Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > T.K.專區

主題工具 顯示模式
舊 09-30-05, 09:39 PM   #576
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
等你地唔會摸門釘\

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-05, 10:12 PM   #577
gerbera
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: T.K.
1250現貨
已取,thx
gerbera 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-05, 01:53 AM   #578
duncan
Junior Member

註冊日期: Nov 2003

教主, 請問有沒有這隻訂? 普通版和限定色價錢多少? 謝謝.
duncan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-05, 10:59 AM   #579
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
請問係咪可以bid日本yahoo d書?
我見到佢d FF Ultimania好平
bid ge步驟係點ga我想問?
thx

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-05, 07:29 PM   #580
Bahamut
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
我想問問 向坂環 ドリマガ誌上通販 截了訂未? thx
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-05, 01:21 PM   #581
gerbera

註冊日期: May 2004
/ot/ T.K.有人係隔離forum[表揚]你

p.s. kof pinky 幾錢?
gerbera 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-05, 01:33 PM   #582
T.K.
很黃很暴力

紅色鬥神斷貨
yahoo 書請給link
向坂環 截了
kof pinky 截訂,現貨價要睇cut剩幾多
p,s邊度講我?a

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-02-05, 02:03 PM   #583
~牙~

註冊日期: Apr 2005
引用:
紅色鬥神斷貨
向坂環 截了
kof pinky 截訂,現貨價要睇cut剩幾多
p,s邊度講我?a
你係咪留左隻風見sp俾個買左box ge客?
如果係ge窄頻有個人贊緊你

永別了, DD 黑SABER
<呢個LOGO實在係太嘔心了
~牙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-05, 02:07 PM   #584
T.K.
很黃很暴力

咁我店龍少同人講一box有sp架,呢d係誠信問題/\

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-02-05, 02:20 PM   #585
~牙~

引用:
咁我店龍少同人講一box有sp架,呢d係誠信問題/\
講真以依家個市嚟講...
你d種好人幾乎死晒啦
我試過皆旺某鋪....

永別了, DD 黑SABER
<呢個LOGO實在係太嘔心了
舊 10-02-05, 09:39 PM   #586
syncmaster
God of Gamer
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
教主,老師 one box 幾銀 ???

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-05, 10:33 PM   #587
T.K.
很黃很暴力

$388
唔包有sp

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-02-05, 11:17 PM   #588
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
TK
尋日改單你張底單有冇改 ?

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-05, 11:33 PM   #589
DIO 龍

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjp_dio
引用:
作者: ~牙~
講真以依家個市謠...
你d種好人幾乎死晒啦
我試過皆旺某鋪....
冇所謂啦,都係賺少百零蚊,好過俾人周圍唱
DIO 龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-05, 05:09 AM   #590
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: ☆星野琉璃☆
TK
尋日改單你張底單有冇改 ?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-03-05, 08:33 AM   #591
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
#

no.540955
加左隻shuffle
一舊水訂

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-05, 04:38 PM   #592
Kojiro Fuuma
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
作者: DIO 龍
冇所謂啦,都係賺少百零蚊,好過俾人周圍唱
好人..
你有無D受之有愧?儱P覺~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-05, 04:40 PM   #593
T.K.
很黃很暴力

我相信龍少係果種挺直胸膛,大叫我受之無愧果種好人

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-03-05, 05:22 PM   #594
DIO 龍

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjp_dio
引用:
作者: Kojiro Fuuma
好人..
你有無D受之有愧?儱P覺~
嘩哈哈 你唔低得呀
我得閒又[表]揚下你
DIO 龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-05, 06:37 PM   #595
frankylui
Crazy Gamer

引用:
FF ultimania會唔會好貴運費?

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
舊 10-03-05, 07:04 PM   #596
~牙~

引用:
作者: frankylui
FF ultimania會唔會好貴運費?
係咪ff7個本? 如果係的話加我一本, 運費會平d嗎?
謝T.K
舊 10-04-05, 04:25 PM   #597
frankylui
Crazy Gamer

引用:
作者: ~牙~
係咪ff7個本? 如果係的話加我一本, 運費會平d嗎?
謝T.K
我唔係ff7omega wo,
o個本我有la
我係問日本yahoo bid ultimania會唔會好貴運費

舊 10-04-05, 10:22 PM   #598
T.K.
很黃很暴力

咁重既書,運費約$45

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-04-05, 10:22 PM   #599
T.K.
很黃很暴力

pinky snk到貨

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-09-05, 04:27 AM   #600
siuchauchau
Junior Member

註冊日期: Oct 2005
如果bid yahoo野要點?
siuchauchau 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:12 PM

手機版 | APP版