Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
細路翔 03:08 PM 08-15-16
作者: david:
紫甲數值唔係高過紅甲咩?又型仔O的,整啦
唔係無分別架咩

雖然高得果2-3%應該無人理
david 03:20 PM 08-15-16
作者: 細路翔:
唔係無分別架咩

雖然高得果2-3%應該無人理
要1337就唔可以理常人諗乜...

仲有紫甲可以好似紫武咁轉STAT吧?
細路翔 03:37 PM 08-15-16
你解得件紫甲黎

滾raid時d shard都已經多到夠你換幾套紅裝返黎
搖搖 09:58 PM 08-15-16
轉STAT無得轉RUNE其實無咩用, 不過整得尼D野都係當身份象徵架啦
david 08:17 AM 08-16-16
所以我咪話係1337囉

仲有,紅甲無得轉STAT,整得幾套O黎倉又無位喇

都係紫甲最好啦,整啦
細路翔 01:20 PM 08-16-16
有condit reaper就無打唔贏既怪

刷raid整紫甲啦
細路翔 10:03 PM 08-18-16
3Q12 - 45,841 (Pre-sales)
4Q12 - 119,013 (Launch, Southsun, Fractals)
1Q13 - 36,382 (LS Season 1 starts, Flame and Frost)
2Q13 - 28,889 (SAB, Molten Facility, Dragon Bash)
3Q13 - 24,481 (Bazaar of the Four Winds, Queen's Jubilee, Tequatl revamp, SAB2)
4Q13 - 33,555 (Aetherpath, Tower of Nightmares, WvW Season 1)
1Q14 - 25,142 (Marionette, Battle for Lion's Arch, LS Season 1 ends)
2Q14 - 21,506 (Feature Pack ((Account wardrobe, dyes, megaservers)), Bazaar 2)
3Q14 - 19,686 (LS Season 2 begins, Drytop, Feature Pack ((NPE, global guilds, TP Revamp), WvW Season 2)
4Q14 - 19,272 (Silverwastes)
1Q15 - 20, 026 (LS Season 2 ends, HoT announced at PAX, HoT Closed Beta 1)
2Q15 - 22,470 (HoT Closed Beta 2)
3Q15 - 20,699 (Stronghold / Desert BL test weekends, BWE 1 & 2)
4Q15 - 37,331 (BWE 3, Heart of Thorns release, Spirit Vale, PVP Leagues)
1Q16 - 30,667 (Winter Quarterly Update ((Tyria Gliding, Shatterer Revamp), Salvation Pass)
2Q16 - 15,894 (SAB, Spring Quarterly Update ((Fixing HoT, WvW linking, Level 80 boost)), Stronghold of the Faithful)

開服以黎最差營收,連劍靈1/3都無

owata
ヴィタさんさんKS☀ 09:50 AM 08-26-16
B&S

GW2
除剩底褲你同我講呢D

喂,阿哥.....
sales 點昇啊...
ヴィタさんさんKS☀ 10:22 AM 08-26-16
兩日前仲有"大奇蹟回溯日"

roll back
david 01:13 PM 08-26-16
作者: ヴィタさんさんKS☀:
兩日前仲有"大奇蹟回溯日"

roll back
今時今日O既ANET已經無曬當年GW O既風采咁濟...
佐佐木莊尼 02:55 PM 08-26-16
而且愈來愈多其他 mmo 搶客嘛

加埋長命 mmo wow 今個月又~出 expansion...
搖搖 09:48 AM 08-27-16
living story keep唔到人流, 不如疊埋心水行番舊路出expansion好過啦
內容夠既話實有人比錢架喎

打完樹龍諗住去Elona啦, 又去番打火龍
新地區都唔知仲要等幾耐
細路翔 09:46 PM 09-01-16
不過老實講B&S優化好差+GAME PLAY太壓摳

GW2最大問題只有更新太慢太少貨,我真係寧願佢認命收月費

你睇WOW個新資料片UI抄GW2抄到COPY落去咁就知GW2未死得晒既

但堅抽需要一個好爆既改版先救得起囉
david 08:04 AM 09-02-16
ANET原本有HEART搞GW O既好似走曬咁...
搖搖 04:49 PM 09-07-16
疑似下一章LS去RING OF FIRE
http://dulfy.net/2016/09/06/gw2-lw3-...-ring-of-fire/
ヴィタさんさんKS☀ 04:47 PM 09-08-16
作者: 搖搖:
疑似下一章LS去RING OF FIRE
http://dulfy.net/2016/09/06/gw2-lw3-...-ring-of-fire/
竟然

開左隻 necro,食粒 40 lv 生日 boost開始碌緊
搖搖 12:20 PM 09-09-16
竟然

開左隻 necro,食粒 40 lv 生日 boost開始碌緊
尼期講血石, 去果邊都好合理既

我d升級書可以直升2-3隻80有突不過無位開人
ヴィタさんさんKS☀ 01:31 PM 09-15-16
mastery point 有冇得farm?
打左陣 vb ,岩岩先識飛上昇氣流識飛彈彈草菇 ...

血尿到爆,唔熟個地圖邊度發生咩事之後有咩打,突然飛隻 legendrary 龍出來燒熟你
d 路又唔熟見到想去既,今次行得到,下次行左去第二度,明明方向一樣都可以錯到離晒譜
ヴィタさんさんKS☀ 01:33 PM 09-15-16
認路點去點飛真係一大難關,d 怪更難打都冇呢一樣野咁令人發炆"火爭"
佐佐木莊尼 02:44 PM 09-15-16
冇計架, 唯有睇 dulfy 攻略
我第一次入 verdant brink 都係迷路迷到嘔

而上 canopy d 直昇機我而家都未記得晒邊架上邊個位

mastery point 靠打故事開o個 D 應該夠學 D 基本必須野
但唔夠你谷到上 ley line gliding
ヴィタさんさんKS☀ 03:27 PM 09-15-16
作者: 佐佐木莊尼:
冇計架, 唯有睇 dulfy 攻略
我第一次入 verdant brink 都係迷路迷到嘔

而上 canopy d 直昇機我而家都未記得晒邊架上邊個位

mastery point 靠打故事開o個 D 應該夠學 D 基本必須野
但唔夠你谷到上 ley line gliding
我見到好以打 vb / 其實 hot 地圖 event 拎 exp 會加下面條 bar,加爆就有一人個 mastery point?
搖搖 09:37 PM 09-15-16
我見到好以打 vb / 其實 hot 地圖 event 拎 exp 會加下面條 bar,加爆就有一人個 mastery point?
加爆左代表你果級既MASTERY升完, 可以用MP黎UNLOCK
搖搖 09:40 PM 09-15-16
MP無得FARM, 最簡單都係睇DULFY拎哂D 無咩技能要求既INSIGHT先
不過就算拎哂你都要FARM EXP升MASTERY
搖搖 08:52 PM 09-17-16
溫提, 20-SEP更新LS3 CH2
20-SEP前LOGIN都可以免費UNLOCK CH1

ヴィタさんさんKS☀ 08:42 PM 09-19-16
作者: 搖搖:
MP無得FARM, 最簡單都係睇DULFY拎哂D 無咩技能要求既INSIGHT先
不過就算拎哂你都要FARM EXP升MASTERY
...GG
不過點睇都係 leyline flying 最需要
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面