Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 5討論區
neo2046 02:58 PM 09-17-20
香港玩家睇路

作者: :

sunhikari 03:09 PM 09-17-20
作者: 野良猫:
打咗電話問訂機

全數現金訂,最重要係…
食幾多隻GAME要聽日先知
全數現金訂?!
係真唔係........
即係焗人去上網訂先用到信用卡......
你話收CHARGE都仲OK啦.......
強化人間ですの~★ 03:09 PM 09-17-20
作者: 野良猫:
打咗電話問訂機

全數現金訂,最重要係…
食幾多隻GAME要聽日先知
訂數碼版都要食game唔會有鋪咁勇下話a
野良猫 03:12 PM 09-17-20
作者: 強化人間ですの~★:
訂數碼版都要食game唔會有鋪咁勇下話a
唔知
個老闆只係咁講我咁聽

咁買條CODE都得嘅,如果要玩咁盡嘅話
neo2046 03:14 PM 09-17-20
作者: blackpighk:
有冇ps5 pro 既機會...

首發狗衝未夠動力... 大部份單機game 又可以有pc 揀

得隻godfall 我有D 興趣... (打打殺殺零根性老人家)
而家PS5個Spec,D game要ray tracing + 4K 60FPS應該有好難度
加上Nvidia今年張 RTX 3080好鬼癲
今次可能PS5, XSX都好快會出 PRO版
sunhikari 03:14 PM 09-17-20
作者: neo2046:
香港玩家睇路
我反而要諗買行貨定水貨好.......

你知而家個所謂「大環境」........
darkvolver 03:16 PM 09-17-20
香港玩家睇路
佢地來港要不要等14天?

另外,會不會好像當年買 / 賣iphone 4禁...
sunhikari 03:21 PM 09-17-20
作者: darkvolver:
中港司機漏洞.......
darkvolver 03:21 PM 09-17-20
作者: sunhikari:
中港司機漏洞.......
唔知點解諗起iphone 4....
neo2046 03:22 PM 09-17-20
作者: darkvolver:
"貨運D貨" 唔需要quarantine架
Eking 03:24 PM 09-17-20
我寧願返SONY訂, 有就有, 冇就下次~
neo2046 03:24 PM 09-17-20
作者: sunhikari:
我反而要諗買行貨定水貨好.......

你知而家個所謂「大環境」........
有乜野關係 ?
sunhikari 03:28 PM 09-17-20
有乜野關係 ?
怕左政府有乜事借用大陸條法例黎審查遊戲,然後用FW改左PS5的設定唔比玩非審查遊戲

上面XBOX已經直頭要實名認證+封死海外GAME STORE
鐵之侍 03:35 PM 09-17-20
https://bbs.a9vg.com/forum.php?mod=v...lybtn_59665395

很多地方預售已經截了

問了認識那間都是要全數訂
Alpha2 03:44 PM 09-17-20
不知道是否真的

sunhikari 03:46 PM 09-17-20
作者: 鐵之侍:
https://bbs.a9vg.com/forum.php?mod=v...lybtn_59665395

很多地方預售已經截了

問了認識那間都是要全數訂
全數訂唔係問題,現金比全數先係大問題
Heaven 03:47 PM 09-17-20
黑盒顯得部機唔出 我覺得會用返白底藍底多d
由手機版發出
豪傑公子 03:55 PM 09-17-20
首批得白色?
DevilElvis 04:04 PM 09-17-20
作者: Alpha2:
不知道是否真的

堅嘅

碟版
stephen1980 04:04 PM 09-17-20
sony個網站已經開始入唔到
darkvolver 04:19 PM 09-17-20
作者: stephen1980:
反應之勁,不知道對股票有沒有影響?
ericwpk 04:32 PM 09-17-20
作者: stephen1980:
已經試緊 script
stephen1980 04:35 PM 09-17-20
以前今去藍商訂都放心,今年真係唔放心
Akira 明 04:58 PM 09-17-20
我想知兩代主機有無得連線?
同事打算買PS5但我已有PS4
如果連到我自己唔使咁急買
sgouki 05:04 PM 09-17-20
而家PS5個Spec,D game要ray tracing + 4K 60FPS應該有好難度
加上Nvidia今年張 RTX 3080好鬼癲
今次可能PS5, XSX都好快會出 PRO版
冇計, 食正老黃牙膏大年, 下年出最少勁多1/3到1/2.........
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後

返回主題版面