Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-18-12, 02:54 PM   #26
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: silvermoya 查看文章
話說 尋日打完之後番去訓
岩岩先起身

連阿加都話大練兵難打
我都係轉DECK
因為佢昨晚對到窪又用大練兵
輸少少...==

舊 02-18-12, 03:06 PM   #27
MTGO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
話說 尋日打完之後番去訓
岩岩先起身

連阿加都話大練兵難打
我都係轉DECK
好難打?改ver 前都好好食ga....改到好勁?

舊 02-18-12, 03:25 PM   #28
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: MTGO 查看文章
好難打?改ver 前都好好食ga....改到好勁?
130%>+9
100%>+7

sosad

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 03:46 PM   #29
MTGO

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: wayne123789 查看文章
可能昨下午我頭一,二輔撞邪, 夜晚睇番唔係呢回事.

開多瓣啫, SEGA可能怪自己唔一早推三國殺這類TCG呢.
三國志大戰搵咗咁多年錢, 三國殺又殺出一條路. 唔試點知唔掂? 唔知你有無玩過MTG(魔法風雲會, 唔係話玩某板友), 佢ONLINE及紙牌都係成功o既

開伏 r邊 神人
講真三國無新卡係慘,我都想重玩mtgo,對我講全部新卡有排玩…

舊 02-18-12, 04:24 PM   #30
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
呢排跌返落丞相 玩蜀群大練兵

依家D丞相難打過霸者 \

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 05:11 PM   #31
風音
The One

另一張ic就唔係跌啦
你去踐踏對手姐

⊃天⊂
舊 02-18-12, 06:28 PM   #33
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
好似see唔到wor @.@""
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 07:06 PM   #34
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
You are not authorized to access the webpage at http://truth.bahamut.com.tw/s01/2012...1f2800d4c5.JPG. You may need to sign in.

巴哈POST LINK
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=9647&tnum=5
因為唔可以外連
要睇唯去巴哈睇

此篇文章於 02-18-12 07:20 PM 被 hell & heaven 編輯。
hell & heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 07:49 PM   #35
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
You are not authorized to access the webpage at http://truth.bahamut.com.tw/s01/2012...1f2800d4c5.JPG. You may need to sign in.

巴哈POST LINK
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=9647&tnum=5
因為唔可以外連
要睇唯去巴哈睇
Sorry,係街機遊戲?
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 07:56 PM   #36
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
我搵到喎

此篇文章於 02-18-12 07:59 PM 被 寫輪眼 編輯。
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 08:05 PM   #37
silvermoya
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 風音 查看文章
130%>+9
100%>+7

sosad
200%+12....

IC:奈澄(霸王50)
目標:荀血MASTER
現時deck:擺脫唔到英知詛咒
放換post 新增狼顧
停止更新的荀にゃんと一緒に覇道を進む
影片1影片2
神奇的11111
silvermoya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 08:24 PM   #38
番薯勤

註冊日期: Jun 2011
引用:
200%+12....
又忠誠又要回城補血搞咁多野先得12武
之後仲要斬差唔多一條血

舊 02-18-12, 08:32 PM   #39
silvermoya
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
又忠誠又要回城補血搞咁多野先得12武
之後仲要斬差唔多一條血
50~60%到

有隻8武已經加到20

IC:奈澄(霸王50)
目標:荀血MASTER
現時deck:擺脫唔到英知詛咒
放換post 新增狼顧
停止更新的荀にゃんと一緒に覇道を進む
影片1影片2
神奇的11111
silvermoya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 08:40 PM   #40
番薯勤

註冊日期: Jun 2011
引用:
50~60%到

有隻8武已經加到20
用咁多士氣同前置緊係高武啦
啲血仲值錢過20武

此篇文章於 02-18-12 08:42 PM 被 番薯勤 編輯。
番薯勤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 09:09 PM   #41
kameojisan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
憂謀除左大德曼成有咩圈唔到大半?a
交響曲 =v=

舊 02-18-12, 11:28 PM   #42
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
明天下午荃灣金禾有店內比賽.
時間由2:00pm開始, 1:30報名
參加者有卡盒及EX騎呢兒的宿精各一
反而勝者只有卡薄???

以上是剛才在金禾見到, 信者得救

整件事好似零宣傳...
攪乜鬼?

p.s. 明天唔得閒, 唔係呃下 卡盒/EX 都好

舊 02-18-12, 11:31 PM   #43
風音
The One

大會搞一大輪都係二分粘sosad

⊃天⊂
舊 02-18-12, 11:34 PM   #44
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
邊個搞架
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 11:38 PM   #45
wayne123789
newer

引用:
作者: 画伯 查看文章
邊個搞架
唔知,... 我係店內部三國志電視機到見到張海報. 跟住睇下日期, 2月19...

挑! 唔得閒, 無心機走人.

舊 02-18-12, 11:39 PM   #46
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: wayne123789 查看文章
明天下午荃灣金禾有店內比賽.
時間由2:00pm開始, 1:30報名
參加者有卡盒及EX騎呢兒的宿精各一
反而勝者只有卡薄???

以上是剛才在金禾見到, 信者得救

整件事好似零宣傳...
攪乜鬼?

p.s. 明天唔得閒, 唔係呃下 卡盒/EX 都好
係5係 低手都參加得 , 要報名費用ma?

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 11:45 PM   #47
wayne123789
newer

引用:
作者: gafstar 查看文章
係5係 低手都參加得 , 要報名費用ma?
無細睇參加費. 不過你諗下張EX 及卡盒, 應該係R SEGA的.
以SEGA做法, 參加費頂多咪幾草.

幾草有得打起碼一鋪 +EX +卡盒, 低到爛.
隨時整件事無乜人知, 可以唔洗抽櫼都有得打(我見之前個公開比賽人太多都要抽櫼), 又話唔埋D勁人又唔知, 你o既對手唔強可以偷雞.

舊 02-18-12, 11:56 PM   #48
wayne123789
newer

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
呢排跌返落丞相 玩蜀群大練兵

依家D丞相難打過霸者 \
你試新deck 啫, 其實之前丞相個d人(好似我咁)都升晒上霸者, d 霸者又升晒上霸王.

引用:
作者: MTGO 查看文章
講真三國無新卡係慘,我都想重玩mtgo,對我講全部新卡有排玩…
MTG 一年1大主題,3SET卡真係多到無朋友. D RULE新技能又成日更改.
MTG其實ONLINE都好玩, 唔驚無腳玩. 出新卡又有RANDOM DRAFT.

引用:
憂謀除左大德曼成有咩圈唔到大半?a
天騷, 大進軍這類成個水平面範圍的號令.

舊 02-19-12, 12:02 AM   #49
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
狼顧 變左 + 3 4 6 8 10 12

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 12:03 AM   #50
clscc
Senior Gamer

註冊日期: May 2011
【蜀075】R霍弋 旋略・寡兵奮激 ↓ ↑:武力上昇値減少(兵力50%:+7→+5)

GJ!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
IL-2: Sturmovik: Birds of Prey (1C Company) neo 電視遊戲討論版 7 10-22-09 11:15 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 01:46 PM

手機版 | APP版