Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-14-04, 12:03 AM   #151
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
引用:
作者: ★★奸人堅★★
同銀色好似
差好遠喎

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線  
舊 04-14-04, 01:12 AM   #152
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: ★★奸人堅★★
同銀色好似
AGREE
DQGUNDAM 目前離線  
舊 04-14-04, 02:06 PM   #153
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 大雄
差好遠喎
我睇唔覺好遠,可能地方既燈光問題
★☆無 敵☆★ 目前離線  
舊 04-14-04, 08:51 PM   #154
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
其實凍佢就變銀色, 熱佢就變香腸金色ga~
YeeeSSS 目前離線  
舊 04-14-04, 09:19 PM   #155
沈小丸
Game Master
不想再有後悔..

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 瀨戶內海
其實凍佢就變銀色, 熱佢就變香腸金色ga~
高科技

║║☆║╚╣║║│║╩╣ ╚╗╔╣║║║║
╚╝ O═╩═╩═╩═╝★ ╚╝╚═╩═O
沈小丸 目前離線  
舊 04-14-04, 10:58 PM   #156
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
部用W三年的Kyocera就快打柴,因此正物色新機。

想問一問有冇人知三菱部M750幾時會出呢?大約賣幾錢?
另,用緊M720的用家對此機有咩意見呢?

thx.

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線  
舊 04-14-04, 11:01 PM   #157
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

註冊日期: Nov 2002

Nokia 3120

舊 04-15-04, 12:02 AM   #158
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
破解NEC C616 or C313 Sim Card Lock方法
(1)version係ccpu:c623_r06或再新o既version
放入非 3 或 Orange 的 Sim Card 後開機
電話會顯示「請放入正確的SIM卡」
不需理會所顯示的子句,輸入「#4960*xxxxxxxx#」(xxxxxxxx是隨意輸入的8位數字)
再輸入「*4960*xxxxxxxx*xxxxxxxx#」(xxxxxxx與上面隨意輸入的8位數字相同)
畫面會顯示「SIM卡銷開」,然後關機再開機後就會見到該卡的網絡。
(當按入code時畫面不會出現你所按入之數字)
*若要使用其他網絡的SIM Card,要重複以上步驟。

(2)version係ccpu:c620.r32或之前version
不需理會所顯示的子句,輸入「#4960*xxxxxxxx#」(xxxxxxxx是隨意輸入的8位數字),
之後按打出鍵
再輸入「*4960*xxxxxxxx*xxxxxxxx#」(xxxxxxx與上面隨意輸入的8位數字相同), 之後
按打出鍵
畫面會顯示「SIM卡銷開」,然後關機再開機後就會見到該卡的網絡。

正!好想入翻部玩下!

此篇文章於 04-15-04 01:18 AM 被 URA 編輯。
URA 目前離線  
舊 04-15-04, 12:05 AM   #159
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
e~~試下先

DC 97 目前離線  
舊 04-15-04, 12:16 AM   #160
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
平平地想多功能出部NEC C616好唔好?
S.T.A.R.S. 目前離線  
舊 04-15-04, 12:20 AM   #161
URA
盡皆過火 盡是癲狂

引用:
作者: S.T.A.R.S.
平平地想多功能出部NEC C616好唔好?
如果你唔用3就最好出街鋪買啦

舊 04-15-04, 12:25 AM   #162
URA
盡皆過火 盡是癲狂

嘩‥個解lock code一出,琴晚去MK問個解code要$300.00
連yau ma tei街邊檔都放o左牌出黎話有得解lock
我心諗即刻o係街邊開返檔收人每部$150.00都仲有得鎌, 實行頂爛市....

舊 04-15-04, 12:32 AM   #163
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: URA
如果你唔用3就最好出街鋪買啦
而家又睇中Motorola A925
但唔用3G又冇得分期供
S.T.A.R.S. 目前離線  
舊 04-15-04, 12:32 AM   #164
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
掂~~
我可以比部机老豆用啦
我就可以換机
呵呵~

DC 97 目前離線  
舊 04-15-04, 01:26 AM   #165
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
採用PXA2700G多媒體加速器的Intel 手機曝光

在台北IDF上,Intel公開了一部抈月Intel PXA270處理器加上Intel 2700G多媒體加速器的手提,它能提供640 x 480的DVD品質播片質素,卻可以提供不錯的3D遊戲效能,圖為Intel 2700G手機的Demo,正在運作電單車的3D遊戲,筆者親身嘗試過,畫質還可以而且速度感不錯。

http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=94601
Intel出手機
比日本機的性能更強

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線  
舊 04-15-04, 12:36 PM   #166
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
作者: phil077
Intel出手機
比日本機的性能更強
樣唔吸引
舊 04-15-04, 12:37 PM   #167
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
作者: <大鱼巨星<

Nokia 3120
好似"新俊"果部X2.....
舊 04-15-04, 12:58 PM   #168
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

N-雞2世(第二次獻世)
http://www.n-gage.com/en-R1/gamedeck/ngage_qd/index.htm
舊 04-15-04, 09:40 PM   #169
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: URA
破解NEC C616 or C313 Sim Card Lock方法
(1)version係ccpu:c623_r06或再新o既version
放入非 3 或 Orange 的 Sim Card 後開機
不需理會所顯示的子句,輸入「#4960*xxxxxxxx#」(xxxxxxxx是隨意輸入的8位數字)
再輸入「*4960*xxxxxxxx*xxxxxxxx#」(xxxxxxx與上面隨意輸入的8位數字相同)
(當按入code時畫面不會出現你所按入之數字)

(2)version係ccpu:c620.r32或之前version
不需理會所顯示的子句,輸入「#4960*xxxxxxxx#」(xxxxxxxx是隨意輸入的8位數字),
之後按打出鍵
再輸入「*4960*xxxxxxxx*xxxxxxxx#」(xxxxxxx與上面隨意輸入的8位數字相同), 之後
按打出鍵

正!好想入翻部玩下!
成功

舊 04-15-04, 10:10 PM   #170
大雄
卡啦騷

引用:
作者: <大鱼巨星<
Nokia 3120
幾得意~

玩過6230
唔錯喎~個MON 幾靚~不過都係細

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線  
舊 04-16-04, 12:02 AM   #171
傻地
Crazy Gamer
傻地=pochan

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDpochan
XBox Live Gamertagpochan00
我有個 fd 想買 se 果部 s5050i/is (唔係記得咩型號) , 可以轉果部呢 ~
有咩分法可以將佢入手呀 , 有勞買左既朋友解答 ~ thx

舊 04-16-04, 12:18 AM   #172
大雄
卡啦騷

日本YAHOO BID
我可以幫手不過要4月尾

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線  
舊 04-16-04, 12:56 AM   #173
傻地
Crazy Gamer
傻地=pochan

引用:
日本YAHOO BID
我可以幫手不過要4月尾
大約要幾錢 ga ?

舊 04-16-04, 12:57 AM   #174
大雄
卡啦騷

咁就要睇下你要I 定IS

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線  
舊 04-16-04, 01:03 AM   #175
傻地
Crazy Gamer
傻地=pochan

引用:
咁就要睇下你要I 定IS
i 要幾錢 ~
is 要幾錢
因為我要報價比佢聽

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GBA]Pokemon 火紅/葉綠 交流區 Vol.2 NexTony 手提遊戲機討論版 336 06-08-12 03:52 PM
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
手機資訊 & 交流區 8 <大鱼巨星< 影音館 1000 04-01-04 10:37 PM
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM

現在的時間是 05:49 AM

手機版 | APP版