Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
收藏品討論版>聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.4 EX金牛 7月発売 定価¥10800
莎月美希 07:30 PM 04-24-15
本身人馬座已經有對翼,咁要加咩俾佢?噴射器?
由手機版發出
HAKAIDER 07:33 PM 04-24-15
作者: 莎月美希:
由手機版發出
翼o既野...............

一對就薯................

兩對就型o既野我地識條鐵咩
神名レオ 11:04 PM 04-24-15
作者: 莎月美希:
由手機版發出
請參考WING ZERO CUSTOM
真!DC 08:36 PM 04-24-15
我覺得幾型
柚原このみ 11:33 PM 04-24-15
不文不類也會買,完
神龍 11:58 PM 04-24-15
我都唔知佢出緊乜
但係會比錢
Dangerous-boy 05:19 PM 04-25-15
Saint Cloth MYTH EX SCORPIO MILO - ORIGINAL COLOR EDITION -
價格: HK$ 530.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100002792/
Strider 10:32 AM 05-04-15
而家想入坑都咁難
連日本啲予約網都冇晒(有都係貴一倍嘅炒價)
睇嚟呢次又可以慳返
Dangerous-boy 03:33 PM 05-06-15
原來白羊昨晚孤仔已開訂(昨晚五點放工經過都仲未開訂)

頭先去188已截,馬上飛地鐵去信和,好彩訂到,鬆一口氣!
Dangerous-boy 08:00 PM 05-21-15
[聖闘士星矢 黄金魂] 「聖闘士聖衣神話EX バルゴシャカ(神聖衣)」10月発売決定!
DevilElvis 12:27 AM 05-23-15
又貴2000羊
zzzdx 10:27 PM 06-03-15

GN00508771 12:10 AM 06-04-15
....好花巧...
亞瑪迪拉 05:42 PM 06-04-15
差唔多隻隻神聖衣都係加對翼,累贅又不知所謂,designer係迷咁技窮呀...
睇返隻海鬥士,
http://tamashii.jp/item/10967/
真係好靚,又簡潔,我冇買開聖衣神話都想買嚟擺下.
鳳熾魂 09:19 PM 06-07-15
作者: 亞瑪迪拉:
差唔多隻隻神聖衣都係加對翼,累贅又不知所謂,designer係迷咁技窮呀...
睇返隻海鬥士,
http://tamashii.jp/item/10967/
真係好靚,又簡潔,我冇買開聖衣神話都想買嚟擺下.
我覺得神聖衣有翼已經係傳統
魔璃 03:28 PM 06-24-15
[聖闘士星矢] 「聖闘士聖衣神話EX」の海闘士第二弾、セイレーンソレントが魂ウェブ商店に登場!

柚原このみ 10:55 PM 06-26-15
代星人貼

★星人44★ 11:05 PM 06-26-15
唔該樹爺

有去過日本的網友
會唔會信日本咁大舗的SOFMAP
秋葉原3間分店加本店
四間舗加埋得『8』隻神聖衣獅子賣街呢?
無錯、唔係80或800、係得『8』大隻wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

日本出晒名的大舗
都留貨唔賣街自己炒
落住大雨係秋記排通宵的我笑了wwwwwwwwwwwwwwwwwwww

揸住『至少』120滴我落住大雨都去陪人排通宵
我都覺得自己低低地……wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
小嘉 12:36 PM 06-25-15
社團獅子 1299
GN00508771 12:38 PM 06-25-15
有冇人會衝呀⋯⋯貴原價成倍⋯⋯⋯
kyo353 09:09 PM 06-25-15
岩岩等拎金迷既時候見到人買千二既現貨
起初以為連埋地台,原來得本體加特典真係有人買。。。
Led Mirage 11:51 PM 06-25-15
成個MK 千三,四, 我棄機
鳳熾魂 11:57 PM 06-25-15
地台真係見分開賣都成180
Dangerous-boy 12:20 AM 06-26-15

Saint Cloth MYTH EX SIREN SORENTO
價格: HK$ 670.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100003010/
★星人44★ 09:07 PM 06-26-15
日本27号先出
我25号晩巳經開姑有批發Call我去攞貨
今天不大舒服、明天又要去掃街
今天都沒去其餘批發收貨同家下先有時間上來『曬命』
total有10箱120隻
日本批價4間批發貨平均價¥8840一隻
一隻死貨都無食過
Lee到有三位網友同我訂佐
頭兩位$880連特典、尾個位24号先找我所以$1280連特典
病佐半年Miss佐無落單加埋都有10箱
都係日本人有人情味

第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面