Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51 101  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
草薙さん 05:55 PM 02-22-12
https://asia.playstation.com/cht-hk/psvita/
草薙さん 05:55 PM 02-22-12

草薙さん 05:56 PM 02-22-12
-skip-
草薙さん 05:57 PM 02-22-12
-skip-
草薙さん 05:58 PM 02-22-12
-skip-
拓飛 06:00 PM 02-22-12
del.......
草薙さん 06:09 PM 02-22-12
-skip-
卡柏 06:50 PM 02-22-12
我之前買左hustle king既ps3版, 有冇得調番轉架?!
hin0404 06:57 PM 02-22-12
作者: 卡柏:
我之前買左hustle king既ps3版, 有冇得調番轉架?!
之前我welcome back揀左呢隻都有得免費下載vita版
卡柏 07:01 PM 02-22-12
我依家都有得免費dl喎!!!
good!!!
買過呢隻既ps3版可以免費dl定佢做緊限免?
KUTAR# 07:02 PM 02-22-12
我依家都有得免費dl喎!!!
good!!!
買過呢隻既ps3版可以免費dl定佢做緊限免?
我又係多左隻game玩
卡柏 07:03 PM 02-22-12
非常好呀!!!
今次香港sce好似做得幾好喎, 今日一野多左咁多野玩~~~
Final 07:58 PM 02-22-12
忍龍日文定英文配音好?
virtua tennis 4比起PS3版會唔會少左野?因為見佢變左World Tour Edition
KUTAR# 08:29 PM 02-22-12
Old News?

Uncharted 有更新
Orphan 08:40 PM 02-22-12
Dream C Club Zero都有XD
草薙さん 09:59 PM 02-22-12
HK PSN d分類真係低能又白痴
隻Ninja Gaiden 唔入去都唔知係美版定日版
嚮出面打多幾隻字有幾難?

無雙英文版就直接寫 Dynasty Warriors啦
唔睇清楚真係會買錯...
haluforever 10:09 PM 02-22-12
作者: 草薙さん:
HK PSN d分類真係低能又白痴
隻Ninja Gaiden 唔入去都唔知係美版定日版
嚮出面打多幾隻字有幾難?

無雙英文版就直接寫 Dynasty Warriors啦
唔睇清楚真係會買錯...
PS3 PSN 佢有講明的
haluforever 10:10 PM 02-22-12
非常好呀!!!
今次香港sce好似做得幾好喎, 今日一野多左咁多野玩~~~
YES
naytk 11:15 PM 02-22-12
隻Dragons Crown好似冇晒聲氣咁嘅…
http://dragons-crown.com/
minekaoru 11:19 PM 02-22-12
又更新..
1.61 更新左d咩?
同1.6一樣話係有map同影video?
小昭Teddy 11:31 PM 02-22-12
作者: naytk:
隻Dragons Crown好似冇晒聲氣咁嘅…
http://dragons-crown.com/
係囉, PSV其中一隻好期待, 吸引我買機既GAME
naytk 11:35 PM 02-22-12
作者: 小昭Teddy:
係囉, PSV其中一隻好期待, 吸引我買機既GAME
呢隻係我最期待嘅game,沒有之一﹗
今日新果堆PSV game真係冇一隻買得落手…
小黑 11:36 PM 02-22-12
作者: naytk:
呢隻係我最期待嘅game,沒有之一﹗
今日新果堆PSV game真係冇一隻買得落手…
MOTOR STORM 59$ 真係幾吸引
Metal Gear NT 11:50 PM 02-22-12
WipEout係咪同PS3版一樣?
assy 12:33 AM 02-23-12
作者: KUTAR#:
Old News?

Uncharted 有更新
thanks, 原來多左唔少野
難度調整、black market, 新map(?)
1 2 3 4 5 6 7 11 51 101  ... 最後

返回主題版面