Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-28-20, 02:54 PM   #101
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 野良猫 查看文章
本來我都唔急諗住等佢去番67百先入手
但疫情影響成日响屋企
咁啱FB見有鋪頭入咗日版開價千頭,結果搵隻唔再玩嘅GAME放咗佢拆實7百幾入手
我覺得係缺貨情況之下,$700-800都可以接受,
但好明顯依家缺貨係全世界,咁我覺得可以忍下先,又唔係以後唔再出貨。

我玩老任GAME超過30年,大體上都知道係點樣買GAME法,
大作又急住玩,唔怕早買,價錢大多都企得好硬。
知道有冷門嘢,唔急玩可以等跌價,隨時可以原價半價入手。
呢次就係供求問題加疫情帶動買氣,忍下手先。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-20, 11:45 PM   #102
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
冇開一日
音game追加兩個更高難度
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-20, 03:12 PM   #103
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
 My Nintendo StoreにてNintendo Switch用ソフト『リングフィット アドベンチャー』ダウンロード版の販売がスタートした。お届け予定日は2020年6月12日(金)~2020年6月19日(金)で、価格は8778円[税込]。

冇淨game dl
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-20, 11:19 PM   #104
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1258586.html

有CM。

お風呂上りのガッキー可愛いすぎ! 新垣結衣さんが全力で「リングフィット」に挑戦するトレーラー初公開

6月12日公開

任天堂は、Nintendo Switch用フィットネス「リングフィット アドベンチャー」において、女優の新垣結衣さんによる新TVCM「モグラたたき篇」、「おうちで冒険篇」、「対決篇」の3本を公開した。

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 06-14-20 04:41 AM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-20, 10:10 AM   #105
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
請問下而家邊度買會貼近原價?係咪仲做緊800蚊?@@
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-20, 10:45 AM   #106
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
由手機版發出
我朋友上星期五買要$850

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-20, 11:04 AM   #107
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
由手機版發出
依期好多人一朝曝實百貨公司實體店(Yata、生活創庫、永旺)出公價$659
但要同堆炒家惡鬥......
由手機版發出

此篇文章於 07-14-20 06:27 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-20, 04:18 PM   #108
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
希望唔會有排隊群組出現。

舊 07-16-20, 09:57 AM   #109
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我朋友上星期五買要$850
我老婆突然想玩,唯有硬食 XDDDD
由手機版發出
舊 07-16-20, 10:31 AM   #110
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
我老婆突然想玩,唯有硬食 XDDDD
由手機版發出
好似只要耐唔雲放啲一個月減到xx KG嘅twitter/news就會谷到銷量
呢招叫咩商法好
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-20, 05:17 PM   #111
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: qwe 查看文章
好似只要耐唔雲放啲一個月減到xx KG嘅twitter/news就會谷到銷量
呢招叫咩商法好
同美容店一樣XDDDD
請問有無人知信和邊間平d? 可以pm.
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵]WII U美版WII FIT U WAL1 買賣專區 0 07-01-16 12:01 AM
[WiiU] Wii Fit U MO 電視遊戲討論版 164 07-24-14 11:00 PM
[作品發表] RING!RING! (Tales Of) LR猫 Cosplay同人MIX討論區 13 03-21-11 11:26 PM
Wii Fit ~ stO 屋企齊齊 Fit瘦站 Orz ~ A.Kazuma 攻略及心得交流區 78 05-27-08 05:39 PM
有關D keep fit 既野~ 金田lamb ~清談館~ 37 05-22-04 12:55 AM

現在的時間是 11:41 AM

手機版 | APP版