Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124 524  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
heyman774 05:20 PM 10-15-15
空氣盾令卒仔斬空3下之後佢就會自暴自棄唔再打人
GN00508771 06:12 PM 10-15-15
作者: tsddr:
已add
角色名係乜?
好多人ADD我分唔到
tsddr 07:17 PM 10-15-15
作者: GN00508771:
角色名係乜?
好多人ADD我分唔到
HEI
闇影風 07:48 PM 10-15-15
作者: GN00508771:
突一紅蓮 LV61 今日內會改爆

歡迎ADD

大腿仲有冇位可以抱
Kelvin掛緊SSR無翼鐵甲萬能俠
GP03D 03:59 PM 10-16-15
想問係咪有LINE GROUP?
可以ADD嗎?
okabe 04:07 PM 10-16-15
CC魔神玩法,不過一開始就有2張包底有RANKING
除左蘭斯獎品有SR 副駕CC
ZeroChow 04:38 PM 10-16-15
點check bp?
Seamty2 04:41 PM 10-16-15
係咪撃破30次蘭斯洛特就有SSR蘭斯洛特拎?
樹靈DRYAD 04:53 PM 10-16-15
係.....30就有~
okabe 04:56 PM 10-16-15
作者: Seamty2:

作者: ZeroChow:
點check bp?
入去打先見到,佢應該好似CC咁主畫面加條BP BAR
GP03D 05:00 PM 10-16-15
作者: Seamty2:
應該係要你發見撃破先得
GP03D 05:03 PM 10-16-15
BP回復劑先回得個3粒BP...唔係回哂.....
psidef 05:07 PM 10-16-15
作者: GP03D:
BP回復劑先回得個3粒BP...唔係回哂.....
CC咪又係咁
ZeroChow 05:20 PM 10-16-15
Ero
求大腿
janicebb 05:38 PM 10-16-15
10連coin中左一隻,招必殺只得一格亂舞技
道化師_雪 06:04 PM 10-16-15
嘩~唔係好掂...個強敵出現率低到爆...
CC大約而家魔神差唔多1場普通戰鬥出1次魔神戰。
呢隻差唔多要3至4場先出1次...
LordofNightmare 06:18 PM 10-16-15
我打兩次兩次都見到喎?
GP03D 06:26 PM 10-16-15
作者: 道化師_雪:
我打左10次以上次次都出喎。。。
你係咪打event?定story先?
GN00508771 06:27 PM 10-16-15
中級都場場出
ZeroChow 06:32 PM 10-16-15
原來唔駛check bp, 唔怪得收埋咗
夠6ap 就夠1bp
即係check 住ap 唔過36就得
okabe 06:35 PM 10-16-15
打咩級?中級遇見率都唔差
okabe 06:40 PM 10-16-15
作者: ZeroChow:
原來唔駛check bp, 唔怪得收埋咗
夠6ap 就夠1bp
即係check 住ap 唔過36就得
1ap=8min 1bp= 30min
6ap 都成48分鐘 實夠回bp 係ap 唔夠開任
道化師_雪 06:59 PM 10-16-15
度度地方都有打...感覺比CC出現率低咋=_=
傑斯特 07:00 PM 10-16-15
你打錯關係咪
打初級都場場出

有專用關架
小嘉 07:01 PM 10-16-15
打錯關啦好明顯
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124 524  ... 最後

返回主題版面