Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-02, 08:42 AM   #1
柔情蓋月天-陸小鳳
Account Locked
最愛小璘~~~~~~~

註冊日期: Dec 2001
施文好慘呀

被當做罪人.......
做龍門的心情我完全明白......
其實施文已打得不錯
柔情蓋月天-陸小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-02, 11:08 AM   #2
God of Gamer
沉默是金

我覺佢不應太過自責,佢今屆的表現已經好好

舊 06-23-02, 11:12 AM   #3
boy
Senior Gamer
bye~~

身經百戰的英格蘭門將施文,除了對巴西一仗失位而眼巴巴看韞眵y「笠」過自己,最
後令球隊輸波外,原來在他的足球生涯中,還有五大失策事件,使他洋相盡出。

91年:加斯居尼在英格蘭足總杯一腳射破施文的十指關,但這記三十五碼的射門竟能構
成入球,引起觀眾嘩然。

93年:世界杯外圍賽,荷蘭球員高文主射罰球越過人牆,掠過施文右手而入,事後施文
的企位備受質疑。

95年:薩拉戈薩的尼謙在歐洲杯賽冠軍杯加時下半場施展一記四十五碼射門,大腳
「笠」死失位的施文。

98年:施文判斷錯誤禁區內撞跌施蒙尼,雖然施文撲到由巴迪斯杜達主射的十二碼,但
皮球還是彈入網內。

00年:英格蘭主場迎戰德國,夏文上半場主射罰球射入,而施文對其三十五碼射門卻全
無反應。

舊 06-23-02, 01:45 PM   #4
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
佢最差既地方就係o係重要既時刻犯錯.....

舊 06-23-02, 01:45 PM   #5
千野新一
Senior Gamer

個球係朗拿甸奴射得好姐
唔係施文GA錯

舊 06-23-02, 09:35 PM   #6
。一。
Insane Gamer
@\./@

註冊日期: Jan 2002
人地o個球入得咁刁轉
當時施文接唔到都唔算係咩罪丫
。一。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-02, 09:41 PM   #7
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
係施文行得比較出
先有機會俾郎拿甸奴發揮姐
施文要付D責任o既
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-02, 11:53 PM   #8
Hunter

之後英格蘭11個打10個都入唔到波, 唔通其他球員就好好咩

剩係識羅施文黎出氣

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-02, 12:15 AM   #9
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

朗拿甸奴o個一球係足心理,
o係o個個距離,一般做法都係傳上去的,
所以龍門會衝定出黎,去接個傳中球,
但畀朗拿甸奴睇中o個一點,就笠射...
施文衝左出去,回身唔到,就睇住個波入喇...

其實係朗拿甸奴好波,而唔係施文o個球做得唔好......
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-02, 12:22 AM   #10
魚伕
Moderator

Re: 施文好慘呀

呢一球無疑施文有責任的(企得出少少 )
但係唔應該怪晒守門員
因為如果前面做到野,後面就唔會失球:hrmph:
(德國對沙地,門將簡尼直頭可以邊打波邊傾電話都得 )
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-02, 03:44 AM   #11
某F
我的歌聲裡

施文一失足成千古恨

舊 06-25-02, 01:42 PM   #12
cloud

PSN  IDsteve_ho110
seamen無練擋笠射?

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:36 AM

手機版 | APP版