Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 02-16-22, 08:52 PM   #2051
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
睇左未成大器, 劇情片但唔悶過程仲幾緊湊, 一個賭徒, 再一個事件引發不少麻煩事件搞到成套電影有追看性
主角是人渣 主角情婦好正
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-22, 10:02 PM   #2052
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
大鑊!全部 Netflix 拍嘅 Marvel 片集,公怖去到今個月底全部冚旗,離開 Netflix!!! 係咪畀滴住嚟買返唔知;事關當年拆伙反枱話過,Netflix 咱家品會全部留低㗎嘛⋯⋯
我估DD佢地全部會去番MCU電影/劇集.

之前傳話shehulk會有DD, 希望係.

舊 02-18-22, 10:02 AM   #2053
Eking

註冊日期: Feb 2006
從spider-man做法, marvel 已經將所有以往影集/電影歸類為其他mcu 宇宙, 有幸的就會好似DD/ Kingpin咁用同一班演員放回mcu timeline, 所以DS2有可能會見到更多舊演員客串~

舊 02-24-22, 04:24 PM   #2054
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
買到PS5之後都無時間煲劇添,
不過5月應該會join返嚟睇攻殼同Stranger Things season 4 part 1(居然一季斬開上下集咁搵笨…)

《攻殼機動隊:SAC_2045》第 2 季 | 前導預告 | Netflix

神山健治與荒牧伸志透過劃時代的科幻系列作品《攻殼機動隊》,帶大家來到 2045 年,見識不久之後的未來世界。
全義體生化人草薙素子再度挺身而出,率領公安九課打擊電子腦犯罪。
備受期待的第二季將於五月起全球上線,Netflix 獨家!

此篇文章於 02-24-22 04:26 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-22, 07:18 PM   #2055
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
終於有第二季
德古沙都失蹤左兩年
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-22, 02:50 PM   #2056
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
Bubble,之前噏過,幕後啲名,好勁:

肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-22, 07:16 PM   #2057
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
讓我想到重力異想世界

甲鐵城夫婦檔今次應該都是一對吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-22, 08:59 AM   #2058
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 03-07-22, 09:49 PM   #2059
肉羊哩咖
griffin611

又係叫 Bubble,有人話係現代 Tropic Thunder,幾好笑咁噃:

舊 03-08-22, 01:55 AM   #2060
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
請問有上架日未???

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-22, 05:38 AM   #2061
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: mrk 查看文章
請問有上架日未???
予告修尾話 4 月 28。不過唔知係咪全世界。

舊 03-10-22, 01:54 AM   #2062
肉羊哩咖
griffin611

Netflix 可能真係搵到佢個 Downton Abbey,Bridgestone S2,3月 25 上

舊 03-12-22, 09:05 PM   #2063
肉羊哩咖
griffin611

T&B 2 正式予告,參上!

舊 03-14-22, 01:07 AM   #2064
肉羊哩咖
griffin611

《雨遮學院》 S3,6 月 22!

舊 03-17-22, 10:41 PM   #2065
Heaven
Game Master

Netflix’s Resident Evil live-action series gets teaser art, summer release date
https://www.polygon.com/22982646/net...s-release-date

舊 03-20-22, 06:31 PM   #2066
Heaven
Game Master

Netflix電玩改編動畫《鐵拳:Bloodline》首發正式前導預告 主角風間仁、三島平八雙雙登場
https://www.toy-people.com/?p=70063

係2D太好了 
舊 03-21-22, 12:51 PM   #2067
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
似係彷手繪3D+手繪2D混用

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-22, 05:52 PM   #2068
武藤遊戲
The One

舊 03-27-22, 10:17 AM   #2069
武藤遊戲
The One

舊 03-27-22, 05:21 PM   #2070
肉羊哩咖
griffin611

接上,仲有 攻殻 SAC 2045 S2 予告

Ultraman S2 新角特寫:

舊 03-27-22, 06:31 PM   #2071
Heaven
Game Master

Netflix 落實加價 北美地區 3 月 30 日正式生效
https://unwire.hk/2022/03/27/netflix...aise/hottopic/
是次加價僅在北美地區生效,三款訂閱方案皆有上調:

沒有 HD 畫質,供一部裝置登入的基本方案由美金 8.9 元(約港幣 70 元)上調至美金 9.9 元(約港幣 78 元);

提供 HD 畫質,供兩部裝置登入的標準方案由美金 13.99 元(約港幣 109.49元)上調至美金 15.49 元(約港幣 121 元);

提供 4K 畫質,供四部設備登入的高級方案由美金 17.99 元(約港幣 141 元)上調至美金 19.99 元(157 元)。

愈來愈多獨家片 加價都可接受 雖然電影方面質素真係差啲
由手機版發出
舊 03-28-22, 11:33 PM   #2072
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
新羅馬浴場算改得不錯,雖然成本應不算多也總算不是幻燈片,一些情節改變了和追加了兩話原創也算不錯沒有破壞故事結構,不過大慨不知會否有二季所以結尾和原作很不同,總結喜歡漫畫原作值得一看,希望有二季吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-22, 10:16 PM   #2073
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
套SNOWPIERCER 今季最後一集埋尾埋得好好

不過見最後好似有伏線...唔知仲會唔會再有新一季...

如果就咁完,算係佳作...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-22, 06:35 PM   #2074
肉羊哩咖
griffin611

今年四月動畫總合

Bubble (2022)
April 28th, 2022

Tiger & Bunny (Season 2)
Episodes: 25
April 8th, 2022

Ultraman (Season 2)
Episodes: 6 (?)
April 14th, 2022

Pacific Rim: The Black (Season 2)
Episodes: 6
April 19th, 2022

此篇文章於 03-31-22 06:41 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 04-08-22, 12:14 AM   #2075
肉羊哩咖
griffin611

Russian Doll S2 4月20

論壇跳轉

現在的時間是 06:55 PM

手機版 | APP版