Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-29-05, 07:46 PM   #1
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
請暑期工(請曬人了~謝謝各位的apply!謝謝!!)

唔知呢到POST唔POST得... 不當就請DELETE吧~

我公司25-28/8有一個展覽~係會展~
想請HELPER~請18個男22個女~~~~
400蚊一日~(連做四日就有1600蚊了~ )
有興趣可在8月8日前PM我~

當暑假尾搵下銀兩都唔錯~~

工作內容~
售賣入場卷,"MEET"入場卷,執頭執尾,負責遊戲攤位~

一天工作時間應該是頭三天是11:00-22:00
尾的那一天就是11:00 -19:00左右~(因為要交場給會展~~)
會有一個小時的休息時間~

至於經驗那些則不太有要求~
最緊要肯做0野,有禮貌同唔怕羞~

如果有興趣既PM名同電話比我~
8月6日上公司面試~
時間是9:00 - 12:00
有PM過給我的(即今天收到我PM的人)
請再PM我名和電話~(還有大家朋友的名和電話~)
我最快星期四前POST面試時間上來~~謝謝~

男仔full左了~唔駛再pm我了~
女仔反而未full~~~有興趣既就請pm我吧~

另外如果我PM再爆既~請大家係到留言吧~
我會盡快回覆大家~~

此篇文章於 08-06-05 05:11 PM 被 HikariY 編輯。
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 08:21 PM   #2
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
有興趣但你pm 爆左. 請問有冇email 等等之類可以方便聯絡你? thanks

28 Paladin
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 08:38 PM   #3
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 寇維克斯
有興趣但你pm 爆左. 請問有冇email 等等之類可以方便聯絡你? thanks
有興趣,可否pm資料俾我?
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 08:41 PM   #4
YUNO
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: lovehinafans
有興趣,可否pm資料俾我?
我也有興趣~也可以pm我嗎? /
YUNO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 08:44 PM   #5
Prince Max
Senior Gamer
Max

註冊日期: Jan 2004
一天工作時間多久?

你說25~28/8, 那何來做5天得$2000?

舊 07-29-05, 08:44 PM   #6
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
我都有興趣, 靜候send pm俾你問詳情中

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 08:46 PM   #7
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
有興趣,send左 pm to u

舊 07-29-05, 08:59 PM   #8
Cpato

PSN  IDPato-0402
想問下有冇多d詳情?
thx
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 09:00 PM   #9
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 無賴男
有興趣,send左 pm to u
佢爆左PM喎, 你點send?

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 09:05 PM   #10
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: Coquelicot
佢爆左PM喎, 你點send?
send左先知爆左

舊 07-29-05, 09:38 PM   #11
chickenking
GAF足球隊20號

註冊日期: Aug 2003
我都有興趣...how to contact?

永遠都會記得
chickenking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 09:45 PM   #12
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

我都係0岩0岩先知自己PM爆左...
不過唔緊要啦~~有幾位好好彩既幸運兒已經收到我PM的了~~~

先回覆大家有關的問題吧~~~~~

一天工作時間應該是頭三天是10:00-22:00(還是11:00-22:00呢...忘了... )
尾的那一天就是10:00(11:00)-19:00左右~(因為要交場給會展~~)
應該有BREAK的~~我星期一會和我老細研究一下~
沒有的話會順手幫大家爭取一下~
雖然工作時間很長,但算是很不錯的人工了~~~

我8月8日左右會約大家上公司面試~

另外如果我PM再爆既~請大家SEND E-MAIL比我吧~~
kittyw314@yahoo.com.hk
舊 07-29-05, 09:47 PM   #13
大頭仔+.+
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
我都有興趣呀

可以搵我嗎
大頭仔+.+ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 09:55 PM   #14
mn5826

註冊日期: Nov 2003
我有興趣呀

舊 07-29-05, 10:15 PM   #15
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
SEND埋PM畀你喇~

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 10:21 PM   #16
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
有冇上限架
i also sent pm to u

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 10:23 PM   #17
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
作者: 天立﹏.
有冇上限架
i also sent pm to u
你指既上限係人數嗎??
我公司要請18個男22個女~~~~
舊 07-29-05, 10:27 PM   #18
小貓Hideki
Crazy Gamer

其實工作要做乜架?面試需要有乜特殊技能嗎?
小貓Hideki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 10:28 PM   #19
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: HikariY
我都係0岩0岩先知自己PM爆左...
不過唔緊要啦~~有幾位好好彩既幸運兒已經收到我PM的了~~~

先回覆大家有關的問題吧~~~~~

一天工作時間應該是頭三天是10:00-22:00(還是11:00-22:00呢...忘了... )
尾的那一天就是10:00(11:00)-19:00左右~(因為要交場給會展~~)
應該有BREAK的~~我星期一會和我老細研究一下~
沒有的話會順手幫大家爭取一下~
雖然工作時間很長,但算是很不錯的人工了~~~

我8月8日左右會約大家上公司面試~

另外如果我PM再爆既~請大家SEND E-MAIL比我吧~~
kittyw314@yahoo.com.hk
是否有該行業的工作 experience 才請
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 10:52 PM   #20
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
作者: 小貓Hideki
其實工作要做乜架?面試需要有乜特殊技能嗎?
引用:
作者: chuntaky
是否有該行業的工作 experience 才請
英文和普通話OK就可以~
最緊要的是有禮和唔怕羞~
舊 07-29-05, 10:58 PM   #21
Cpato

PSN  IDPato-0402
已pm左比你, thx
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 11:05 PM   #22
日本冷麵
Crazy Gamer
(o^_^o)

註冊日期: Jun 2005
sorry, what exhibition is it?
日本冷麵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 11:08 PM   #23
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

到時返工嗰陣成個gaf meeting咁

舊 07-29-05, 11:11 PM   #24
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
請收pm thx!