Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
電影版>GODZILLA
yuhchan5 02:07 PM 07-23-12
2012 COMIC-CON 動漫大展 華納與傳奇影業宣布將開拍哥斯拉!由(異獸禁區 Monsters)導演Gareth Edwards執導,但並未公布上映日期。

這集和1999年美國版完成冇關係!

片方為在場的媒體和粉絲播放了一小段非正式的片花,並意外地曝光一款先行版海報。

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0831387/
候鳥 06:04 PM 07-23-12
愈黎愈對重拍片無好感...太多了,比d新意啦
wing 11:20 AM 07-24-12
作者: 候鳥:
愈黎愈對重拍片無好感...太多了,比d新意啦
其實Godzilla 好多新作都係 reboot, 本身已經係次次重拍咁濟, 不過好多時都有新元素, 新背景和新的角色定位.

其實上次我都覺得好睇, 至少好過好多日產Godzilla....
Metal Gear NT 01:46 PM 07-24-12
作者: wing:
其實Godzilla 好多新作都係 reboot, 本身已經係次次重拍咁濟, 不過好多時都有元素, 新背景和新的角色定位.

其實上次我都覺得好睇, 至少好過好過日產Godzilla....
當怪獸片睇其實冇乜野(唔係話好好,但係作為呢類片叫交足功課)
死罪係佢掛住日本國寶個名
wing 09:07 AM 07-25-12
作者: Metal Gear NT:
當怪獸片睇其實冇乜野(唔係話好好,但係作為呢類片叫交足功課)
死罪係佢掛住日本國寶個名
不過又老實講, 就算係日本人自己拍, 都有好多唔同風格, 有D當兒童向, 有D當佢大英雄, 有D當佢大奸角, 有D當佢大動物, 有D又外星人, 有D又..... 得番個樣keep住差唔多.
怪盜小G 11:20 AM 07-25-12
都係果句

我唔想睇到佢俾美軍SM

好想係IMAX睇

當年東寶哥斯拉2000之後年年整一套

結果越出越爛
wing 01:32 PM 07-25-12
作者: 怪盜小G:
都係果句

我唔想睇到佢俾美軍SM

好想係IMAX睇

當年東寶哥斯拉2000之後年年整一套

結果越出越爛
都有好野gei.... "大怪獸總攻擊" 我覺得係最好睇的哥斯拉之一.
怪盜小G 01:57 PM 07-25-12
大怪獸總攻擊搞到哥斯拉變左怨念集合體我唔多接受到

之後D護國聖獸好似趕投胎咁去送死
赤兵尉SETH 12:07 PM 07-26-12
個人覺得打三式機龍最好睇

keijoey 01:03 PM 07-26-12
就算日版, 其實都係得田中友幸系列好睇
信長 12:10 PM 02-21-14

信長 12:12 PM 02-21-14

Suda 03:01 AM 02-26-14

信長 04:27 AM 02-26-14
"Breaking Bad " Mr.White
怪盜小G 05:50 PM 02-26-14
唔好同我爭IMAX 3D
DevilElvis 02:53 AM 02-27-14
會唔會有另一隻怪獸打交ga?
\ot_to/ 02:39 PM 02-27-14
作者: DevilElvis:
會唔會有另一隻怪獸打交ga?
開頭話有, 依家唔知
Rance 02:42 PM 02-27-14
美軍打怪獸?...
ahleung 02:55 PM 02-27-14
IMAX試得多開始無乜感覺, 而家D大片想去d-box震震椅睇
rapperjohnny 11:42 AM 03-11-14

罕有地poster唔講有冇IMAX版,見UA個網就話有
Rance 12:15 PM 03-11-14
原來唔係幅射整哥C奶出黎?咁掉核彈都炸佢唔死憑D美國大兵D鎗仔可以打死佢?.....
Pandahahaha 06:06 PM 03-11-14
今次好似跟返日本195幾年個隻,希望拍得好好睇睇,不過睇片好似驚悚片多…
Heaven 10:02 PM 03-11-14
細個有套哥斯拉動畫Godzilla: The Series,個時好鐘意睇
所以之前蜥蝪+速度型既哥斯拉我都幾buy 呢套更期待

wing 06:17 PM 03-12-14
作者: Pandahahaha:
今次好似跟返日本195幾年個隻,希望拍得好好睇睇,不過睇片好似驚悚片多…
比日版果隻高大左n倍
gingq7 11:23 PM 03-12-14
個feel似coverfield
期待
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面