Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 68 108 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 128 168 218  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
書仔 04:02 PM 05-04-16
120lv後有5倍機率出SR,希望今次不用打到200LV才能4突了
fufufu123456 04:24 PM 05-04-16
作者: yorkyork:
部活動機屎到,
盾仲要得2萬7,
成20cost,
計埋精神春香都好過佢啦,
不如唔好比,
佢當施捨比抽極都突唔爆帝王萬能俠既人啊?
唉,有時又唔想講d太難聽既說話,但你冇心搞就不如早d摺左佢算啦白痴運營
依家玩家系唔會特登走去抽你d什麼故事池、24小時池,最多只會抽兩下特效機跑下ev
換言之ev已經系唯一收入,但你依家報酬整架盾機,仲要系廢盾機,你咁搞下次仲點會有人肯抽特效去跑?
不如早d棄坑等你摺埋好過啦
ryvius123 04:29 PM 05-04-16
作者: fufufu123456:
唉,有時又唔想講d太難聽既說話,但你冇心搞就不如早d摺左佢算啦白痴運營
依家玩家系唔會特登走去抽你d什麼故事池、24小時池,最多只會抽兩下特效機跑下ev
換言之ev已經系唯一收入,但你依家報酬整架盾機,仲要系廢盾機,你咁搞下次仲點會有人肯抽特效去跑?
不如早d棄坑等你摺埋好過啦
不能同意更多, 盾機已經夠廢, 仲要咁低戰力, 大佬堂堂master asia 2萬7戰力邊對得住佢身份? 火都來埋

識做就出番ssr肉身東方不敗補數啦
ShinDou 04:31 PM 05-04-16
東方老鼠屎

見佢3拳特效都知大佬係盾

但派既竟然都係盾

之前鏡創性都係打果陣盾,派係拳啦

營運真係睇唔到冇人用盾架咩?唔搞搞個盾d技強化番邊有人用?

而家咁睇真係分分鐘未等到大改版就執都似

今次應該又有1堆人棄
LordofNightmare 04:39 PM 05-04-16
戰力問題係啱啱先出咗隻三萬盾機,依家嚟隻二萬七邊夠照?
重要係東方師傅,單係個名已經值二萬戰力,真係set得太低。
fufufu123456 04:46 PM 05-04-16
其實小弟唔介意盾機,例如部master gundam可以去到同強沙同級數既,咁大家都會覺得有價值丫
尤其早排關卡設計上有d變化,顯示出系特定關卡中盾機仲有佢既價值,而ev中能夠拎到部盾版強沙,心理上都會覺得舒服d
但依家辛辛苦苦跑成個ev結果得部廢機,唔單止浪費時間,更加浪費心機
講真小弟寧願慳返d時間黎訓教都好過拎隻垃圾
LordofNightmare 04:52 PM 05-04-16
都係嗰句,二萬七唔算廢,但一泊埋隻帝王就相形見絀。
除非啲技夠破格喇,例如dg細胞係全隊回復咁,雖然唔可能……
yorkyork 04:55 PM 05-04-16
以前就活動有強機,
依家比2萬8都要偷笑,
以前50石抽一次,
依家就迫人爬山,
就一次見一隻game係越黎越低能,
其他game見少人玩都會做返好D福利啦
fufufu123456 04:58 PM 05-04-16
呢隻game小弟都系半棄,アネモネ突完都冇練過,小新直頭skip哂,今次又pass埋,睇個款同棄左其實差別不大,系差左未del app
以前就活動有強機,
依家比2萬8都要偷笑,
以前50石抽一次,
依家就迫人爬山,
就一次見一隻game係越黎越低能,
其他game見少人玩都會做返好D福利啦
小弟最近叫做慢慢玩多左手機game,真系越玩得多越發覺呢隻game有幾離譜
yorkyork 05:02 PM 05-04-16
就係以前玩過好多其他我先一開始就係咁插佢,
啊仲數漏一樣就係出錯以前派石依家派錢,
不過呢樣係懷疑佢比左張SSR卷唔順氣
書仔 05:20 PM 05-04-16
就係以前玩過好多其他我先一開始就係咁插佢,
啊仲數漏一樣就係出錯以前派石依家派錢,
不過呢樣係懷疑佢比左張SSR卷唔順氣
說開SSR券,今期排名頭100位會有100%SSR券,這個排名戰花生好看了,分數會去到有幾可怕呢
yorkyork 05:21 PM 05-04-16
佢應該計過數知有幾多人係課長,
就set左咁既排位比佢地爭,
其他人佢地真係理得你地唔玩
ShinDou 05:22 PM 05-04-16
100位呢d梗係課長玩架啦,但咁廢既event仲有冇咁多課長都係問題
ryvius123 05:28 PM 05-04-16
SSR卷都唔吸引啦, 又唔係指定出邊隻, 真係爭排名課金買水打分分鐘仲貴過石抽....就算抽到番來而家D機除佐Z都沒咩超班馬
書仔 05:29 PM 05-04-16
其實大家是不是都只看能力,不理C數和技的,就以鐵甲和東方比,一個3萬,一個2萬7,差3000
但C數差6C,技東方有自動回血,行又行得快D,必殺又強D,真的是大家說得咁垃圾嗎
ShinDou 05:33 PM 05-04-16
比盾真係覺得冇咩意思,都係落唔到場,除非有卒又1下射到人返艦咁濟

想行快既你裝個陸s連低速kaiser都超快

Wave回點都唔夠基本能力高勁,除非佢係cc咁秒數回啦
fufufu123456 05:41 PM 05-04-16
如果系進擊ev或者系類似亡國、春香咁既方式出master,小弟相信大家都冇乜感受
問題在於強敵ev唔系易打,通常又要爆水又要睇人品,辛苦過後得返黎既報酬同付出勞力根本不成正比既時候,好難令人滿意
盾機平日用既機會就比較少,當手頭上已經有強沙、創聖、剎帝利,甚至蘭斯、萬能俠,你仲會用呢部2萬幾總合力力既盾機嗎?與其辛辛苦苦打返黎做倉管,倒不如慳返d時間慳返d電慳返d心機做其他野好過啦
ryvius123 06:09 PM 05-04-16
盾機唔夠坦件事已經錯哂, 行得快死得更快

講起上來作盾機作為坦其實應該set做剋拳機, 而家搞錯拳機獨大
ShinDou 06:46 PM 05-04-16
作者: ryvius123:
盾機唔夠坦件事已經錯哂, 行得快死得更快

講起上來作盾機作為坦其實應該set做剋拳機, 而家搞錯拳機獨大
佢係抄CC,但抄D唔抄D

CC戰克騎,但D騎其實好多BUFF防人,幾個BUFF呀開下技呢D就算俾人克都頂到好難死得去,只係殺人慢過戰

同埋CC D遠職俾人埋左身就超低攻,呢個機戰反而唔抄

講來講去都係機戰D機D技太廢,搞到做唔到CC果種平衡
書仔 06:58 PM 05-04-16
明白大家的意思了,但為何殺帝利大家又不鬧,比強沙和強天差咁多
fufufu123456 07:10 PM 05-04-16
作者: 書仔:
明白大家的意思了,但為何殺帝利大家又不鬧,比強沙和強天差咁多
不是想挑釁,但剎帝利有邊方面值得鬧呢?
全game最高class回避,3月尾難度99 quest小弟冇佢應該S唔到
加上拳機,總合力又有成3萬1,睇唔出有乜野問題
ShinDou 07:14 PM 05-04-16
其實今次東方老師如果拳2萬7都冇咁嬲,我拳隊唔夠凸爆拳機用都有出2萬7既THE END

得2萬7其實係15,16COST既戰力,唔知佢點可以值到20,雖然KAISER都唔覺值26

岩岩先入GAME,睇下個介紹,見到張圖,LV145已經4百萬HP,點打﹖又冇特效SSR,應該水都唔同佢爆求其HEA打下算
yorkyork 07:24 PM 05-04-16
剎帝利個時都有鬧佢趕客嫁,
難打又難跌
ShinDou 07:30 PM 05-04-16
波雷12我係打左幾日上到150先得凸1棄左,唔爆水HEA打埋果幾日都凸唔到2

笑左,睇緊介紹,仲寫住 超強力目玉UNIT SSR MASTER GUNDAM

不過今次3隻特效應該都拍得住Z,分分鐘勁過,尤其劍狼,過左EVENT都會係主力,有石可以試下抽下

岩岩打左7隻老師,排7千幾,今次真係冇咩人打

不過個強敵POOL好過上次,好似易出左R,同埋唔係得肥,出番D C UC黎升下技都好過冇

打9隻跌SR,好似易跌左

打完第10隻,排6千幾,好少人
亍 ◣ 09:45 PM 05-04-16
係喎有冇人request了未add???個request list太多人唔知邊個打邊個...
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 18 68 108 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 128 168 218  ... 最後

返回主題版面