Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-10-14, 10:49 AM   #1
極上完美戰士
Junior Member

註冊日期: Dec 2012
はじめの一歩 THE FIGHTING!

12/11発売、8208円。名シーンが蘇るボクシングアクションゲーム…主観視点?
極上完美戰士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-14, 11:22 PM   #2
極上完美戰士

https://www.youtube.com/watch?v=78pkm1y0yho
舊 09-12-14, 08:43 PM   #3
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
唔知點玩呢~
但都幾期待
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 08:43 AM   #4
極上完美戰士

舊 10-29-14, 01:25 PM   #5
極上完美戰士

PS3『はじめの一歩』新たに4人のプレイアブルキャラが公開 バトルをより熱くするランクアップ要素や、ボクサーズスキル情報もあり
ttp://www.famitsu.com/news/201410/28064226.html

此篇文章於 11-07-14 05:27 PM 被 極上完美戰士 編輯。
舊 12-10-14, 01:12 PM   #6
river
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
anyone know released or not?
river 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-14, 04:39 PM   #7
極上完美戰士

引用:
作者: river 查看文章
anyone know released or not?
唔是很明想說什麼
舊 12-10-14, 04:56 PM   #8
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
問出左未Je

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-14, 11:36 PM   #9
Chockles

註冊日期: Nov 2013
Went to SSP and MK today. Not released yet!
Chockles 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-14, 12:04 AM   #10
極上完美戰士

引用:
作者: anyone 查看文章
問出左未Je
基O店
4XX

_( 3 」∠)_
舊 12-11-14, 04:52 PM   #11
~雪風~
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live Gamertagcyruslee159
Ssp買到喇
行版好多間都賣哂,日版就四百中
~雪風~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-14, 09:11 PM   #12
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: ~雪風~ 查看文章
Ssp買到喇
行版好多間都賣哂,日版就四百中
吓...呢隻我仲以為無乜人吼, 諗著慢慢黎...
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-14, 08:43 PM   #13
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
係唔係有GAME有問題? 我今日買,玩左3次,每次入場部PS3就無故自然關機(之後閃紅燈)

再入打就無事,TOTEL打左3關都有呢個問題...
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-14, 08:57 PM   #14
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
作者都知有大家有生之年都未必見到一步對宮田
所以係呢隻GAME入面完夢,真係可悲...

舊 12-14-14, 01:14 AM   #15
fortel
Game Master

玩呢隻GAME狂死機,咁搞法未見到一步對宮田我部PS3已經死左

有無師兄都有呢個問題?
舊 12-14-14, 03:29 AM   #16
Chockles

引用:
作者: fortel 查看文章
玩呢隻GAME狂死機,咁搞法未見到一步對宮田我部PS3已經死左

有無師兄都有呢個問題?
Is this problem with HK/Asia Version or Japanese Version?
舊 12-14-14, 09:18 AM   #17
fortel
Game Master

引用:
作者: Chockles 查看文章
Is this problem with HK/Asia Version or Japanese Version?
我果隻行版黎,暫時唔知係自己部機有事定隻game有事
舊 12-14-14, 08:28 PM   #18
Chockles

引用:
我果隻行版黎,暫時唔知係自己部機有事定隻game有事
i also bought the hk/asia ver, but havent trued yet. Perhaps you could try deleting the data file and reboot the game to see if that works? maybe a corrupted data/save file?
舊 12-14-14, 10:06 PM   #19
fortel
Game Master

引用:
i also bought the hk/asia ver, but havent trued yet. Perhaps you could try deleting the data file and reboot the game to see if that works? maybe a corrupted data/save file?
唔該晒CHING,已經試過了。不過一樣係咁(總之一入戰鬥就死機),就連放係到乜都唔搞出DEMO PLAY都死

我估應該都隻有碟本身有問題,聽日拎去睇下點

我本身仲以為自己部PS3死,不過打左成2個鐘EXVS都無事...應該唔關部機事掛
舊 12-14-14, 11:42 PM   #20
Chockles

引用:
唔該晒CHING,已經試過了。不過一樣係咁(總之一入戰鬥就死機),就連放係到乜都唔搞出DEMO PLAY都死

我估應該都隻有碟本身有問題,聽日拎去睇下點

我本身仲以為自己部PS3死,不過打左成2個鐘EXVS都無事...應該唔關部機事掛
There is also suppose to be a day one patch as well. Try updating that as well.
舊 12-15-14, 09:58 PM   #21
fortel
Game Master

引用:
There is also suppose to be a day one patch as well. Try updating that as well.
THANK,不過今日拎左去間鋪試佢又無問題 無計啦,我應命了

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Ultraman Fighting Evolution 3 neo2046 電視遊戲討論版 74 06-21-07 05:16 PM
Keep on Fighting!! 少佐 Cosplay同人MIX討論區 4 07-28-06 04:53 AM
Go to where buy fighting stick [PS2] ~_~ 電視遊戲討論版 2 05-24-04 03:50 PM
白詰闘話 Fighting of the CLOVERS Hayami H-GAMEの部屋 1 04-01-03 10:05 AM

現在的時間是 03:31 PM

手機版 | APP版