Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-04-02, 09:13 PM   #1
路人甲乙丙
Ultimate Gamer
你想我打甚麼?

註冊日期: Jul 2002
想學泳春邊到好?...

用係自衛點唔點?
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 09:13 PM   #2
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
Post錯版喇你.

舊 12-04-02, 09:26 PM   #3
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
Post錯版喇你.
what ???

舊 12-04-02, 09:27 PM   #4
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

不會是體育版吧...@_@
舊 12-04-02, 09:30 PM   #5
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :
不會是體育版吧...@_@
當然係體育版啦.....

舊 12-04-02, 09:33 PM   #6
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :

當然係體育版啦.....
不是吧...

泳春喎...

唔係遊水喎...

功夫喎...
舊 12-04-02, 09:57 PM   #7
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:

不是吧...

泳春喎...

唔係遊水喎...

功夫喎...
都係運動黎架嘛, 之前問跆拳都要係體育

舊 12-04-02, 10:40 PM   #8
Mounrou
Insane Gamer
心境唔多年青既死老野A

註冊日期: Dec 2001
詠春.... 太豪門恩怨喇... 我都唔知....

-Project 「修羅之影」 稼動中
-「Century of the Reviver」第三話Part 2中。
最終花弗確認(沒機會)! 青山System --- Standby!!!
Mounrou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-02, 02:10 AM   #9
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by Mounrou :
詠春.... 太豪門恩怨喇... 我都唔知....
同豪門有咩瓜葛~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-02, 04:07 PM   #10
Mounrou
Insane Gamer
心境唔多年青既死老野A

好水頭...

-Project 「修羅之影」 稼動中
-「Century of the Reviver」第三話Part 2中。
最終花弗確認(沒機會)! 青山System --- Standby!!!
Mounrou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-02, 04:42 PM   #11
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

有冇人知邊到學好???
舊 12-05-02, 06:26 PM   #12
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
你咩budget ??

出名的好貴

舊 12-05-02, 07:23 PM   #13
itcwai
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
Re: 想學泳春邊到好?...

引用:
用係自衛點唔點?
自衛用,勁掂.

舊 12-05-02, 09:49 PM   #14
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by dondon :
你咩budget ??

出名的好貴
几貴先?

至緊要好.

舊 12-05-02, 09:50 PM   #15
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

Re: Re: 想學泳春邊到好?...

引用:
Originally posted by itcwai :

自衛用,勁掂.
咁就好了...

通常學几耐?
舊 12-05-02, 10:04 PM   #16
boy
Senior Gamer
bye~~

油麻地有幾間武館幾出名

不過詳細地點,我又唔係好清楚.

舊 12-06-02, 10:45 AM   #17
小林製藥
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
去武館囉..
小林製藥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-02, 11:56 AM   #18
itcwai
潛艇基地九十九號

Re: Re: Re: 想學泳春邊到好?...

引用:

咁就好了...

通常學几耐?
我冇學過架.

不過識有人玩開.
冇定學几耐的,都係有段數考,達者為先.

不過我見要學到有d成果,就比較其他功夫耐. << 主觀

舊 12-06-02, 05:14 PM   #19
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

boy :

oic...

Thanks.

小林製藥 :

邊到先...

itcwai :

有段數考? 點考法? (詠春有段數分咩?)

你朋友係邊到學? 貴唔貴?

(冇收入中,長期而又太貴的話...)
舊 12-06-02, 10:47 PM   #20
itcwai
潛艇基地九十九號

我有本詠春書.係"葉問"(梁挺)派的.示範果d人有註明級數(eg.4,7. 7比4高級),所以我推斷有計段. 點考就唔知.

佢地響理工大學學架.(學會)個師父每周返Poly教几粒鐘,收$200月費,要打樁就每年要交多成$1000蚊...(難明...)

我鈔本書的info比你:

國際詠春總會
九龍彌敦道438號二樓
2385 7115

國際詠春總會辦事處(良仕行/良仕出版社)
九龍彌敦道440-442號九樓A座
2388 4155

佢仲特別聲明,全港只得"九龍彌敦道438號二樓"一個會址,並無分校,勿被混水摸魚的似名武館欺騙.

Try try la.

舊 12-07-02, 12:59 PM   #21
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
首先, 詠春有套拳法, 小稔頭, 沉橋, 八斬刀, 木人, 痴手.........

學到幾多, 就係mud級, poly個度, 唔係poly學生無得學, 要自己去館報, 到時就唔係200

舊 12-07-02, 06:18 PM   #22
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

itcwai :

即係几多$ ?

唔係几識去tim...

dondon :

國際詠春總會???

即係几多$ ?
舊 12-08-02, 03:24 AM   #23
itcwai
潛艇基地九十九號

路人甲乙丙 :

打去問問吧,至update的資訊始終佢地才有丫.

舊 12-08-02, 09:12 PM   #24
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
路人甲乙丙 :

打去問問吧,至update的資訊始終佢地才有丫.
Thanks!!!
舊 12-14-02, 08:25 PM   #25
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
我有本詠春書.係"葉問"(梁挺)派的.示範果d人有註明級數(eg.4,7. 7比4高級),所以我推斷有計段. 點考就唔知.

佢地響理工大學學架.(學會)個師父每周返Poly教几粒鐘,收$200月費,要打樁就每年要交多成$1000蚊...(難明...)
"葉問"(梁挺)派 ?

國際詠春總會係咪係理工大學教?

論壇跳轉

現在的時間是 08:25 AM

手機版 | APP版