Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-01-08, 03:28 PM   #1
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
每次M記或7仔出公仔 男生們會為女友/家人去食或換購嗎

今次M記又出HELLO KITTY
男生們有沒有為女友出一分力去換或者成套買左

仲有之前一定要食個餐先有得換公仔既
有無為左女友係咁食M記呢

講下自己為女友試過換公仔而奴心奴力呢~~~

P.S Hello Kitty Messenger 黑夜特別版
YAHOO 拍賣成五十蚊隻
好在已經換左

此篇文章於 08-01-08 04:49 PM 被 管家婆 編輯。
管家婆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 03:31 PM   #2
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
暫時M記冇出過我女朋友鍾意0既公仔
有0既話我唔介意換俾佢
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 03:42 PM   #3
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
其實佢鍾意我就真係唔介意什至主動會去換埋tim

好過要我買名牌

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 03:43 PM   #4
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我女人唔好呢家野

舊 08-01-08, 03:45 PM   #5
管家婆
Game Master
wow

你地女友都唔鍾意HELLO KITTY?

舊 08-01-08, 03:47 PM   #6
The One
業餘歌手

引用:
作者: 管家婆 查看文章
佢鐘意我就夠

(自己滾走....((((((((((~'ω')~        

舊 08-01-08, 03:50 PM   #7
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
我女朋友唔中意hello kitty的
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 03:52 PM   #8
管家婆
Game Master
wow

咁之前有SNOOPY 要日日食 都無試過食咩~~?

舊 08-01-08, 03:53 PM   #9
The One
業餘歌手

冇, 反而係我老媽日日去食

舊 08-01-08, 03:55 PM   #10
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
現任唔鍾意隻喵... 以前就會既... /_\

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 03:57 PM   #11
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
唔特別鍾意

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 04:39 PM   #12
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
好耐好耐好耐好多年前第一次有得換、試過去換某兩種顏色,
之後就無試過再因為咁而專登去換 =p

我諗可能d 人換seven 果d 大口仔會多d

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 04:42 PM   #13
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
或者麥記本身o既「不可引力」真係太大
果陣時都有諗過換晒套snoopy,
但之後就發覺兩三日食麥記都還好,
成日都食就會想問點解要咁樣對待自己

舊 08-01-08, 04:46 PM   #14
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: Middle 查看文章

改左~
7仔 換熊仔果期我勁叫男友買野

舊 08-01-08, 04:47 PM   #15
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
果陣好似係99年?班人日日都排晒長龍,等住拎去炒

我果時都有去幾次,次次去到都有D阿婆問你可唔可以代佢換

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 05:22 PM   #16
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
改左~
我諗起果陣七仔出過一D 迪士尼鐵公仔(2 CM 咁高果d),
果陣時就成日去seven 買o野,
想幫人抽到隻mickey 或minnie ......

結果係抽唔到,最後同人都開始無聯絡了

舊 08-01-08, 05:27 PM   #17
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
改左~
出面有得成套買架嘛

我女友鍾意大口仔, 啱啱先買左一套俾佢

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 05:33 PM   #18
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
引用:
今次M記又出HELLO KITTY
男生們有沒有為女友出一分力去換或者成套買左

仲有之前一定要食個餐先有得換公仔既
有無為左女友係咁食M記呢

講下自己為女友試過換公仔而奴心奴力呢~~~

P.S Hello Kitty Messenger 黑夜特別版
YAHOO 拍賣成五十蚊隻
好在已經換左
是有意咁打 ..定係真係打錯字﹖
如果係有意的話...

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 05:35 PM   #19
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

引用:
我諗起果陣七仔出過一D 迪士尼鐵公仔(2 CM 咁高果d),
果陣時就成日去seven 買o野,
想幫人抽到隻mickey 或minnie ......

結果係抽唔到,最後同人都開始無聯絡了
我成日都中mickey minnie
明明想要pluto 個時多到比人都唔要

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
舊 08-01-08, 05:44 PM   #20
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: bonedog 查看文章
我成日都中mickey minnie
明明想要pluto 個時多到比人都唔要
一次都未抽中過 =口=
咁鬼多款(成廿幾款? ),仲難中過六合彩

舊 08-01-08, 05:52 PM   #21
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

引用:
一次都未抽中過 =口=
咁鬼多款(成廿幾款? ),仲難中過六合彩
除左佢地就成日都抽中公主了
點解每個人總係抽唔到自己要既野

舊 08-01-08, 06:33 PM   #22
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong

不過都只係得狗同大口仔
佢唔鍾意冇口貓.........XD

舊 08-01-08, 06:38 PM   #23
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:

果時一日買3-4次7仔野換............
仲有OK d麥兜

舊 08-01-08, 07:38 PM   #24
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
通常都唔會~因為我的興趣一般

最近才換了這隻...純粹佢覺得呢隻野太乎合我的性格所以才買...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 09:20 PM   #25
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
我果度有女既同事..圍晒係度計數
睇下點先可以以最平方法有晒一套XXD

[咦!!唔係woo!!咁買可以平廿蚊woo!]

畫晒圖咁...見到都好笑
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉