Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-12, 01:16 PM   #351
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
啊叔上集出現都無幾分鐘,而家拎便當真係一d feel都無
最尾貼埋張紙never let children die我覺得幾夾硬來
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-12, 04:05 AM   #352
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
NTR=>夢落ち=>NTR

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-12, 10:05 AM   #353
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
越睇越唔明想點

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-12, 02:36 PM   #354
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
地下那部....好似係TV最終版=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-12, 02:46 PM   #355
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
這年頭宿敵都是喜歡ntr女主角的嗎?(evol又是這樣)

還是說宿敵本身都是一部機械人?(上緝的the end?)

最後提到在地下的那東西難道就是上緝的尼爾巴修?!
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-12, 03:49 PM   #356
hahahaaaa
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
女主比人NTR,又有第二部尼爾巴修,今集真係睇到頭都大埋,希望之後會詳細補完啦
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-12, 04:00 PM   #357
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
今集很歡樂~~ww

OOOO,可惡!!!!被NTR了
睡了3天? 什麼嘛, 原來是場惡夢太好了

老大本來叫我不要跟你說, 可`是我還是忍不住跟你說你女友被NTR了 m9

舊 05-26-12, 11:33 PM   #358
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
超展開得太過份(個人覺得)
唔知佢想點!!!
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 12:31 AM   #359
hanshimsv006
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
這年頭宿敵都是喜歡ntr女主角的嗎?(evol又是這樣)

還是說宿敵本身都是一部機械人?(上緝的the end?)

最後提到在地下的那東西難道就是上緝的尼爾巴修?!

地下那部怎麼看也是type the end吧
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 12:46 AM   #360
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
點睇都係NTR ENDING

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 02:11 AM   #361
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
the end都有....
eureka點召喚架??

奈留竟然唔要ao
真係估你唔到囉
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 02:14 AM   #362
野良猫
肥倫

唔明今集想講咩…

只係知青以為發惡夢自己條女被NTR,點知瞓醒後成真了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 02:28 AM   #363
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
本來都估係預知夢
點知原來即刻靈驗

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 12:30 PM   #364
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 風萌翔 查看文章
超展開得太過份(個人覺得)
唔知佢想點!!!
其實集集都唔知佢想點
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-12, 12:57 PM   #365
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
女主角態度變得真快
三天內便被ntr了,到底真實地做了甚麼呢

總覺得很有夜OO楝那種霸王硬上的感覺

舊 05-27-12, 01:12 PM   #366
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
第7話一頭霧水 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

舊 05-27-12, 10:25 PM   #367
風無霜
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0404 5618 5833
XBox Live Gamertagtomoyalau
女主角俾人NTR唔緊要
仲有金毛同粉毛等緊你A_A
風無霜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-12, 07:56 PM   #368
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
女主角有冇轉態得咁快呀?人哋只是使你會飛,就跟佬走!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-12, 01:47 AM   #369
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 06-02-12, 01:43 PM   #370
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
那個社長……到底說他是好人還是壞人好呢……

金髮都有這麼悲的過去,看了這集覺得她和蒼都延夾啊,雖然多數會敗給女主角的啦
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 03:16 PM   #371
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
米國易昆程度兒戲到喊

舊 06-02-12, 03:19 PM   #372
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:

金髮都有這麼悲的過去,看了這集覺得她和蒼都延夾啊,雖然多數會敗給女主角的啦
上兩集先大叔FLAG

可能遲兩集又NTR過

舊 06-02-12, 03:26 PM   #373
野良猫
肥倫

引用:

金髮係大叔架
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 07:49 PM   #374
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
=.=話男主同他父親關係唔好.....=.=他都未見過蘭頓
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 09:01 PM   #375
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
今集簡直係兩部psycho frame既機共鳴仲要想推返舊隕石上去啦

阿男主角見條女唔見左仲要溝過另外一個亦證明左係可做之才

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
エウレカセブンAO Hybrid Disc (バンナム/未定) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 06-20-12 09:28 AM

現在的時間是 11:49 PM

手機版 | APP版