Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後
日本動漫畫討論版>八神太一、17歳高校生の物語「デジモンアドベンチャー tri.」11月21日公開!丨今、再び 冒険が進化する―
真!DC 06:28 PM 04-18-10
次次主角partner都係暴龍樣
得02果隻唔同d
怪盜小G 06:46 PM 04-18-10
港版都聽唔返亞古獸把聲啦
武藤遊戲 01:49 PM 04-21-10
http://www.toei-anim.co.jp/tv/digimon_xw/

等到官網
zzzdx 02:02 PM 04-21-10
作者: 武藤遊戲:
http://www.toei-anim.co.jp/tv/digimon_xw/

等到官網
勇者奧米加獸
唔好再話冇勇者機械人
李某人 06:44 PM 04-21-10
喂BANDAI你唔係咁樣黎破壞奧米加獸係我心目中既形象下化...
風萌翔 07:57 PM 04-21-10
作者: zzzdx:
勇者奧米加獸
唔好再話冇勇者機械人
digimon 機械化???
ゆり 07:58 PM 04-21-10
作者: 風萌翔:
digimon一向機械

anyway合體獸扮奧米加但好樣衰

Kain 08:01 PM 04-21-10
好似幾正喎
之後睇女角
朔望~ 08:01 PM 04-21-10
搞乜變到變形金剛咁
kwsyeung 08:58 PM 04-21-10
唔通得我一個覺得係朝日台做好意外a
Kain 09:17 PM 04-21-10
作者: kwsyeung:
佢非洲台做都唔關我事啦下話
GN00508771 09:19 PM 04-21-10
作者: 李某人:
喂BANDAI你唔係咁樣黎破壞奧米加獸係我心目中既形象下化...
這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸
jaycom 09:31 PM 04-21-10
奧米加獸 成隻機械人咁= 口 =
hap3afrien 09:33 PM 04-21-10
作者: GN00508771:
這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸 這不是奧米加獸
好在無暴龍劍同加魯魯砲
好想睇七大魔王分佢屍

果隻無手無腳既天王流星獸同堆飯團係funnel?
ty1106 09:45 PM 04-21-10
作者: 武藤遊戲:

等到官網
睇見即刻叫「(吊)鹽水」...

機械V仔獸、幸運星獸、獨角加魯魯獸、機械甲蟲獸、耳罩...(駁唔落去)獸
黑暗機械暴龍獸、「五體合體」(叫乜都無所謂...)
風萌翔 11:45 PM 04-21-10
作者: ~freedom~:
digimon一向機械

anyway合體獸扮奧米加但好樣衰

無..
以前d digimon無咁機械
加左裝甲ja
拓飛 11:54 PM 04-21-10
作者: 風萌翔:
有幾隻野叫機械xx獸啦喎
小忍~~ 12:54 PM 04-22-10
真係玩合體~同戰隊CROSSOVER出玩具都得WO~
samson13 03:50 PM 04-22-10
用左一星期 睇番成套02 雖然結局某程度上係好爆 但真係好好睇
只係覺得02個結局有啲地方冇解釋得清楚...好混亂
好似後段出場隻究極魔獸,咁簡單就搞惦? 同最後個大佬及川由紀夫好似又冇乜關係
蚊蚊 06:29 PM 04-22-10
YEAH~下次機戰有望加E隻數碼暴龍入去
另外,官網中果D細細粒既生物,好似瑪利奧大叔果D無敵幸運星同草古怪
wjk06 05:42 PM 04-27-10
希望有返第一部水準,不過都應該冇
自從睇過人獸合體, 都對數碼暴龍冇乜期望
pet3 07:32 PM 04-27-10
作者: samson13:
只係覺得02個結局有啲地方冇解釋得唔清楚...好混亂
好似後段出場隻究極魔獸,咁簡單就搞惦? 同最後個大佬及川由紀夫好似又冇乜關係
02好多野要小說 遊戲 睇的
但還是有BUG

明明小賢被黑暗種子入侵之前已經玩到究極體
但在02一開始連完全體都玩唔到
GN00508771 08:59 PM 04-27-10
作者: pet3:
02好多野要小說 遊戲 睇的
但還是有BUG

明明小賢被黑暗種子入侵之前已經玩到究極體
但在02一開始連完全體都玩唔到
應該話 02 03都要玩GAME 先可以補完得哂
_張學良_ 09:05 AM 04-29-10
作者: kwsyeung:
以往富士4月新番嘛
時間同電視台都一改風格啦
pet3 10:00 AM 04-29-10
應該話 02 03都要玩GAME 先可以補完得哂
世界1-3的世界都共通到的
太一養的奧米加都去03的世界啦
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後

返回主題版面