Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-14, 08:25 PM   #851
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我有一個quota冇用,有冇邊個需要 不過要原價/ 冇人要我就cancel o個隻比其他人

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-11-14 08:31 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 10:39 PM   #852
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
next21 22
http://www.gundam.info/topic/10972

睇落隻the o都幾大隻,吾錯

相薄

此篇文章於 06-12-14 10:51 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-14, 02:43 PM   #853
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
不過隻 B3 老虎好細隻...

BTW
Coverge 15 貓店已見, 6+2 兩隻係 BD-1 (紅眼+劍), cannon gm (頭係紅色)
今次唔知多邊兩隻

舊 06-13-14, 04:21 PM   #854
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: martinnitram 查看文章
不過隻 B3 老虎好細隻...

BTW
Coverge 15 貓店已見, 6+2 兩隻係 BD-1 (紅眼+劍), cannon gm (頭係紅色)
今次唔知多邊兩隻
膊頭細左d, 冇左霸氣
好彩我唔係老虎控

Coverge已買到有d唔想買, 依家果d買完好多都冇開盒.... 又冇咁多位display....

相薄
舊 06-13-14, 04:31 PM   #855
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
所以coverge 一開始我就只儲高達頭....齊脚一次過兩三排企硬應該好型

另15 高達頭+命運藍係咩no.?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-14, 11:03 PM   #856
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
所以coverge 一開始我就只儲高達頭....齊脚一次過兩三排企硬應該好型

另15 高達頭+命運藍係咩no.?
由手機版發出
有咁多地方放哂出o黎先算...

又:
1. 睇 FB 就係 88 同 93
2. 睇孤扭已有 Wing 同 Z+ 散賣, 似乎係呢兩隻突款
3. 零食應該下星期會返貨

舊 06-14-14, 05:44 PM   #857
Chriswst
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我有一個quota冇用,有冇邊個需要 不過要原價/ 冇人要我就cancel o個隻比其他人
Next 戰國傳? Interested ^_^
Chriswst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-14, 05:49 PM   #858
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: Chriswst 查看文章
Next 戰國傳? Interested ^_^
Ex03
由手機版發出
舊 06-16-14, 12:20 AM   #859
Chriswst
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
I see, tks
Chriswst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 01:42 AM   #860
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
拆左3盒
重覆Wing 3盒
重覆多魯 1盒
重覆Z+ 2盒

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 10:45 AM   #861
大覺屋師真
The One

引用:
其實近期我都係諗住轉番買高達頭為主, 再加鐘意嘅款
但有時見到零食有散貨, 買下一隻買下又一隻, 尋日又見到隻紅雞, 搞搞下上set得番雙面蟹未買 (其實我都唔記得雙面蟹有冇買到)

相薄
舊 06-17-14, 02:40 PM   #862
地獄黑仔王

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
拆左3盒
重覆Wing 3盒
重覆多魯 1盒
重覆Z+ 2盒
睇o黎又係三隻 random (不過買 3 盒多?)

舊 06-17-14, 02:43 PM   #863
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
其實近期我都係諗住轉番買高達頭為主, 再加鐘意嘅款
但有時見到零食有散貨, 買下一隻買下又一隻, 尋日又見到隻紅雞, 搞搞下上set得番雙面蟹未買 (其實我都唔記得雙面蟹有冇買到)
竟然有紅雞散? 我都係見過 AOZ 藍色o個隻有散. 雙面蟹就成埋死貨係到

btw, 早兩日行過 Toyc 竟然咁快見到有 GM Cannon 散賣...

舊 06-18-14, 10:58 AM   #864
大覺屋師真
The One

引用:
竟然有紅雞散? 我都係見過 AOZ 藍色o個隻有散. 雙面蟹就成埋死貨係到
零食間中有驚喜
所以咁先衰, 明知難有散買, 見到真係忍唔到手

相薄
舊 06-18-14, 06:10 PM   #865
J+1
望過黎呀!!!!!!

頂,零食買左兩隻藍命運都係綠眼...有冇人有紅眼換?
由手機版發出
舊 06-19-14, 01:58 AM   #866
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
由手機版發出
請問是Gundam Converge 嗎?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-14, 08:00 AM   #867
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
請問是Gundam Converge 嗎?
呢個topic講當然係

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-14, 10:37 AM   #868
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
呢個topic講當然係
因為重有扭蛋果系列我冇留意開....怕係果邊je

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-14, 10:49 AM   #869
地獄黑仔王

引用:
由手機版發出
好想問 J 大你買o左幾耐o野先可以一出就有散賣又留到貨
係零食 facebook 有人話 Ex03 有貨但唔賣, 留o左貨又無貨

舊 06-19-14, 10:51 AM   #870
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
零食間中有驚喜
所以咁先衰, 明知難有散買, 見到真係忍唔到手
我已經戒o左為買而買了
都係買到就買, 買唔到就算

舊 06-19-14, 11:27 AM   #871
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
好想問 J 大你買o左幾耐o野先可以一出就有散賣又留到貨
係零食 facebook 有人話 Ex03 有貨但唔賣, 留o左貨又無貨
直接walkin,行5,6間實有一兩間放到出來

Ex03 需要嗎?
由手機版發出
舊 06-19-14, 01:53 PM   #872
地獄黑仔王

引用:
直接walkin,行5,6間實有一兩間放到出來

Ex03 需要嗎?
由手機版發出
可能我唔好彩, 咁耐都未遇過貨頭有散賣
Ex03 個 quota 留返比版友啦 (見有其他版友問), 想買個下過熱情過o左就算

舊 06-19-14, 06:59 PM   #873
J+1
望過黎呀!!!!!!

Ex03冇人問過我,你要就比你
由手機版發出
舊 06-21-14, 12:23 PM   #874
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
Ex03冇人問過我,你要就比你
由手機版發出
其實心郁郁,請問個QUOTA放左未

舊 06-21-14, 01:03 PM   #875
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013

原本是荒烈區主改變歷史前,因地之鎧使用者冇出現令初代大將軍被殺,現在變了白銀刃(Dooben Wolf?)

為何雷凰變左黃色眼 都係那句,唔買住,一陣又魂SHOP出豪華版
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 07:06 AM

手機版 | APP版