹

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2016/12/19/173000
由手機版發出
neo真係好垃圾
舊 12-20-16, 10:58 AM   #2616
大覺屋師真
The One

引用:
neo真係好垃圾
如果以前出就會叫好嘅
但依家仲用依種比例好難長玩
detail感不足.
最重要係相近比例有個極大期待嘅forte,咁多戰線之下點會輪到佢
笨大依期痴左線容許開咁多條line

再加上blog駛唔駛影得咁差?d相都趕左一半客.
依家咩年代,用低質相機影扮無落味精真實feel?

相薄
舊 12-20-16, 11:06 AM   #2617
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢個我反而期待喎 之前converge一開始時就係嘈點解唔出呢重2頭身,而家肯出市場應該仲有一定份額....forte反而比唔到呢個比例...

影相就算啦....佢個重點只有影到對眼發光就算

另外戰線neo應該係取代converge用的,高達頭都出得8899 之下c#又唔係延續得幾多....
由手機版發出

此篇文章於 12-20-16 11:09 AM 被 J+1 編輯。
舊 12-20-16, 12:42 PM   #2618
大覺屋師真
The One

死啦, 我仲期待converge個坑可以繼續掘落去
converge個感覺係變左例行公事, 唔開都要買咁....
而且converge依家我反而唔期待高達頭,想佢補完番晒D配角機, 當然以大眾嚟講高達頭先有吸引力

相薄
舊 12-20-16, 05:43 PM   #2619
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
高達頭仲有好多未出喎
G打後個D
佢最近先開OO初期同EW後期
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 11:44 AM   #2620
日向小RAYRAY

引用:
如果以前出就會叫好嘅
但依家仲用依種比例好難長玩
detail感不足.
最重要係相近比例有個極大期待嘅forte,咁多戰線之下點會輪到佢
笨大依期痴左線容許開咁多條line

再加上blog駛唔駛影得咁差?d相都趕左一半客.
依家咩年代,用低質相機影扮無落味精真實feel?
我對NEO既仇恨係因為NEO係DASH個主管整
舊 12-21-16, 08:40 PM   #2621
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
個人對MSE尚算滿意
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 10:17 PM   #2622
日向小RAYRAY

2ch:F03
Ξ高達,FD-03古斯塔夫,高達MK-II,G-Defenser,武者斎胡頑駄
舊 12-21-16, 11:59 PM   #2623
大覺屋師真
The One

引用:
2ch:F03
Ξ高達,FD-03古斯塔夫,高達MK-II,G-Defenser,武者斎胡頑駄
隻FD-03可以一模兩color 閃光凱撒衛color, unicorn color
mark2, 係時候要平反喇
正呀, 武者7人眾真係想出晒佢咁喎

相薄
舊 12-22-16, 07:16 AM   #2624
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
問題麼亞屈會唔會出番f版....
問題2...順手出埋圓桌丫唔該
由手機版發出
舊 12-22-16, 08:52 AM   #2625
日向小RAYRAY

引用:
隻FD-03可以一模兩color 閃光凱撒衛color, unicorn color
mark2, 係時候要平反喇
正呀喂,頭三彈已經完爆DASH,有冇誠意我地有眼睇

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 10:30 PM

手機版 | APP版