Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 01-05-03, 01:00 AM   #1
~@千千@~
Game Master


註冊日期: Sep 2002
邊度有上傳短片既網上空間 ?

如題
thx
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-03, 05:13 AM   #2
達比
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
要幾大先?
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-03, 05:09 PM   #3
~@千千@~
Game Master


引用:
Originally posted by 達比 :
要幾大先?
20~40 MB
舊 01-05-03, 07:38 PM   #4
達比

Infoseek Law,有100mb
申請教學:http://panjy02.hp.infoseek.co.jp/infoseek/infoseek.htm
舊 01-07-03, 04:51 PM   #5
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
.....用Yahoo Japan個e-mail都唔得o既......:@_@":

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 08:08 PM   #6
達比

好似I-Cable用戶 申請不到...
舊 01-07-03, 08:13 PM   #7
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
Infoseek Law,有100mb
申請教學:http://panjy02.hp.infoseek.co.jp/infoseek/infoseek.htm
唔係50MB咩?

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 08:26 PM   #8
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
Originally posted by 藍仔 :

唔係50MB咩?
用起上來就有100
話就話係50

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 09:05 PM   #9
達比

100MB,不過續傳files好似冇得resume,要一次個上傳~
舊 01-07-03, 09:07 PM   #10
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
好似I-Cable用戶 申請不到...
我係用So-net.....都唔得...
會唔會係我第一次打e-mail o個陣打o左hotmail,之後唔得,
再按上一頁打翻Yahoo Japan個e-mail...第一次衰o左,之後就唔俾,會唔會有關係呢....

舊 01-07-03, 09:37 PM   #11
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
攪惦~~
俺用 Yahoo Japan 個 e-mail 得喎

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-03, 10:21 PM   #12
達比

to:呂鳯仙
你可以試下,如果唔得試下申請tok2 ar,無限免費空間~
舊 01-08-03, 12:44 PM   #13
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
to:呂鳯仙
你可以試下,如果唔得試下申請tok2 ar,無限免費空間~
我開多個新ac都唔得.....
o向打e-mail個陣,我打o左e-mail後,
佢o向「再入力」個欄話我....「▲誤。正入力。」...??

我好肯定個兩次e-mail都冇打錯,因為係我copy過去的....

PS:tok2係咩網站?

舊 01-08-03, 05:42 PM   #14
達比

我都唔知,因為我申請唔到,佢話"it's japanese only"...
http://tok2.com
係網上空間,有無限空間的,不過好易俾佢砍acc,不過你都可以同時申請好多個acc,申請方便好多,又快..
http://web.plkwcc.edu.hk/~s20001513/tok2/ <-2000fun d人整既教學
舊 01-08-03, 06:12 PM   #15
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
只適合用原先登錄過tok2的email來申請,新email要申請Amazon.co.jp(還未試)
佢同無講過有乜分別
我就係想知呢樣:@_@":
http://tok2.com/regist.html

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-03, 06:51 PM   #16
達比

用yahoo.co.ja都得,我都係用e個acc申請
舊 01-08-03, 07:19 PM   #17
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
wonder

<=之前用yahoo.com.hk都得
就係唔知新acc得唔得
我個acc仲未瓜,但不時有心理準備reg個新~~~
如果我真係想用來整網頁
咁點過amazon個d 0野 :@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 01-08-03, 09:52 PM   #18
達比

我之前用yahoo.com.hk得,不過e家唔知
唔好用tok2整網頁..有俾佢砍acc既準備..
infoseek 就冇咁易砍..
舊 01-08-03, 10:13 PM   #19
~@千千@~
Game Master


thx all
舊 01-08-03, 10:15 PM   #20
雪舟等楊
●  ω  ●

wonder

infoseek係咪一定要yahoo.co.jp個mail acc先得
有無圖解申請法
thx

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 01-08-03, 10:19 PM   #21
達比

infoseek教學上面post 左
舊 01-08-03, 11:06 PM   #22
雪舟等楊
●  ω  ●

wonder

但另一個問題~~~~
係點申請yahoo.jp的e貓 acc
thx

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 01-08-03, 11:20 PM   #23
達比

咪是鬼但填d 資料落去咪得囉..
舊 01-09-03, 01:53 PM   #24
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

thx.....等我試o下先...

我唯一個hkedcities已經爆o左.......好彩有呢個topic

得o左喇,終於申請到喇......但點log in我都唔識.....
仲有點upload file??

此篇文章於 01-10-03 12:36 AM 被 曈喃 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 03:42 AM

手機版 | APP版