Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 07-15-06, 02:50 PM   #1
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
比五首你認為最LUM死女嘅歌

中英唔拘,但唔該唔好咁老土整首日文黎..THX

以前我只得一首...ELVIS LOVE ME TENDER..
超肉麻但又真係好掂~XD

01。03。11

此篇文章於 07-15-06 02:53 PM 被 Kojiro Fuuma 編輯。
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-06, 03:58 PM   #2
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
ekin@一生愛你一個

舊 07-15-06, 04:02 PM   #3
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

註冊日期: Jul 2002
david tao----愛很簡單

舊 07-15-06, 06:45 PM   #4
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
簡單愛
就是愛你(or 愛很簡單)
命硬
愛的呼喚?
你的名字我的姓氏?
仲有首林子祥既...咩鹹魚白菜果首

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-06, 06:47 PM   #5
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: masaki
有首林子祥既...咩鹹魚白菜果首
分分鐘需要你 ?

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-06, 06:49 PM   #6
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: ~蕉園~命運~
分分鐘需要你 ?
呀係
突然唔醒起個歌名

"唔該要串光陰走辣"

舊 07-15-06, 06:56 PM   #7
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
劉德華 - 我得妳
五月天 - 時光機(自己覺得 )
張學友 - 真情流露、輕撫妳的臉
古巨基 - 天堂流淚

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-06, 07:58 PM   #8
Eugene
メ~ン!

註冊日期: Jan 2002
you'll never know - michael buble
Jazz的話無Meh可能Lum吾到女
Elvis的話我會LikeWoodenHeart多D

大家有用不着CLUB NINTENDO的SerialNo.GE話可以EmailME
超多謝各GAF朋友的Points:共X00Points THZ (゜∀゜)
Pokemon Diamond: Eugene/Gen/3909 2395 0799
Eugene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-06, 08:06 PM   #9
Hayato
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
何韻詩 - 圓滿

點解日文會老套
Hayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-06, 08:14 PM   #10
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
蔡健雅首beautiful love
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-06, 08:26 PM   #11
HaKu
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagHaKuHK
Richard Marx - Now & Forever
歌詞
HaKu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 02:04 PM   #12
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
每天愛你多一些

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 04:09 PM   #13
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
全屬張學友:每天愛你多一些,真情流露,你的名字我的姓氏,你是我一生中的傳奇

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 05:54 PM   #14
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
hacken lee - 當找到你
Leon Lai - 愛比我重要
Ekin - 一生愛你一個
五月天 - 戀愛ing

此篇文章於 07-16-06 05:56 PM 被 seraph 編輯。
seraph 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 06:22 PM   #15
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
Close to You---the Carpenters
喜歡你----beyond
讓悲哀說再見---安全地帶

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 06:37 PM   #16
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
Julie Simon - You're a part of me

舊 07-16-06, 07:03 PM   #17
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
側田-感動
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 07:18 PM   #18
REDRUM

註冊日期: Jan 2002
Truly Madly Deeply - Savage Garden
Yellow - Coldplay
Angel - Massive Attack
REDRUM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 01:57 PM   #19
可人怡
不適用

註冊日期: May 2003
譚詠麟《小風波》

張學友《祇有妳不知道》

獨白: 當我第一眼見到你既時候
我真係好想走到你面前話比你知:妳好靚!
但我始終都衹係靜靜咁坐係度
偷偷地望住你係你要離開既最後一刻
竟然係你走到我面前同我講: 「拜拜!」
其實你知唔知道: 「我真係好鐘意你架!」

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 04:34 PM   #20
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

註冊日期: Jul 2002
Bon Jovi--thankyou for loving me
MLTR---that's why u go away
westlife---If i let u go
James Blunt-- Your'e Beautiful
杜德偉-嫁給我
Trisha Yearwood - You're Where I Belong
陳小春-----神啊 救救我吧 [雖然不想認同春哥,但確實是首不錯的曲和詞]

此篇文章於 07-17-06 05:04 PM 被 失憶俠3.0 編輯。
失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 11:43 PM   #21
西米露

註冊日期: Feb 2004
Jay- 簡單愛
Beyond- 喜歡妳

仲有FIFA09.......好窮呀
西米露 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 11:58 PM   #22
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
Beyond - 真的愛你
周杰倫 - 安靜

舊 07-18-06, 12:07 AM   #23
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: 魔王
Beyond - 真的愛你
周杰倫 - 安靜
一首唔係讚頌母親
一首唔係悲歌黎架咩?

"唔該要串光陰走辣"

舊 07-18-06, 12:18 AM   #24
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
引用:
作者: masaki
一首唔係讚頌母親
一首唔係悲歌黎架咩?
d女係鍾意都無計嫁

舊 07-20-06, 01:03 AM   #25
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 魔王
d女係鍾意都無計嫁
[路過]2家幾多女識beyond ..
同埋 鍾意=/=LUM
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:48 AM

手機版 | APP版