Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-07, 11:34 PM   #101
cinimod
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 上大仁 查看文章
250 你等買二手啦 ﹗
如果無$250係佢無誠意姐,當日RE4 Wii版都係賣咁上下

如果佢當自己全新game咁賣,咪睇下反應點o羅
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-07, 03:31 AM   #102
天藍
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
第3集玩死人 reload得幾粒彈
天藍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-07, 06:24 AM   #103
京9999
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDiverson_chu
引用:
作者: cinimod 查看文章
如果無$250係佢無誠意姐,當日RE4 Wii版都係賣咁上下

如果佢當自己全新game咁賣,咪睇下反應點o羅

平就叫有誠意~~~
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-07, 08:32 AM   #104
cinimod

引用:
作者: 京9999 查看文章
平就叫有誠意~~~
你隻game又唔係重新做過,又更加唔係原創新game,咁唔賣平d仲可以點?
舊 11-24-07, 08:51 AM   #105
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Abale~姬絲汀小美 查看文章
我個人認為hod4係會出360,唔係wii,亦都唔係ps3,
sega唔係冇腦,得2同3有wii好正常,hod4塊底版同360共通係出都出360。
以我估計,HOD4如果SEGA自己移植就PS3,外判比人移植就360,所以應該360同PS3都有份

引用:
你隻game又唔係重新做過,又更加唔係原創新game,咁唔賣平d仲可以點?
可以咁睇,2應該好多人有或玩過,3我估玩過的人唔多,應該當佢係新Game都得

舊 11-24-07, 09:56 AM   #106
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
我反而覺得如果隻game係好玩同好評如潮既話, 到重新出過既時候價錢上高小小都ok既, 平就梗係重好啦, 呢點一定唔會有玩家反對既, 只不過係時間既問題搞到大家都有不同意見啫, 出到街時各有各認為啦~

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-07, 11:21 AM   #107
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
引用:
作者: HON HON 查看文章
我反而覺得如果隻game係好玩同好評如潮既話, 到重新出過既時候價錢上高小小都ok既, 平就梗係重好啦, 呢點一定唔會有玩家反對既, 只不過係時間既問題搞到大家都有不同意見啫, 出到街時各有各認為啦~
同意,正如 Ghost Squad 淨 game 一出都吾會 250 ,都要等幾個星期

先吾計玩家反應,有冇咩新嘢加落去先,根本一隻 Wii game 一出定價 250 係好少有,呢隻咁多人識仲要 2+3 代賣大包咁出,一出低過 300 已經好好彩,樓上果位對定價吾係太清楚囉....

主觀願望我想佢 $200 添 (原因係佢番出舊 game) , 不過得唔得呢 ??? 講完 ﹗

此篇文章於 11-24-07 11:23 AM 被 上大仁 編輯。
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-07, 12:36 PM   #108
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
想有價又市~到時又好似GS咁, 出多一兩個特別MODE~又得! 得左!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-07, 07:27 PM   #109
cinimod

引用:
作者: 上大仁 查看文章
同意,正如 Ghost Squad 淨 game 一出都吾會 250 ,都要等幾個星期

先吾計玩家反應,有冇咩新嘢加落去先,根本一隻 Wii game 一出定價 250 係好少有,呢隻咁多人識仲要 2+3 代賣大包咁出,一出低過 300 已經好好彩,樓上果位對定價吾係太清楚囉....

主觀願望我想佢 $200 添 (原因係佢番出舊 game) , 不過得唔得呢 ??? 講完 ﹗
你唔知US RE4 Wii版一出賣$2XX?賣$2XX邊個話唔得?你又知唔得?

都係果句,唔賣得平,到時咪睇市場反應o羅,駛乜side時間起度撐呢?
舊 11-25-07, 12:03 AM   #110
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
引用:
你唔知US RE4 Wii版一出賣$2XX?賣$2XX邊個話唔得?你又知唔得?

都係果句,唔賣得平,到時咪睇市場反應o羅,駛乜side時間起度撐呢?
同意你最後果句,你明就好,我都明白了
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-07, 12:48 AM   #111
cinimod

順便補充下,直接買隻GS美版(SEGA出品)都只不過係賣$20X,希望d人多d留意下行情至好出尼講野,費事side大家時間
舊 11-25-07, 12:54 AM   #112
siuj
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code0361 6087 4807
引用:
順便補充下,直接買隻GS美版(SEGA出品)都只不過係賣$20X,希望d人多d留意下行情至好出尼講野,費事side大家時間
佢賣得平佢既事.... 隻美版 GS 定價為 49.99 US....

舊 11-25-07, 01:06 AM   #113
cinimod

引用:
作者: siuj 查看文章
佢賣得平佢既事.... 隻美版 GS 定價為 49.99 US....
起碼唔駛等二手o羅,而且又一次證明,定價同市價係兩回事

P.S.你既資料同樓下版友似乎有矛盾喎

此篇文章於 11-25-07 01:11 AM 被 cinimod 編輯。
舊 11-25-07, 01:07 AM   #114
kinsin
Junior Member

註冊日期: Nov 2007
引用:
作者: siuj 查看文章
好似係29.99未連稅..我買左30幾蚊..比錢個時都覺得奇怪
kinsin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-07, 09:47 PM   #115
京9999
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDiverson_chu
DISCOUNT多~~
GST無理由OVER 50%~~~~
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-07, 03:21 PM   #116
seed2005

Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
日版
Wii「ザ・ハウス・オブ・ザ・デッド 2&3 RETURN」2008年
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-07, 03:27 PM   #117
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: seed2005 查看文章
日版
Wii「ザ・ハウス・オブ・ザ・デッド 2&3 RETURN」2008年
Good News(唔該,一定要有紅血 )

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-07, 03:28 PM   #118
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: seed2005 查看文章
日版
有無講美版呢隻GAME幾時出呀?
我要紅血呀~~~~~~~~~~

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-07, 03:16 PM   #119
seed2005

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=379
ザハウスオブデッド2&3リターン(Wii/セガ/08年3月13日発売予定)
・2+3のダブルパックで移植
・ふたり同時プレイも可能
舊 12-05-07, 11:28 PM   #120
Fio

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Good News(唔該,一定要有紅血 )
我估得綠血....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-07, 06:12 PM   #121
seed2005

ザ ハウス オブ ザ デッド 2&3 リターン
通常版:4,800円(税込5,040円)
Wiiザッパー 同梱版:5,980円(税込6,279円)

官網:
http://hod.sega.jp/
舊 12-07-07, 06:29 PM   #122
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
又同梱

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-07, 06:30 PM   #123
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
之後又炒 "
Zapper 放棄,單品算

舊 12-08-07, 02:26 AM   #124
wiidesu
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: Marco 查看文章
之後又炒 "
我都係,
我枝 Zapper 好 dirty, 唔識 clean...
白色 Zapper 就唔入喇, 希望快d有其他色.

50% PS3 | 50% NDSL
wiidesu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-07, 02:48 AM   #125
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: Marco 查看文章
之後又炒 "