Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-07, 01:23 AM   #26
虛空使者
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
我覺得呢套野好好笑,可以輕輕鬆鬆又睇一集
套野可以拍得上多啦a夢架
虛空使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-07, 03:24 AM   #27
simonwongdx
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
睇完呢套野之後

我宜家成日都笑我阿媽係花師奶

舊 01-24-07, 07:37 AM   #28
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
我睇親o個幾次佢都有唱,係咪集集都會唱?唔唱都哼下?
仲有好多配音都改做適合香港觀眾口味
我都唔係成日睇到~但係每次睇親佢都唱~
廣告都係~花師奶一邊掃地一邊唱別怪他~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-07, 07:38 AM   #29
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: stonechi 查看文章
漫畫有中文版,
東立 出版,
好似出到11集,
要 $38 一本
是四格漫畫~
漫畫版唔知好唔好睇呢~?
依套動畫~無線真係配得好好~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-07, 09:23 AM   #30
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
花師奶接腳指甲果度好好笑
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-07, 09:46 AM   #31
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
睇返以前03年本ani-wave
個個星期收睇人數都係第一位

舊 01-24-07, 05:08 PM   #32
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
套野比無線配過後更「本地化」
更易有共鳴
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-07, 08:32 PM   #33
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
見你地講到咁好睇
即刻dl左頭兩集無線版0黎睇
真係好正

由其係講阿柑唱K遲返個part
花師奶超爆笑

此篇文章於 01-24-07 08:34 PM 被 fatraymond 編輯。
fatraymond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 12:59 PM   #34
stonechi

註冊日期: Oct 2005
套卡通真係好正,
但TVB播放時間不太好
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 06:04 PM   #35
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
成套野最正就係花師奶 !!!
有時佢仲會唱 "別怪他 ~"

不過呢個時間我成日都唔記得/唔得閒睇 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-07, 06:22 PM   #36
三倍糟糕

註冊日期: Apr 2006
講真套野好睇過種命多多聲.....

勁好笑,不過我諗細路未必明

http://herman8311.mysinablog.com/
1356 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-07, 05:09 AM   #37
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 1356 查看文章

好似紅樓夢咁,唔同年紀o既人睇有唔同感覺~~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-07, 11:20 AM   #38
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
因為呢套主要都係反映現實
所以細路看未必會有種共鳴

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-07, 04:23 PM   #39
Rse9

註冊日期: Nov 2004
放係放學ICU播
我放完學都未番到屋企
係呢幾日考試先有時間睇

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-07, 06:08 PM   #40
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
今集花師奶版Wilson╳仙人掌

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-07, 07:07 PM   #41
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 1356 查看文章

真係咩野都好睇過種命
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 09:39 AM   #42
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
花先生一出口就係笑話
老虎狗,人蠢無藥醫
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 10:12 AM   #43
赤青焚風
Senior Gamer
Dante

註冊日期: Dec 2006
花師奶實在係非常人版一個
經典經典
唔知D師奶睇左咩反應?? XD
好有我阿媽feel

赤青焚風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-07, 02:14 PM   #44
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
爭電話o個集,彈隻十面埋伏o個度認真經典!
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 10:34 AM   #45
惡多巴斯

註冊日期: Mar 2005
估唔到我幾廿歲人,都要俾佢吸引到每日錄,放工先同老婆一齊睇
惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 05:15 PM   #46
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
原來首主題曲係湯盈盈唱gawo
真係估佢唔到
NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 08:29 PM   #47
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
有滴股孖妹感覺
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 08:46 PM   #48
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
今日想住去睇下有無漫畫版...
點知無..

你地個邊有無得買?
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 08:51 PM   #49
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
信和云起有
#12都出埋
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-07, 12:17 AM   #50
flydargon
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
今日睇到[c奶內衣]...真係笑到我丫...唔知點解...集集都會令人[會心微笑]...

可能人年紀大會更有共嗚~~~

論壇跳轉

現在的時間是 11:47 PM

手機版 | APP版