Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-05-10, 03:45 AM   #1
Z13
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
我分手五個月的女友大肚了 (2010)

舊post不見了

件事大約幾年前發生

我喺街見到分手五個月嘅女朋友大咗肚

一直只有佢搵到我

而我係搵佢唔到

件事斷斷續續拖咗兩三年

頭先佢突然打嘅約我出嚟見面

我推咗

而佢個來電又係無顯示

我亦唔係當日嘅傻小子

唔係佢想見我就出去比佢見
Z13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 04:17 AM   #2
a-fung
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDa-fung
XBox Live GamertagShakugan-afung
幾年前發生? 果陣時分手五個月?

示範網站
下載
a-fung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 08:41 AM   #3
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
樓主想表達乜野……

舊 08-05-10, 08:46 AM   #4
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
我記得曾經有過一個咁既topic,不過已經記唔起當時個故事最後發展成點……

其實樓上係咪仲有嘢放唔低、定係想搵人傾一傾?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 09:19 AM   #5
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
但你係米應該去驗一驗DNA?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 09:27 AM   #6
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
佢咁樣搵你九成係想你做便宜老竇喎樓主
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 09:28 AM   #7
Z13

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
但你係米應該去驗一驗DNA?
我同個BB根本見都無得見。
舊 08-05-10, 09:30 AM   #8
Z13

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
我記得曾經有過一個咁既topic,不過已經記唔起當時個故事最後發展成點……

其實樓上係咪仲有嘢放唔低、定係想搵人傾一傾?
都已經放低。

就算個BB係唔係我都好!
舊 08-05-10, 09:31 AM   #9
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
其實,你肯唔肯定是否你個B

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 09:31 AM   #10
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
個故事仲繼續緊架!?
仲以為之後無搵添

如無意外個BB都一歲啦wo...

舊 08-05-10, 09:34 AM   #11
Z13

引用:
作者: a-fung 查看文章
幾年前發生? 果陣時分手五個月?
零四年發生

當時我同佢分咗手五個月

我地期間無聯絡

有一日喺街無意間遇返佢
舊 08-05-10, 09:37 AM   #12
Z13

引用:
作者: 豆腐 查看文章
個故事仲繼續緊架!?
仲以為之後無搵添

如無意外個BB都一歲啦wo...
近期我地無搵都起碼都超過三年。

係佢尋晚突然搵返我叫我出嚟見面!
舊 08-05-10, 09:43 AM   #13
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
o4年?咁個o靚仔都4~5歲囉,如果真係想你認頭,又會咁突然?

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 10:03 AM   #14
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
改電話啦.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 10:22 AM   #15
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: Z13 查看文章
近期我地無搵都起碼都超過三年。

係佢尋晚突然搵返我叫我出嚟見面!
原來已經過左咁耐...
好似樓上講改電話囉~

舊 08-05-10, 10:47 AM   #16
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
都已經放低。

就算個BB係唔係我都好!
你都決定左
咁你呢個topic想表達o的乜?

舊 08-05-10, 11:35 AM   #17
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
車分左手5個月見到大肚
唔代表一定係樓主經手je

比著係我都唔會理佢

舊 08-05-10, 11:47 AM   #18
Z13

引用:
作者: クラウド 查看文章
你都決定左
咁你呢個topic想表達o的乜?
只想發洩一下!
舊 08-05-10, 12:33 PM   #19
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
係得佢搵你,又無你搵佢,呢D已經唔係朋友,你唔理佢就可以令佢知難而退

呢D情況突然搵你,通常都係問你借錢,因為你唔會搵到佢,所以D錢一借就必定無回頭

舊 08-05-10, 12:35 PM   #20
billlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
我想問......如果個細路真係樓主既呢?
咁又點?
billlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 12:40 PM   #21
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: billlam 查看文章
我想問......如果個細路真係樓主既呢?
咁又點?
已經唔啱邏輯,無可能個BB生左出來咁耐依家先搵老豆架

舊 08-05-10, 12:48 PM   #22
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
已經唔啱邏輯,無可能個BB生左出來咁耐依家先搵老豆架
有幾唔合邏輯?

如果而家EX冇錢
唔可以而家先搵嫁咩?

舊 08-05-10, 12:55 PM   #23
Z13

引用:
作者: 麥C 查看文章
有幾唔合邏輯?

如果而家EX冇錢
唔可以而家先搵嫁咩?
玩咗我幾年,而家我都廢事采佢!
舊 08-05-10, 12:59 PM   #24
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 麥C 查看文章
有幾唔合邏輯?

如果而家EX冇錢
唔可以而家先搵嫁咩?
個BB係前男友,佢要幫前男友生出來,生左咁耐發覺無錢先來搵老豆,叫佢咪痴線啦

引用:
又唔好咁講,你地都有過肉體接觸,都曾經歡樂過

舊 08-05-10, 01:14 PM   #25
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
引用:
咁你都有答案啦

唔想再有下次大可以轉電話
只比返d熟的朋友

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
北斗無双│PS3 北斗無双International 発売中、3990円 草薙さん 電視遊戲討論版 976 08-14-12 12:13 PM
[主題公園] 我們的醫療生態紀錄@影音館 [官方敗家/器材分享/放牧紀錄] KTN 影音館 3 04-24-11 12:02 PM

現在的時間是 02:09 AM

手機版 | APP版