Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 10:37 AM 10-25-18
我諗我會焗爆到50里昂拎埋吸血蝙蝠先停得,不過今次仲未諗掂升邊d人黎用好,太多選擇,同埋35後d騎會破護衛,唔上魔抗會好煩又打得慢,可能都要特登搵人上,淨係諗到奶騎食石帶埋,但就會冇左群補又係煩,又冇理由出隻上魔抗既人,同埋帝國好似冇人上魔抗

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GUSTAV 10:41 AM 10-25-18
其實唔係咁緊要姐

有時破左仲好 隻坦頂騎最多都係兩下....

光頭的話好似直帶飾物最安全?
ShinDou 10:45 AM 10-25-18
我1區果陣冇搵人上魔抗,逐隻引再動秒咁打,但打得好慢有時緊緊3星或唔夠時間拎箱

而家有奶騎諗住進擊放落光頭,引多幾隻黎清,治癒 頑石 光頭又2條命應該都冇咁易死?除左俾魔法炸,慳番d時間應該易拎箱又鬆d

ShinDou 10:46 AM 10-25-18
個裝飾品係勁但都要抽到先得,應該冇咁好彩中 XD

ShinDou 10:48 AM 10-25-18
係喎奶騎要放進擊,唔得閒上魔抗架喎,真係要再諗了

ShinDou 11:01 AM 10-25-18
諗諗下都係放棄雪莉了,食唔到超絕淨係收頭拎箱,或者冇騎既版先出佢了,出積西嘉算,有傳送都好用,係食唔到超絕應該冇力 XD

GUSTAV 11:57 AM 10-25-18
裂縫開到到6-1 變返1代故事易打到爆
ShinDou 12:07 PM 10-25-18
6-1係易,不過我果陣好似6-3就過唔到了 XD

今日係咁合野已經差唔多合晒d錢,得番9萬,打下錢先

鳳熾魂 12:09 PM 10-25-18
大家進度咁好Ge我仲停緊起40打下料 主線23章
不過真係要爆體打,唔爆淨係食包真係太慢
GUSTAV 12:13 PM 10-25-18
裂縫有我打就要打架啦...?
ShinDou 12:16 PM 10-25-18
我都係有得推主線時空就推,卡左就掃定d升職料,掃完先刷兄貴同龍

GUSTAV 12:37 PM 10-25-18
其實慢慢升完50後 應該好休閒 反正每日限氣又要掃蕩拎料都打唔到幾多野

BTW 有得揀我儲包爆石先 怕有EVENT 要衝可以用包 石就個日唔用個日完...
ShinDou 12:42 PM 10-25-18
係呀50之後應該都可以慢慢打下龍整下裝

okabe 04:45 PM 10-25-18
希望港台版唔會跟....
陸版今日更新完變和諧版

ShinDou 04:47 PM 10-25-18
台版應該唔會跟呢個,大陸好似fgo都河蟹左?fgo有冇台版?

GUSTAV 05:14 PM 10-25-18
加塊布仲叫夢戰嗎!?
十一月 06:03 PM 10-25-18
雖然LV40就可以入去打45的積分,但根本冇可能打得贏
我覺得營運真係充滿惡意
(=v=)b 06:09 PM 10-25-18
作者: 十一月:
雖然LV40就可以入去打45的積分,但根本冇可能打得贏
我覺得營運真係充滿惡意
我35打30都打唔贏...........
太多野要昇~
GUSTAV 06:16 PM 10-25-18
40打45係預你抱大腿.............
ShinDou 06:26 PM 10-25-18
作者: (=v=)b:
我35打30都打唔贏...........
太多野要昇~
35有超絕應該夠打架喎,你出咩人﹖@@
(=v=)b 07:33 PM 10-25-18
作者: ShinDou:
35有超絕應該夠打架喎,你出咩人﹖@@
無料轉職攞超絕~卡左係4.3/精英3.1~
3小強+拉娜+暗黑王子~兵仔LV8~裝備平均Lv20~
ShinDou 07:41 PM 10-25-18
應該過到架喎,我而家33RANK都過左4-3同精英3-2,我練兵都係6左右,D裝淨係升左隻坦30LV,其他都係是但10LV 20LV

不過你隻暗王子平時打應該冇乜用可以換第2個

點解你唔用雪莉﹖好屈喎
(=v=)b 07:45 PM 10-25-18
應該過到架喎,我而家33RANK都過左4-3同精英3-2,我練兵都係6左右,D裝淨係升左隻坦30LV,其他都係是但10LV 20LV

不過你隻暗王子平時打應該冇乜用可以換第2個

點解你唔用雪莉﹖好屈喎
我過唔到呀~黃毛昇左騎箭~無坦用~中2下已經死~
我對雪莉沒有愛~拉娜都係搭單用~有白毛就掉拉娜~
ShinDou 07:48 PM 10-25-18
唔怪得你過唔到啦,冇坦隻GAME係打唔到架,35後人地D騎仲識破你護衛 @@

你仲有咩SSR﹖有冇其他人識放超絕﹖有芙雷雅就出佢自帶超絕啦
(=v=)b 07:51 PM 10-25-18
唔怪得你過唔到啦,冇坦隻GAME係打唔到架,35後人地D騎仲識破你護衛 @@

你仲有咩SSR﹖有冇其他人識放超絕﹖
我記得以前無坦依樣野~純粹屬性相剋~轉職無考慮過依個問題~

無啦~
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85  ... 最後

返回主題版面