Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-19-20, 09:31 AM   #6526
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
今日收工打咗五口
三半好玩,打返六枚場game都充實啲
不過得2刻
btw對到&輪咗比ぱちろ〜3

G7WV
R FD
三半我諗落好似都係要用泣斬好D
執左仲未玩過

added
你個PW
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-20, 11:29 AM   #6527
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
執左仲未玩過

added
你個PW

就係執咗出嚟所以試下
網上砌完1.5槍要用2征先有9 A征

但係屋企執卡見到得返8所以落咗銀屏
到打完機先留意到有8征
先發覺馬謖上修咗到2征但我張卡係舊卡1征

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-20, 11:33 AM   #6528
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
冇收費會員ADD唔到FD 尋日見到貓爺打8763個場

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-20, 11:57 AM   #6529
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
冇收費會員ADD唔到FD 尋日見到貓爺打8763個場
8763?
好充實
條片有九分半長
https://youtu.be/FwizcaKldhg

鏟手遊保平安

此篇文章於 06-19-20 03:31 PM 被 LR猫 編輯。
舊 06-19-20, 04:02 PM   #6530
GUSTAV
The One
poor

引用:
8763?
好充實
條片有九分半長
https://youtu.be/FwizcaKldhg
ぱちろ〜3=8763

對面開錯計

此篇文章於 06-19-20 04:09 PM 被 GUSTAV 編輯。
舊 06-19-20, 04:12 PM   #6531
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
ぱちろ〜3=8763

對面開錯計
被完虐
開頭好似仲有得打
直到2醒文鴦開得計

中間榮光果下?
我當佢搶征咋

遊軍都幾多bug
已知多過一個計同時發動(夾差電計)或者發動計時有人死都會中bug
結果可以係:永續差電,遊軍無效果,遊軍開兩次

鏟手遊保平安
舊 06-19-20, 04:14 PM   #6532
GUSTAV
The One
poor

遊軍既balance根本係on居 佢將d奧義遊軍del哂變返以前軍師卡啦....

中間榮光果下?
我當佢搶征咋

佢想開良仔啦 我都有時會開錯
佢唔用我都唔記得良仔有攻擊將器...

舊 06-19-20, 04:47 PM   #6533
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
遊軍既balance根本係on居 佢將d奧義遊軍del哂變返以前軍師卡啦....

中間榮光果下?
我當佢搶征咋

佢想開良仔啦 我都有時會開錯
佢唔用我都唔記得良仔有攻擊將器...
下個大更出一堆再起連環遊軍取代兵法
現有珠就變軍糧,升遊軍lv

8763十二陣了

夏侯橋八陣

鏟手遊保平安

此篇文章於 06-19-20 04:56 PM 被 LR猫 編輯。
舊 06-19-20, 09:51 PM   #6534
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
執左仲未玩過

added
你個PW
未改之前玩緊乜?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-20, 09:57 PM   #6535
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
未改之前玩緊乜?
用父子deck虐殺人

鏟手遊保平安
舊 06-20-20, 08:15 PM   #6536
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
今日終於用弓弩春華......發現都幾好用,用完再爆一下司馬昭號令感覺不錯。d珠上得幾快。

玩完出左新漢帝......係唔係冇用?

舊 06-22-20, 09:10 AM   #6537
6eo
美波様!

引用:
用父子deck虐殺人
劉備+劉禪
舊 06-22-20, 10:00 AM   #6538
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
劉備+劉禪

紅蓮魏武,我屍英魂都叫一副dick
劉備劉襌好似真係無得玩

鏟手遊保平安
舊 06-22-20, 10:14 AM   #6539
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
劉備+劉禪
嘩 睇完都覺你不如再吹大D

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-20, 11:36 AM   #6540
GUSTAV
The One
poor

LEO呢D技術班緊係西亂全突啦

舊 06-22-20, 11:54 AM   #6541
darkvolver
頹冗

引用:
西亂全突我都想玩下.....始終有華雄係唔同d...

舊 06-22-20, 12:03 PM   #6542
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: darkvolver 查看文章
西亂全突我都想玩下.....始終有華雄係唔同d...

緊係西亂全突馬岱馬休馬鐵

鏟手遊保平安
舊 06-22-20, 12:04 PM   #6543
GUSTAV
The One
poor

引用:
LEO 哥就是強

舊 06-22-20, 05:25 PM   #6544
6eo
美波様!

引用:
引用:
我用黎打傳應該OK
舊 06-23-20, 02:35 PM   #6545
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
劉備+劉禪
CLS

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-20, 03:26 PM   #6546
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
劉備+劉禪

difficult for sure, not impossible. good luck my friend

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-20, 05:07 PM   #6547
LR猫
ˊ_>ˋ

九陣喇
比香港人尾彩

鏟手遊保平安
舊 06-24-20, 05:36 PM   #6548
darkvolver
頹冗

琴日收工見G sir推漢4枚......打最後個20C幾吃力.....

舊 06-24-20, 11:29 PM   #6549
GUSTAV
The One
poor

贏就得啦 11連膀打完印仔收工

舊 06-25-20, 07:41 PM   #6550
LR猫
ˊ_>ˋ

200cost刻好痛苦

鏟手遊保平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 05:13 PM

手機版 | APP版