Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
Nelly 11:48 PM 07-06-13
作者: 昏迷童子Sleepy:
18件雞餐......
究竟有冇人真係會冚家走去做死士呀......
上年食完即刻爆左幾粒暗瘡
可一不可再
凍檸茶 08:46 PM 07-07-13
加6$, 再多4件
根本就係食醬
個麵豉醬ok.
個咖哩麻麻
個芥苿好似冇上次咁好吱
基路亞 12:43 AM 07-08-13
上年食完濟左我大半日... 堅係食到嘔... =.=
9-12 件已經好夠...
anyone 02:30 AM 07-08-13
個人感覺除左咖哩無咖哩味 其它3隻都幾好食
地場衛 01:14 AM 07-09-13
新一期為食咭,由芒果代替兩款黑森林,食品仍然得兩個蘋果批...已經有極度嚴重既蘋果批恐懼症喇
Iro 07:47 PM 07-09-13
果啲特飲咁快棟個廣告牌出來誤導人 有人問起店員解釋22號先有得買
舊年好似都係咁上下
Dangerous-boy 03:38 PM 07-11-13
作者: :
夜蒲友潮玩「麥跳水」
http://hk.apple.nextmedia.com/intern...30711/18329916
玩「鋪板」太呆板,悶極無聊的網民決定由「鋪」變「跳」,齊玩「麥跳水」(McDiving)。
夜蒲之後肚子餓,許多人會到麥當勞餐廳醫肚,有人不曉得是「飲大咗」腳步浮浮,還是餓得太厲害急於拿食物,竟然縱身一躍,在櫃枱外面飛撲到裏面;有些人甚至像參加化裝舞會一樣,扮鬼扮馬「麥跳水」,把員工嚇一大跳,難怪YouTube上的麥跳水影片,大都以搞事者被扔出櫃枱外作為「結局」。
麥當勞指「麥跳水」很危險,會構成「嚴重衞生和安全威脅」,無奈「麥跳水」熱潮不退,在facebook還有專頁。
英國《每日郵報》

麥跳水facebook專頁https://www.facebook.com/alan.tamwin...34715399957583
咁插法,唔痛咩?

唔知香港會否興起麥跳水熱?
昏迷童子Sleepy 11:44 PM 07-11-13
作者: 凍檸茶:
加6$, 再多4件
根本就係食醬
個麵豉醬ok.
個咖哩麻麻
個芥苿好似冇上次咁好吱
作者: anyone:
個人感覺除左咖哩無咖哩味 其它3隻都幾好食
咖乜鬼哩丫......
根本係沙爹醬走花生醬......
anyone 02:40 PM 07-12-13
沙爹醬好食好多
Nelly 09:52 PM 07-14-13
泡菜醬似豆瓣醬
咖哩醬冇咖哩味
芥末醬一如既往
味增醬係幾好味

JMi 02:53 PM 07-15-13
作者: Nelly:
泡菜醬似豆瓣醬
咖哩醬冇咖哩味
芥末醬一如既往
味增醬係幾好味
同感 四個醬有兩個伏 我唔會再試...
BOYBOYBOY 11:42 AM 07-27-13

煮之前~
麥當奴在《商品說明條例》實施後,公布「足三兩」原來係
烹調前

Nelly 12:03 AM 07-31-13
煎完會輕左?????
ZlWS 01:36 AM 08-01-13
作者: Nelly:
煎完會輕左?????
肉入面D油會炸走

另外早餐個新包係未冇暑餅配?
大破人間 12:23 PM 08-01-13
作者: ZlWS:
肉入面D油會炸走

另外早餐個新包係未冇暑餅配?
芝士雞堡?
是醒晨早餐來的, 只有包配飲品

而且不算新了
W!LL 10:27 PM 08-02-13
芝士雞堡塊雞係咪同麥香雞包果款一樣?
Nelly 11:13 PM 08-02-13
作者: W!LL:
芝士雞堡塊雞係咪同麥香雞包果款一樣?
正是b
SiEG~~ 12:55 PM 08-21-13
唉…D 薯条越嚟越輕。…中變細
W!LL 07:34 PM 08-21-13
作者: SiEG~~:
唉…D 薯条越嚟越輕。…中變細
堂食你而家話佢裝得小, 佢即刻彈句話: 我地內部有指引裝幾多架, 一係叫多個$5細薯條啦
叫外賣仲奸, 專登唔响你面前放入袋, 其實因為包薯條只裝左一半
捲毛老爺 09:44 PM 08-21-13
用商品及說明條例 大佢
小草 10:40 PM 08-21-13
作者: 捲毛老爺:
用商品及說明條例 大佢
佢無寫大中小分別有幾多g 難告啲喎
捲毛老爺 10:47 PM 08-21-13
作者: 小草:
佢無寫大中小分別有幾多g 難告啲喎
外貌 不附合 都得架

僅供參考 呢個字眼已經冇用
SiEG~~ 01:35 AM 08-22-13
作者: W!LL:
堂食你而家話佢裝得小, 佢即刻彈句話: 我地內部有指引裝幾多架, 一係叫多個$5細薯條啦
叫外賣仲奸, 專登唔响你面前放入袋, 其實因為包薯條只裝左一半
我次次叫佢再加
Dangerous-boy 09:31 PM 08-22-13
我好細個時,隔離屋個C9已經在老麥親身示範,教曉我只要夠面皮厚、夠惡,俾中薯條價錢可裝出大薯條的份量....
真十人€ 10:49 PM 08-22-13
因為怕麻煩通常煩一煩佢就會就範。
不過而家啲parttime係咪唔識擺薯條架,買外賣返到屋多數倒到成個紙袋都係。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後

返回主題版面