Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
日本動漫畫討論版>荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険 スターダストクルセイダース」 丨実写映画8月4日 公開丨 Vol.2
MS331 05:34 PM 04-06-13
星間飛行
鈴蘭 06:04 PM 04-06-13
杉田老jojo 聽得出如果要長配會幾辛苦
聽係真係幾好,但佢要夾硬壓把聲先做到
如果仲要做打交場面我怕佢整壞喉嚨
由手機版發出
lunn 08:02 PM 04-06-13
期待第三季!!!!!!!!!!
辦公室潛水專家 08:23 PM 04-06-13
唔通食住個勢,年尾出game、出畫集、再出第三季
(=v=)b 09:12 PM 04-06-13
原來係符碌贏架~
生物出左大氣層都唔死~?a
XMew 10:27 PM 04-06-13
作者: (=v=)b:
原來係符碌贏架~
生物出左大氣層都唔死~?a
響第二度見到佢響某本小說度返左地球
仲去左杜王町將3-6部既Boss通通打爆

其實我比較想知道果本小說到底係寫乜點解會咁搞法
埃及使者 11:33 PM 04-06-13
突然聽返OP1好熱血

咁都死唔去
原來係超強運附身

作者: XMew:

唔係掛
咁咪又要打過?
Asurada 11:57 PM 04-06-13
第二部JOJO成日講住家族代代短命,
又成日都即死危機,結果係最長命個個係第二代.......(承太郎算唔算第六部死?)
Rance 12:16 AM 04-07-13
祖羅夫打破左呢個宿命之後都無左呢個設定啦
鈴蘭 12:29 AM 04-07-13
作者: Asurada:
第二部JOJO成日講住家族代代短命,
又成日都即死危機,結果係最長命個個係第二代.......(承太郎算唔算第六部死?)
當然算
結果JOJO家族最早死應該係徐倫
HAKAIDER 12:49 AM 04-07-13
老祖羅夫玩walkman 播bloody stream 出ED 字幕真係神級match
事丫娃些 03:07 AM 04-07-13
原作祖羅夫部walkman係播The Beatles的Get Back

版權費太貴了…

希望第三部ED係Get Back, 第四部ED係Queen的Killer Queen...
鐵之侍 10:36 AM 04-07-13
作者: XMew:

只是狂人舞城寫的同人小說而己(不過比起西尾我有興趣看這部多很多)
婠婠 10:52 AM 04-07-13
作者: 鐵之侍:
只是狂人舞城寫的同人小說而己(不過比起西尾我有興趣看這部多很多)
我身為一個西尾粉都要講
西尾果本真係寫得好差...
mmssm 04:00 PM 04-08-13
其實去到真空, 熱能反而係散失唔到.....can only by radiation
鈴蘭 04:03 PM 04-08-13
作者: 事丫娃些:
原作祖羅夫部walkman係播The Beatles的Get Back

版權費太貴了…

希望第三部ED係Get Back, 第四部ED係Queen的Killer Queen...
我真係覺得會係Get Back架....
我諗今次唔係既原因係唔想咁樣為一集 係呢一次經費度咁樣比一大舊錢出去
但如果係新番分分鐘做26甚至年番既,比一舊錢去買Get Back版權應該成數高好多?
Dyhalt Rushifar 04:05 PM 04-08-13
作者: Rance:
祖羅夫打破左呢個宿命之後都無左呢個設定啦
其實之前早死既得佢老豆同阿爺…
鈴蘭 04:07 PM 04-08-13
作者: Dyhalt Rushifar:
徐倫「解せぬ……」
承太郎其實都算早....
神山樹 06:19 PM 04-08-13
係唔係要停?等下季
半人馬-RigiL- 09:54 PM 04-08-13
太正了!
希望今年內會再開啦
God Gundam 10:25 PM 04-08-13
作者: 鈴蘭:
徐倫「解せぬ……」
承太郎其實都算早....

查實最尾個世界係咪restart左.....咁算唔算冇死過?
money 04:26 PM 04-09-13
巻数    初動       2週計      累計     発売日
      BD(DVD)     BD(DVD)    BD(DVD)
01巻 14,8**(*4,5**) 16,4**(*5,6**) 18,714(*6,2**) 13.01.30 ※合計 24,961枚
02巻 12,5**(*2,7**) 15,4**(*4,1**) 16,448(*4,5**) 13.02.22 ※合計 21,018枚
03巻 13,5**(*2,9**) 15,4**(*3,7**) **,***(**,***) 13.03.29 ※合計 **,***枚
SleepBoy 11:58 AM 04-10-13
deleted
Sar8 12:03 PM 04-10-13
作者: Dyhalt Rushifar:
傳統破壞者
鐵之侍 01:50 PM 04-10-13
以下轉自jojo吧:

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面