Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-04-08, 05:55 AM   #1
=小某=
Junior Member
RGM-79

註冊日期: Jul 2007
[cw25][J11失敗同人組] 新刊Monster hunter本&三國志大戰本&原創免費本 萌菌figure

大家好>3 這次cw25失敗同人組會跟朝月軒合攤~請多多指教~
新刊一共兩本,對任何商品有興趣歡迎在blog留言,或email至 supersiumou@gmail.com
請跟隨以下格式填寫,謝謝:

網名:
email:
預訂物&數量:
備註:

----------------------------------------------新刊-------------------------------

名稱: <<三國志混戰>>之<小霸王列傳>

內容: 三國志大戰本

繪者: 向日綾

頁數: 36p

格式: B5

售價: $25

名稱: The way 2G

內容: monster hunter邁向2G本

繪者: 小某

頁數: 20p

格式: B5

售價: $20

內文黑白,含三個短篇漫畫及少量插圖
預訂特典送monster hunter豬一set~

預覽

名稱: Chameleon and Squid(暫定名)宣傳本子

內容: 自創故事---魷魚和變色龍的冒險愛情故事簡介and試閱漫畫

繪者: Fish魚

頁數: 8p

格式: A6

售價: 免費

----------------------------------------------既刊-----------------------------------------------------------

名稱: Crane x 69 = ?

內容: 家庭教師 reborn kuso本

CP: 6927 <<骸 X 綱吉>>

繪者: 向日綾

頁數: 20p

格式: A6

售價: $15

名稱: Onion Note

內容: 初音ミク 成人向本子

主催: 朝月軒

繪者: 向日綾/劉口水/Mr柑吉/月國將軍

頁數: 32p

格式: A5

售價: $20元正

================精品的分隔線====================

萌菌figure(第二版)
PU膠製
by:小某
售價:$25@腳癬 $30@酵母菌 $35@水滴菌
*有腳癬,酵母菌,水滴水滴水滴菌
圖為腳癬。酵母菌及水滴菌重製版正趕製中,相片盡快補上

其他精品包括patapon, mhp, reborn, 遊戲王
歡迎至blog參觀>3<

此篇文章於 02-06-08 03:28 AM 被 =小某= 編輯。 原因: 加資料
=小某= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 02:38 AM   #2
=小某=
RGM-79

(死圖 恕刪 )

此篇文章於 02-06-08 03:28 AM 被 =小某= 編輯。
舊 02-06-08, 03:26 AM   #3
=小某=
RGM-79

圖片已修復@3@|||
舊 02-11-08, 08:24 AM   #4
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
本子看完了,內容幾有趣呢
特別那隻毒怪鳥,個傻樣笑左我好耐

另外,換本時失禮了,事後反省過也覺得自己太小家子氣了點
因為很想測試一下自己在CW可以賣出多少,長進了多少。
希望你別介意啦~
(如果你根本沒放在心上就更好啦(歐 )

其實這賠不是我想PM你說的,不過你未有這個服務

此篇文章於 02-11-08 08:26 AM 被 月牙火介 編輯。
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-08, 03:03 AM   #5
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
點解睇唔到呢檔既
下次cw補購 /

舊 02-12-08, 03:51 PM   #6
=小某=
RGM-79

引用:
作者: 月牙火介 查看文章
本子看完了,內容幾有趣呢
特別那隻毒怪鳥,個傻樣笑左我好耐

另外,換本時失禮了,事後反省過也覺得自己太小家子氣了點
因為很想測試一下自己在CW可以賣出多少,長進了多少。
希望你別介意啦~
(如果你根本沒放在心上就更好啦(歐 )

其實這賠不是我想PM你說的,不過你未有這個服務
多謝
我都好滿意隻毒怪鳥~~

唔洗在意,我都有擺檔,好明白你既感受~

引用:
作者: smalltung 查看文章
點解睇唔到呢檔既
下次cw補購 /
多謝先~
下次不妨預約

此篇文章於 02-12-08 03:54 PM 被 =小某= 編輯。
舊 02-12-08, 05:10 PM   #7
月牙火介
《kofire》

如果我8月玩得成,同你換本你唔會唔睬我個可?

舊 02-13-08, 02:57 AM   #8
=小某=
RGM-79

引用:
如果我8月玩得成,同你換本你唔會唔睬我個可?
如果我都玩得成,當然一定要交換啦
可能又係芒亨本,同一兩個fd夾
舊 02-13-08, 04:15 AM   #9
月牙火介
《kofire》

引用:
作者: =小某= 查看文章
如果我都玩得成,當然一定要交換啦
可能又係芒亨本,同一兩個fd夾
希望玩得成,
因為我又諗左D唔畫出黎覺得對唔住自己既野 (又是MH相關),
加上有2G推出應該會有更多新點子。

一齊加油,在本地同人界發揚芒亨文化~荼毒大眾

此篇文章於 02-13-08 04:18 AM 被 月牙火介 編輯。
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-08, 05:11 PM   #10
=小某=
RGM-79

引用:
希望玩得成,
因為我又諗左D唔畫出黎覺得對唔住自己既野 (又是MH相關),
加上有2G推出應該會有更多新點子。

一齊加油,在本地同人界發揚芒亨文化~荼毒大眾
好!一齊努力荼毒大眾
我已經成功荼毒左幾個fd買psp

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
徵募cosplayer:玉皇朝宣傳活動 M-eye Cosplay同人MIX討論區 6 12-13-07 09:56 AM
[問題] 以Wii 及NDS作功課題目, 希望大家可以解答一下 dondon 電視遊戲討論版 4 10-08-07 04:45 PM
勇者傳說 - 香港戲院上映中 (宣傳終於無用宮崎駿個名...) HK-X-Force 日本動漫畫討論版 6 09-30-07 08:21 PM

現在的時間是 12:21 AM

手機版 | APP版