Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 11:20 AM 01-22-19
蘭芳特有指揮,奶騎都明,但義妹對佢有特別作用咩?@@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GUSTAV 11:21 AM 01-22-19
作者: ShinDou:
蘭芳特有指揮,奶騎都明,但義妹對佢有特別作用咩?@@

同陣營最強法師加副奶
GUSTAV 11:54 AM 01-22-19
作者: ShinDou:
60白龍唔夠火力既話好講運氣,係咁俾佢封拉娜,打淨幾千

根本隻野都係運GAME 架啦....SL多幾次/開波CALL隻骨頂下會好D
ShinDou 11:56 AM 01-22-19
係喎召骨如果抽中骨就易好多,不過我冇人食石拎召喚 @@

GUSTAV 12:02 PM 01-22-19
白龍冇咩特別 RETRY 都唔會用好多氣 慢慢就會唔用骨都99%過到架啦....

有細妹可以出黎坦 指揮+威嚇好過雪莉
夾埋露娜個光環用腳打都仲得
GUSTAV 12:31 PM 01-22-19
步兵壓制同騎兵集團同弓兵野戰今日都強化左

大家記得升
ShinDou 12:58 PM 01-22-19
雪莉我冇出呀,我果隻好低攻淨靠反擊應該都打好少,1陣試下先

弓刺唔係下修左咩?原本企森林減傷30%好屈

GUSTAV 01:20 PM 01-22-19
玩左咁耐都冇幾多次係發動到個減傷 有幾可企森林丫....
GUSTAV 01:22 PM 01-22-19
https://nga.178.com/read.php?tid=16210425

媽我好不安...
GUSTAV 01:28 PM 01-22-19
空軌鐮刀入傳說 今次ALLIN 是對的
ShinDou 01:34 PM 01-22-19
原本銀狼個無情減30%傷,入森林再減30%,武士係近戰弓,仲可以裝埋射程弓,可能鬥雞太屈所以俾人開刀,正常無啦啦唔會下修,多數都係上修,應該因為起源太少人玩所以照開刀,不過有資源升銀狼應該都係課長啦,唔驚得罪課長咩?

我隻雪莉反白龍唔夠1萬,唔識打,係咪要雙奶3打手?每turn map砲要群補,1隻又補唔切

ShinDou 01:41 PM 01-22-19
55真係易超多,map砲有露娜係度唔扣咁濟,1隻莉亞娜順便補都夠

GUSTAV 01:43 PM 01-22-19
點睇都唔係下修黎 佢新個科技好用過減傷無數倍

我1奶同2奶都過過65
鈴蘭 01:52 PM 01-22-19
出4隻蘭迪斯都無一隻義妹
你好野
唯有等之後個必中Pool
半島鐵盒 02:00 PM 01-22-19
今次兩個新角勁吾勁值得入手?
不是藍星人 02:12 PM 01-22-19
要高星

我想抽到妹等下次精選池抽莉亞娜
ShinDou 02:28 PM 01-22-19
對銀狼黎講改密林係下修,之前睇片見人9百攻銀狼霧風屈森林,d千5攻里昂撞埋黎都自爆,白毛埋黎都係自爆,而家改完係打人大力左,但少左30%減傷應該易死好多,你唔講鬥雞梗係唔算下修,平時打你都唔會搵刺客企森林等反擊啦

GUSTAV 02:50 PM 01-22-19
你要打人爆擊再行返入樹林wow 師兄 你拎弓露娜加旋風黎講說話姐

出左兩兄妹仲銀狼乜鬼 依家鬥技場得兩兄妹混夾 同帝國法娜係t1

唔打唔代表我唔知
ShinDou 03:02 PM 01-22-19
銀狼有冷血詭步,秒脆皮之後咪行得番入森林,冇睇過蘭迪烏斯d片唔知,佢秒到銀狼唔死?

GUSTAV 04:22 PM 01-22-19
有心絆之後刺客秒唔到人好耐啦
ShinDou 04:34 PM 01-22-19
http://dq.tieba.com/p/5996029493?lp=...ngpost=0&pn=0&

唔知呢條片有冇心基絆

GUSTAV 04:40 PM 01-22-19
陸服1月一早改左森林減傷啦下

上年12月改的

蘭迪指揮有降爆 刺客時代完左好耐
(=v=)b 05:33 PM 01-22-19
90抽中晒兄妹~我終於有騎兵啦~大感動~

作者: GUSTAV:
https://nga.178.com/read.php?tid=16210425

媽我好不安...
搞乜野~!?重衰過以前咁~
ShinDou 05:45 PM 01-22-19
今星期連a+都覺得難左好多,a加5又識郁了,1開波秒左左邊兩隻,冇入紅線上面3隻都衝落黎,仲出左勾神,又要打過

okabe 06:29 PM 01-22-19
作者: (=v=)b:
90抽中晒兄妹~我終於有騎兵啦~大感動~

搞乜野~!?重衰過以前咁~
60抽咩都無

隻重製版真係算吧喇!
愈贂愈覺伏味濃
留錢去抽好過,見到陸服個更新流哂口水
第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124  ... 最後

返回主題版面