Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
雙星 09:12 PM 07-15-02
作者: :
Originally posted by 又一兵 :
hello i'm mudhole's friend
您好
魚伕 11:01 PM 07-15-02
你好啊 又一城
大粒麥 11:05 PM 07-15-02
hihi
又一村
上等兵 01:01 AM 07-16-02
Originally posted by 赤色渣古 :

hi, 哥奧你好, 我係上次同你1on1肥蟹果個.:glee:
我知呀:glee:
クラウド 05:05 PM 07-16-02
Originally posted by 黑黑黑 :

因為個塊板多數人都係打格鬥game
所以搞到高達冇乜人講野咁囉
可不可以給我那板的link?
上等兵 06:51 PM 07-16-02
Originally posted by 小京K9999 :

可不可以給我那板的link?
遲點去看吧,因為現在很亂......你問麥林兄那板的link,他是那板的其中一位版主
クラウド 06:56 PM 07-16-02
Originally posted by 超能力戰士 :
遲點去看吧,因為現在很亂......你問麥林兄那板的link,他是那板的其中一位版主
OK
Thanks~
magnum 12:57 AM 07-17-02
TO: 小京K9999
暫時該處極度不行, 完全不能見人, 為免嚇壞新人, 我還是待該處重新準備好才告訴你, 不便之處敬請原諒

TO: 超能力戰士
你告訴他不行嗎?
上等兵 01:02 AM 07-17-02
Originally posted by magnum :
TO: 小京K9999
暫時該處極度不行, 完全不能見人, 為免嚇壞新人, 我還是待該處重新準備好才告訴你, 不便之處敬請原諒

TO: 超能力戰士
你告訴他不行嗎?
我不懂整按一下就可以進入fight club,小弟係電腦白痴
magnum 01:07 AM 07-17-02
先按POST REPLY, 之後在VB CODE一欄中按URL那個掣, 在新走出來的視窗打"LINK HERE"(或其他想顯示的文字), 按確定後便可打網址, 最後按確定即可完成
上等兵 01:16 AM 07-17-02
link here
上等兵 01:17 AM 07-17-02
好似唔得喎,唔得就幫我刪除?鼳\...真係sorry...
クラウド 10:22 AM 07-17-02
得了.....
Thanks~!!
上等兵 08:31 AM 07-19-02
而家可以見人喇,得閒去睇睇喇
寒霜雪 02:00 PM 07-19-02
各位halo~~
初黎報到~~
dan 02:12 PM 07-19-02
Originally posted by 寒霜雪 :
各位halo~~
初黎報到~~
你 / 妳 (?) 好 ~
從何得知本討論區架~
^^
寒霜雪 02:32 PM 07-19-02
Originally posted by 伍等兵dan :
你 / 妳 (?) 好 ~
從何得知本討論區架~
^^
我係(仔)黎既~
我晌某人icq info度見到e個板板既網址咪入黎睇下囉
(其實好耐之前知道有e個板既存在...不過唔知條link姐 )
赤色渣古 02:29 PM 07-25-02
大家好, 我係GAF o既新會員.....多多指教....
Riden 02:48 PM 07-25-02
大家好, 我係GAF o既新會員.....多多指教....
new member.....
赤色渣古 02:50 PM 07-25-02
Originally posted by Riden :
new member.....
yes ar, GAF new member ma....here is GAF....new forum, new member..
Riden 02:53 PM 07-25-02

yes ar, GAF new member ma....here is GAF....new forum, new member..
then i am new member also la........
赤色渣古 02:54 PM 07-25-02
Originally posted by Riden :
then i am new member also la........
你講得無錯, You are right...
Riden 02:57 PM 07-25-02

你講得無錯, You are right...
新會員 today go to 銅金 ma?
G M 03:56 PM 07-25-02
hi, how are u, i am fine
伍等(少)提督 03:06 AM 07-26-02
原來我係未響度報到...
新人一名, 多多指教
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面