Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>「∀ガンダム」ニューマスター BD-BOX 1 9月24日発売丨「黒歴史にはSEED、00、AGE、今後発売される作品も含まれる。ただしBFは除外」
MR.CD-ROM 11:52 PM 10-16-04
作者: gamerroid:
turn a gundam可以說是一件藝術品!不是每個人也懂得欣賞的!
唔係播,我未見過有人睇過後話唔好睇喎
富野作品一向都娛樂性豐富架
Led Mirage 11:55 PM 10-16-04
作者: MR.CD-ROM:
唔係播,我未見過有人睇過後話唔好睇喎
富野作品一向都娛樂性豐富架
又係wor
一係未睇過
睇完個班真係未見過有人彈Turn A
新堂愁一 12:00 AM 10-17-04
不嬲都話TurnA係我最愛gundam黎架la.....
我都唔明點解咁多人鍾意同睇seed.....
我覺得除左d歌之外無樣野好......尤其係d人設......
真!DC 12:02 AM 10-17-04
話說睇呢個TOPIC我有好大感觸,想當年一講起TURN A就被萬人圍攻
如果鐘意TURN A既風格可以睇埋OVERMAN KING-GAINER,一樣咁正(點解唔係52集呢...)
當年我未睇都覺得turn a個樣不知所謂,
睇完之後我就愛上左turn a喱套gundam, 仲覺得turn a個樣好型tim
OVERMAN, 有d興趣, 請問故事講乜?

p.s. seed 係一套稱職ge商業片, 我都鍾意
williamsiusuper 12:05 AM 10-17-04
作者: 新堂愁一:
不嬲都話TurnA係我最愛gundam黎架la.....
我都唔明點解咁多人鍾意同睇seed.....
我覺得除左d歌之外無樣野好......尤其係d人設......
面相不變轉頭髮已是另一個人
細路翔 12:17 AM 10-17-04
seed只是引一群沒看過高達的小孩子入門的垃圾
(認識何謂高達,渣古,haro,超能人格分裂者,面具男,究極手段炸地球等等 )

倒A係富野叔叔得意之作
當然係鋼彈人才懂得欣賞
bigcat 12:23 AM 10-17-04
如果不是掛牌gundam,我會不看,但是全套看完,感不用掛gundam牌重正..本來值99分.要扣20分..因gundam而來因它而去
Arcanist 12:45 AM 10-17-04
有種外觀型態倒甲GUNDAM比其他GUNDAM好
就係SD
好得意
FREDDY@o@ 12:49 AM 10-17-04
TURN A梗係正過SEED好多
福田呢D料子點同富野大導比

話說睇呢個TOPIC我有好大感觸,想當年一講起TURN A就被萬人圍攻
如果鐘意TURN A既風格可以睇埋OVERMAN KING-GAINER,一樣咁正(點解唔係52集呢...)
overman最正係個op

turn a我都有興趣啊...信和幾$?
新堂愁一 12:51 AM 10-17-04
作者: FREDDY@o@:
overman最正係個op

turn a我都有興趣啊...信和幾$?
DVD年半前買220
零式 12:59 AM 10-17-04
TURN A GUNDAM果樣如果唔係咁特別,就冇左果種氣氛

諗下如果"傳統gundam+turn a故事"........我真係嘔血la

唔好睇機設咁怪(我覺得好型...)就否定一切,turn a係值得用心細味既一部佳作
細路翔 01:00 AM 10-17-04
作者: 零式:
TURN A GUNDAM果樣如果唔係咁特別,就冇左果種氣氛

諗下如果"傳統gundam+turn a故事"........我真係嘔血la

唔好睇機設咁怪(我覺得好型...)就否定一切,turn a係值得用心細味既一部佳作
倒A鋼彈睇到中段會開始覺得佢型
新堂愁一 01:01 AM 10-17-04
我根本就覺得TurnA係型...
有好多人一見倒同傳統gundam唔同樣就已經話佢係核突........
FREDDY@o@ 01:02 AM 10-17-04
DVD年半前買220
謝情報
細路翔 01:03 AM 10-17-04
唔理機設問題
月光蝶埋黑歷史單係不爭既事實
supermanlady 03:08 AM 10-17-04
我根本就覺得TurnA係型...
有好多人一見倒同傳統gundam唔同樣就已經話佢係核突........
手刀

-----------------------------------------------------------------

不過我覺得turnA裏面o的人適應機器o既能力太快(雖然有說明書),而且又無NT(死晒?)
同埋無o左富野一向o既作風-----人心唔夠邪惡

如果改善o左呢o的同改晒o的cv,turnA會係部非常正o既動畫
=PANDA= 08:59 AM 10-17-04
作者: 真!DC:
OVERMAN, 有d興趣, 請問故事講乜?
基本上一睇部機就知係富野之作...
http://www.wowow.co.jp/drama_anime/king/
我都想搵套dvd,信和有冇得買?
新堂愁一 09:30 AM 10-17-04
作者: supermanlady:
手刀

-----------------------------------------------------------------

不過我覺得turnA裏面o的人適應機器o既能力太快(雖然有說明書),而且又無NT(死晒?)
同埋無o左富野一向o既作風-----人心唔夠邪惡

如果改善o左呢o的同改晒o的cv,turnA會係部非常正o既動畫
唔係丫......BL少爺去到中後期都幾邪丫
Tdot 09:48 AM 10-17-04
作者: 真!DC:
月繭最正~
個兩集ova是講什麼的?

ps:請問有沒有地方有正版Turn A賣
想買...
月之民 ̄▽ ̄ 09:50 AM 10-17-04
倒X型D
Bigwater 09:54 AM 10-17-04
trun a 的劇場版分別係地球光同咩呀
月之民 ̄▽ ̄ 09:57 AM 10-17-04
月光蝶...
阿棠 10:04 AM 10-17-04
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
月光蝶...
ova多野睇?
月之民 ̄▽ ̄ 10:07 AM 10-17-04
係劇場版唔係ova....
有d新場景而已
小特特 11:17 AM 10-17-04
套劇場版基本地係TV濃縮版+Driect's cut版咁上下啦- v -
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面