Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-12-13, 12:53 AM   #201
wakupanda
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
高達:
HK版:白色膠板+貼紙(水貼)
台埸版:黑色2角度地台+特別水貼(多D既)+特別封面印刷說明書(封面咋)
紅渣:
HK版:白色膠板+貼紙
台場版:冇地台+特別水貼(多D既)+特別封面印刷說明書(封面咋)

由此可見,BANDAL係幾偏心....
呢d唔係應該直頭叫惡德商法咩

收多普通版1倍有多既價錢, 但就俾2件某程度上幾冇用的東東

wakupanda 目前離線  
舊 08-12-13, 02:07 AM   #202
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
你科水之前已經知入面有D乜架啦

怪盜小G 目前離線  
舊 08-12-13, 02:13 AM   #203
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
掛限定兩個字貴三倍都有人買架啦

舊 08-12-13, 02:27 AM   #204
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
高達:
台埸版:黑色2角度地台+特別水貼(多D既)+特別封面印刷說明書(封面咋)
紅渣:
台場版:冇地台+特別水貼(多D既)+特別封面印刷說明書(封面咋)

點睇都係膠貼
豆腐多 目前離線  
舊 08-12-13, 07:24 PM   #205
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
高達:
紅渣:

台場版同hk版手腳關節個蓋唔同嫁
hk版仲未畀阿同學嫌棄佢慢
台場版有磁性塗層個蓋嫁

舊 08-12-13, 11:44 PM   #206
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
你是說這個嗎?
因為未砌,睇多次又真係喎,
咁紅渣又有冇分別呢?
都係砌埋先研究到。

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線  
舊 08-13-13, 12:27 AM   #207
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
紅渣我反而冇買

舊 08-13-13, 03:56 AM   #208
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
有冇人砌過ローゼンズール
買番來一打開
d配色玩野嗎?紫色變左朱古力
完全fail。。。素組不能
即係迫我噴野
minekaoru 目前離線  
舊 08-13-13, 08:54 AM   #209
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: minekaoru 查看文章
有冇人砌過ローゼンズール
買番來一打開
d配色玩野嗎?紫色變左朱古力
完全fail。。。素組不能
即係迫我噴野
買之前去1999睇定左先, ローゼンズールd膠色好唔得
amaderasu 目前離線  
舊 08-13-13, 09:08 PM   #210
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: amaderasu 查看文章
買之前去1999睇定左先, ローゼンズールd膠色好唔得
但透明版好正

舊 08-20-13, 12:23 AM   #211
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
3.0 精品 $245 頑童 $250

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 08-20-13, 11:33 AM   #212
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010

MG 3.0擴張set內水貼公開
stonekeung 目前離線  
舊 08-20-13, 12:10 PM   #213
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: stonekeung 查看文章

MG 3.0擴張set內水貼公開
都冇留意到入面有埋貼, 仲諗住今次冇左刮貼, 要自己走去搵水貼買tim
(其實我幾鐘意刮貼, 雖然一衰冇得救, 但笨本做左咁多年都用慣左, 基本上99.99%唔會衰. 用熟左後貼嘅過程我覺得方便過水貼同膠貼)

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 08-20-13, 04:11 PM   #214
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: mikemike 查看文章
3.0 精品 $245 頑童 $250
精品和頑童鬥價,現在$235

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-20-13, 04:46 PM   #215
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
精品和頑童鬥價,現在$235
係唔係方丈? 見個價半日由 $250->$245->$235. (睇頑童個 FB, 係 y 拍 $250 拍賣時成 70 幾個成交)

日本o個邊好唔賣得?
martinnitram 目前離線  
舊 08-20-13, 04:51 PM   #216
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
235 真係抵玩過RG

舊 08-20-13, 06:11 PM   #217
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
旺角、SSP店已經賣哂

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線  
舊 08-20-13, 07:31 PM   #218
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
大把地方仍舊賣$3XX, 差成百蚊, 早買一日已經有排受~~~><"

KIM 目前離線  
舊 08-20-13, 08:41 PM   #219
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
頑童大戰精品
模型價跌但花生價急升

舊 08-20-13, 09:56 PM   #220
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
灣仔精品都無晒啦 , 不過佢話聽日有(好似24盒)
其實同一層一扭都只係245蚊O者...
kakajit 目前離線  
舊 08-20-13, 10:17 PM   #221
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: kakajit 查看文章
灣仔精品都無晒啦 , 不過佢話聽日有(好似24盒)
其實同一層一扭都只係245蚊O者...
分別是米青在FB中講明大把貨,同人鬥平,結果比自己KO咗,仲比人在佢個FB恥笑佢!

舊 08-21-13, 01:40 AM   #222
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
點解叫方丈?

舊 08-21-13, 03:54 AM   #223
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
點解叫方丈?
因為方丈很小氣?

舊 08-21-13, 07:29 AM   #224
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
一少氣就玩鬥價

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
舊 08-21-13, 09:09 AM   #225
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
所以小器係好事
造福消費者同花生廠

另呢個係TD直擊post,想知實況或咩係方丈的話可以入去睇睇
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-213234-1-1.html
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-213255-1-1.html

此篇文章於 08-21-13 09:50 AM 被 Gundam MK-2 編輯。
Gundam MK-2 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.19 kog 收藏品討論版 1003 03-30-09 05:02 PM
Bandai 模型討論區 Vol.15 ~ ambrose35hk 收藏品討論版 998 06-11-07 01:52 PM
Bandai 模型討論區 Vol.14 ~ kog 收藏品討論版 1000 03-21-07 07:50 PM
Bandai 模型討論區 Vol.10 ~~ kog 收藏品討論版 1011 04-19-06 08:20 PM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM

現在的時間是 02:34 AM

手機版 | APP版