Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-16-04, 11:30 AM   #1
SherMan
God of Gamer

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
再會唔會出其它熱血系列?

想玩番躲避球同運動會……細個玩到癲o左,而家好想玩番
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 11:41 AM   #2
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
我都好想可以玩返熱血足球
好多回憶都返晒黎
最好就係可以4P組隊,或者2P對2P
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 11:46 AM   #3
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
好想玩運動會呀...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 12:58 PM   #4
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
我最期待佢出番熱血進行曲~~

舊 04-16-04, 01:01 PM   #5
SherMan

有無消息呀

出躲避球同運動會都必買
舊 04-16-04, 01:06 PM   #6
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 子龍
想玩番躲避球同運動會……細個玩到癲o左,而家好想玩番
運動會?你係咪指熱血行進曲同熱血新紀錄? a
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 01:15 PM   #7
SherMan

引用:
作者: 下雪邊界
運動會?你係咪指熱血行進曲同熱血新紀錄? a
唔記得lu,細個係問人借o的雜帶番來玩,淨係記得玩跨欄,可以撞爛拎塊板插人...

我次次都係拎版插死人再慢慢跑去終點
舊 04-16-04, 01:31 PM   #8
下雪邊界

引用:
作者: 子龍
唔記得lu,細個係問人借o的雜帶番來玩,淨係記得玩跨欄,可以撞爛拎塊板插人...

我次次都係拎版插死人再慢慢跑去終點
呢個係熱血新紀錄
有跨欄、游水、拋鏈球、撐桿跳、同打交

塊版我通常唔係扲黎插人...係扲黎掟人...
另外...如果單打既話...我拋鏈球果一關會不斷垂直向上拋/
舊 04-16-04, 01:40 PM   #9
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
足球呀~~

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 02:11 PM   #10
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 亞飛
我最期待佢出番熱血進行曲~~
我都係
快D出返熱血行進曲呀~~~

舊 04-16-04, 03:43 PM   #11
SherMan

熱血足球好似都幾好玩,但無緣玩
舊 04-16-04, 03:47 PM   #12
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
以前熱血系列係紅白機都有隻
唔知係咪叫熱血時代劇
d 人玩古裝紮晒"鞭"
好搞笑

名稱 : Devil

此篇文章於 04-16-04 03:50 PM 被 紅血人 編輯。
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 05:17 PM   #13
下雪邊界

仲有一隻係好後期既熱血籃球...有冇人玩過?
呢隻都好正GA...每邊場都係三個籃框...(一層樓既高度就一個籃框...如果你射得夠高的話一球可以入6分 )
而且對手入樽入多幾次,...個框會跌落黎...之後你可以執起佢掟去自己個籃版度

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:56 AM

手機版 | APP版