Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
日本動漫畫討論版>(新增注意事項,請注意首頁文章)3/14~3/16「C3 in HongKong 2014」 Vol.5
hkjacky2001 12:24 PM 01-28-15
D3 全部飛好快搞到
E-MAIL都收到~放心晒~
anyone 12:24 PM 01-28-15
GBF email仲未收到
hkjacky2001 12:33 PM 01-28-15
作者: anyone:
GBF email仲未收到
有無send e-mail 去追?
anyone 12:35 PM 01-28-15
琴日收到imas+sao即刻回覆追
今朝又追左次
紗理占 12:37 PM 01-28-15
請問過左實Q page,然後load死,即係點?
由手機版發出
大破人間 12:38 PM 01-28-15
前兩次俾完錢出返回

剛按第三次終於成功

PS:

如果沒出"此場您已購買2張票,超過限額購票上" 這句, 即是代表C3系統無交易記錄, 要重按

如果出左, 就SEND MAIL問佢拎收據
魔璃 12:38 PM 01-28-15
在庫復活
yorkyork 12:47 PM 01-28-15
見到又有飛再買多次就買到,
希望唔會扣我兩次錢,
今次即刻收到信
rorimoe 12:53 PM 01-28-15
星夢冇人睇?
由手機版發出
紗理占 01:15 PM 01-28-15
收左錢 =/= 成功

見Fb有人話,過左數但係無購票記錄,admin叫佢追番card centre
由手機版發出
anyone 01:16 PM 01-28-15
再炸多次終於齊曬d1,d2飛
tung999 01:18 PM 01-28-15
作者: rorimoe:
星夢冇人睇?
由手機版發出
呢度~
今日換左張唔使VISA認證既一下搞掂
廢人 01:55 PM 01-28-15
星光 星夢 都睇 /
由手機版發出
大破人間 01:57 PM 01-28-15
只睇星夢
星光同6點場live撞哂時間, 放棄
廢人 02:02 PM 01-28-15
唔知會唔會有 ダイヤモンドハッピー 同 ヒラリ ヒトリ キラリ
最鐘意依兩首
由手機版發出
fhdelibird 02:07 PM 01-28-15
成功訂到day 3星光
張通知書得個交易編號同個人資料,無出到event資料

昨日嘗試買idolmaster出問題,問了大會等候進一步回覆
廢人 02:10 PM 01-28-15
星光無咩期代
始終RAIBOW LIVE D歌本身就好過PURIPARA
由手機版發出
ComeLOLoh 03:31 PM 01-28-15
收到email 回覆,有得坐入面睇内田彩了。
不過都係想要SAO/IM@S多d。
GGGG 04:31 PM 01-28-15
send左一次email,收到email 回覆,中左GBF
D3除左Ace of the Diamond之外到而家都仲有位可以訂既
yorkyork 04:32 PM 01-28-15
我都收返信,
買到
mmsw44 05:30 PM 01-28-15
中午sd左名,id同email去比佢check,5點就覆晒所有pdf
睇黎都唔打算開返bookingconfirmation
大破人間 05:41 PM 02-03-15
有無人記得往年會場換領主舞台的售票處幾點開? (我記得會早過3點開)

首天一定多人換, 可以換門票的售票處又少 ,我上年就排了半小時以上.

今年的主舞台門票大量增加(例如魔彈和CC場在網上看到有人的籌號派到400以後)
又多了退按金手續....

然後魔彈場4:30就開始.
亦相信無人會拎珍貴的開場時間拎去排售票處換票.
九成九一個二個差不多3:45-4:00才狗衝去換.

可以預想到多數會出事。
排到4:30活動開始都未換到票的機率幾大下.

如果售票處有幾早開 , 我就有幾早去....
anyone 06:47 PM 02-03-15
上年唔係會場開幾耐就幾耐架喇咩a?
Kewellma 07:05 PM 02-03-15
首日唯有早起身去換...等睇一堆人大爆死然後又被鬧爆..
ComeLOLoh 08:54 PM 02-03-15
有無人記得以往星期六要排幾耐先入到場?(唔洗換飛)
如果2:00pm後先入會唔會要等好耐?
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面