Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-19-08, 05:38 PM   #26
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: dondon 查看文章
好多人就係有d想法, 以為會可以誠意感動到對方, 但係世事點會咁理想, 雖然有時真係有d咁既人
正確
所以有時D野屬於你既點都係你手
唔屬於你既就無謂強求,落左手咪好似沙咁流走

舊 08-19-08, 06:06 PM   #27
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 虛無 查看文章
正確

氹女仔係一件好煩既事

舊 08-19-08, 07:22 PM   #28
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
好多人就係有d想法, 以為會可以誠意感動到對方, 但係世事點會咁理想, 雖然有時真係有d咁既人
所以男仔好女仔好
點都要包裝下

想做好男仔,都係一齊左後先做啦
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 07:41 PM   #29
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
引用:
作者: liverwan 查看文章
所以男仔好女仔好
點都要包裝下

想做好男仔,都係一齊左後先做啦
咁又唔好話一齊左先做好人, 追緊果時當然要好, 問題係知道自己無行之後, 個心要點調節

係正常世界, 得兩個做法, 1. 就斬纜, 唔好再跟啦, 死左條心, 2. 繼續做好人, 搏有一日感動到對方, 搏得到梗係好, 搏唔到, 過左段時間咪又係死心 , 所以得一個結果, 都係死左條心

有幾多人俾會接受一個真係拒絕過既人, 真心拒絕得, 實有原因, 若果係扭扭擰擰求其拒絕人, 咁就唔係拒絕啦, 係玩人啦

舊 08-19-08, 08:58 PM   #30
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

有幾多人俾會接受一個真係拒絕過既人, 真心拒絕得, 實有原因, 若果係扭扭擰擰求其拒絕人, 咁就唔係拒絕啦, 係玩人啦
我覺得不盡然。
真心拒絕得,實有原因,
但果個原因可能有一日都會隨住時間而變得無意義,
對於能否再接受一個人就變得無影響了。

又,世上真係有好多人會扭扭擰擰、但又唔係有心玩人o既優柔寡斷人存在

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-08, 01:26 AM   #31
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 管家婆 查看文章
氹女仔係一件好煩既事
勞心又勞力,傷身又傷心

舊 08-20-08, 08:59 AM   #32
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
繼續做好人, 搏有一日感動到對方, 搏得到梗係好, 搏唔到, 過左段時間咪又係死心 , 所以得一個結果, 都係死左條心
最幣呢段時間有時候都幾難把握,尤其尼真係唔好綵遇正個有心計既女仔就慘咯....(好多觀音兵都係咁樣練成的
abcdekfc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-08, 09:43 AM   #33
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
其實都未同對方開始過, 唔開心一排好啦
想咁多做乜...人地唔鍾意自己 你點鍾意人都無用
哩句好贊成, 得閒做其他更有價值的事仲好

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-08, 02:56 PM   #34
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
其實都未同對方開始過, 唔開心一排好啦
想咁多做乜...人地唔鍾意自己 你點鍾意人都無用

有機會真係識多d人 擴闊一下自己個社交圈子
(撞到心儀既人機會大d!!!!!!!!)
冇錯! 可能走左呢個寶 會有更大的寶!
更適合自己的可能周圍都係~

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-08, 11:33 AM   #35
endolberry
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDtomoyohk
XBox Live Gamertagendolberry
引用:
作者: 虛無 查看文章
正確
認同
人地同拒絕左, 賴死都無辦法~
不如大家冷靜一排, 可能仲可以做返朋友
就算自己想玩緊暗戀都好~ 都要比個信號人THE GAME IS OVER吧

論壇跳轉

現在的時間是 03:01 PM

手機版 | APP版