Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-11, 03:07 PM   #1
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
Johnny English Reborn(特務戇J之救國大業)

http://www.johnny-english.com/
http://www.imdb.com/title/tt1634122/

竟然無人講依套
29號上
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 09:10 PM   #2
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
最驚喜係有車保羅\

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 09:34 PM   #3
lazy0913
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: vov430 查看文章
最驚喜係有車保羅\
好耐都無見過佢出現了
lazy0913 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 11:33 PM   #4
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
等左好耐, 仲以為暑假上
另外星期六明珠台播第一集

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 11:33 AM   #5
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
打風,可以去睇早場
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 12:53 PM   #6
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 如月刃 查看文章
打風,可以去睇早場
本來打算今日睇,但8號波冇車出去睇!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 01:27 PM   #7
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
睇完,比上集更出色

見到攞你命三千
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 06:31 PM   #8
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
睇完
好正
個阿婆如果搵羅蘭姐做就完美啦

果然最尾有野睇
一出STAFF ROLL D人就係咁走

最尾個幕煮野食
令我諗番起Mr. Bean 某一集聖誕節煮火雞

舊 09-29-11, 06:42 PM   #9
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: money 查看文章
睇完
好正

果然最尾有野睇

最尾個幕煮野食
THX for imformations
睇嚟都要入場睇一睇至得

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 08:52 PM   #10
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
睇完,都叫笑得出,不冇一個真係篤正我笑穴
59/100
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-11, 03:44 PM   #11
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
睇完
好正

果然最尾有野睇

最尾個幕煮野食
我走左
可唔可以spoiler話我知咩事

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-11, 08:33 PM   #12
D-boy

引用:
睇完
好正
非常同意,尤其是扮英女皇邊個夠羅蘭姐似?!

引用:
作者: 小光 查看文章
我走左
可唔可以spoiler話我知咩事
劇透

只是跟住音樂節拍來玩煮嘢食。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-11, 12:42 PM   #13
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
剛剛睇完
成套戲都好正

絕對值得入場睇

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-11, 03:28 PM   #14
jackybat09
Insane Gamer
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
我昨天係太古睇早場, 好耐都無試過平日咁多人, 睇黎MR BEAN 的吸引力仍在, 套戲我俾75分!

好似有BUG

上一集唔係講D皇室成員死哂嗎?點解今會有個英女皇?

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-11, 04:58 PM   #15
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: jackybat09 查看文章
我昨天係太古睇早場, 好耐都無試過平日咁多人, 睇黎MR BEAN 的吸引力仍在, 套戲我俾75分!

好似有BUG

上一集唔係講D皇室成員死哂嗎?點解今會有個英女皇?
好似無皇室要員死wor
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-11, 05:12 PM   #16
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
睇完
好正

果然最尾有野睇

最尾個幕煮野食
英國既蔥同日本既蔥 用途都係一樣bbbbbbb

不過最正都係阿婆D架撐.....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 10-01-11 05:18 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-11, 08:56 PM   #17
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
英國既蔥同日本既蔥 用途都係一樣bbbbbbb

不過最正都係阿婆D架撐.....
最估唔到連格靈都有....
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-11, 09:56 PM   #18
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Terry仔 查看文章
好似無皇室要員死wor
好似記得上集一開始話全英國D特務死哂,先用Mr. Bean。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-11, 11:00 PM   #19
D-boy

引用:
作者: Terry仔 查看文章
好似無皇室要員死wor
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
好似記得上集一開始話全英國D特務死哂,先用Mr. Bean。
正解!
舊 10-02-11, 12:19 AM   #20
ゆり

註冊日期: Nov 2004
感想
坐輪椅同打阿婆果幾part好正

今集好多男人最痛場面

舊 10-02-11, 03:01 AM   #21
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
阿婆超勁吸塵機可以變任何武器真係好勁
黑媽媽出場果幕我覺得好似睇緊d鬼片咁無人但有吸塵機聲

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-11, 05:35 PM   #22
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
東芝廣告賣這麼多沒問題嗎?

香港與打手追逐那場拍得很有趣,諷剌港式動作片很多花式其實是多餘的XD
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-11, 04:12 PM   #23
河馬仔
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2009
個阿婆名字是林碧笙呢,亦有車保羅先生
河馬仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-11, 10:12 PM   #24
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Sito 查看文章
東芝廣告賣這麼多沒問題嗎?

香港與打手追逐那場拍得很有趣,諷剌港式動作片很多花式其實是多餘的XD
係喎
一路都冇解釋點解MI7會冠左東芝個名

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-11, 10:41 AM   #25
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
同CIB一樣係偽裝

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] English of the Dead neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-15-08 07:57 PM
JOHNNY'S事務所~藝人討論區(努力更新,增加資料中) HikariY Neo Entertainment TREND 96 06-10-08 01:57 PM
Anyone play English FFXI online? Shitman PC電腦遊戲討論版 0 11-18-06 07:30 PM
English problem?   CoolMan ~清談館~ 15 04-06-04 07:57 PM
Use of English メソウサ ~清談館~ 127 04-04-04 11:19 AM

現在的時間是 06:37 PM

手機版 | APP版