Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-16, 04:02 PM   #2926
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
120lv後有5倍機率出SR,希望今次不用打到200LV才能4突了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 04:24 PM   #2927
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: yorkyork 查看文章
部活動機屎到,
盾仲要得2萬7,
成20cost,
計埋精神春香都好過佢啦,
不如唔好比,
佢當施捨比抽極都突唔爆帝王萬能俠既人啊?
唉,有時又唔想講d太難聽既說話,但你冇心搞就不如早d摺左佢算啦白痴運營
依家玩家系唔會特登走去抽你d什麼故事池、24小時池,最多只會抽兩下特效機跑下ev
換言之ev已經系唯一收入,但你依家報酬整架盾機,仲要系廢盾機,你咁搞下次仲點會有人肯抽特效去跑?
不如早d棄坑等你摺埋好過啦

舊 05-04-16, 04:29 PM   #2928
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
唉,有時又唔想講d太難聽既說話,但你冇心搞就不如早d摺左佢算啦白痴運營
依家玩家系唔會特登走去抽你d什麼故事池、24小時池,最多只會抽兩下特效機跑下ev
換言之ev已經系唯一收入,但你依家報酬整架盾機,仲要系廢盾機,你咁搞下次仲點會有人肯抽特效去跑?
不如早d棄坑等你摺埋好過啦
不能同意更多, 盾機已經夠廢, 仲要咁低戰力, 大佬堂堂master asia 2萬7戰力邊對得住佢身份? 火都來埋

識做就出番ssr肉身東方不敗補數啦
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 04:31 PM   #2929
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
東方老鼠屎

見佢3拳特效都知大佬係盾

但派既竟然都係盾

之前鏡創性都係打果陣盾,派係拳啦

營運真係睇唔到冇人用盾架咩?唔搞搞個盾d技強化番邊有人用?

而家咁睇真係分分鐘未等到大改版就執都似

今次應該又有1堆人棄
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 04:39 PM   #2930
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
戰力問題係啱啱先出咗隻三萬盾機,依家嚟隻二萬七邊夠照?
重要係東方師傅,單係個名已經值二萬戰力,真係set得太低。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 04:46 PM   #2931
Crazy Gamer

其實小弟唔介意盾機,例如部master gundam可以去到同強沙同級數既,咁大家都會覺得有價值丫
尤其早排關卡設計上有d變化,顯示出系特定關卡中盾機仲有佢既價值,而ev中能夠拎到部盾版強沙,心理上都會覺得舒服d
但依家辛辛苦苦跑成個ev結果得部廢機,唔單止浪費時間,更加浪費心機
講真小弟寧願慳返d時間黎訓教都好過拎隻垃圾

舊 05-04-16, 04:52 PM   #2932
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
都係嗰句,二萬七唔算廢,但一泊埋隻帝王就相形見絀。
除非啲技夠破格喇,例如dg細胞係全隊回復咁,雖然唔可能……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 04:55 PM   #2933
yorkyork

註冊日期: May 2010
以前就活動有強機,
依家比2萬8都要偷笑,
以前50石抽一次,
依家就迫人爬山,
就一次見一隻game係越黎越低能,
其他game見少人玩都會做返好D福利啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 04:58 PM   #2934
Crazy Gamer

呢隻game小弟都系半棄,アネモネ突完都冇練過,小新直頭skip哂,今次又pass埋,睇個款同棄左其實差別不大,系差左未del app
引用:
以前就活動有強機,
依家比2萬8都要偷笑,
以前50石抽一次,
依家就迫人爬山,
就一次見一隻game係越黎越低能,
其他game見少人玩都會做返好D福利啦
小弟最近叫做慢慢玩多左手機game,真系越玩得多越發覺呢隻game有幾離譜

舊 05-04-16, 05:02 PM   #2935
yorkyork

就係以前玩過好多其他我先一開始就係咁插佢,
啊仲數漏一樣就係出錯以前派石依家派錢,
不過呢樣係懷疑佢比左張SSR卷唔順氣
舊 05-04-16, 05:20 PM   #2936
書仔
Game Master
路人一名

引用:
就係以前玩過好多其他我先一開始就係咁插佢,
啊仲數漏一樣就係出錯以前派石依家派錢,
不過呢樣係懷疑佢比左張SSR卷唔順氣
說開SSR券,今期排名頭100位會有100%SSR券,這個排名戰花生好看了,分數會去到有幾可怕呢

舊 05-04-16, 05:21 PM   #2937
yorkyork

佢應該計過數知有幾多人係課長,
就set左咁既排位比佢地爭,
其他人佢地真係理得你地唔玩
舊 05-04-16, 05:22 PM   #2938
ShinDou

100位呢d梗係課長玩架啦,但咁廢既event仲有冇咁多課長都係問題
舊 05-04-16, 05:28 PM   #2939
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

SSR卷都唔吸引啦, 又唔係指定出邊隻, 真係爭排名課金買水打分分鐘仲貴過石抽....就算抽到番來而家D機除佐Z都沒咩超班馬
舊 05-04-16, 05:29 PM   #2940
書仔
Game Master
路人一名

其實大家是不是都只看能力,不理C數和技的,就以鐵甲和東方比,一個3萬,一個2萬7,差3000
但C數差6C,技東方有自動回血,行又行得快D,必殺又強D,真的是大家說得咁垃圾嗎

舊 05-04-16, 05:33 PM   #2941
ShinDou

比盾真係覺得冇咩意思,都係落唔到場,除非有卒又1下射到人返艦咁濟

想行快既你裝個陸s連低速kaiser都超快

Wave回點都唔夠基本能力高勁,除非佢係cc咁秒數回啦
舊 05-04-16, 05:41 PM   #2942
Crazy Gamer

如果系進擊ev或者系類似亡國、春香咁既方式出master,小弟相信大家都冇乜感受
問題在於強敵ev唔系易打,通常又要爆水又要睇人品,辛苦過後得返黎既報酬同付出勞力根本不成正比既時候,好難令人滿意
盾機平日用既機會就比較少,當手頭上已經有強沙、創聖、剎帝利,甚至蘭斯、萬能俠,你仲會用呢部2萬幾總合力力既盾機嗎?與其辛辛苦苦打返黎做倉管,倒不如慳返d時間慳返d電慳返d心機做其他野好過啦

舊 05-04-16, 06:09 PM   #2943
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

盾機唔夠坦件事已經錯哂, 行得快死得更快

講起上來作盾機作為坦其實應該set做剋拳機, 而家搞錯拳機獨大
舊 05-04-16, 06:46 PM   #2944
ShinDou

引用:
作者: ryvius123 查看文章
盾機唔夠坦件事已經錯哂, 行得快死得更快

講起上來作盾機作為坦其實應該set做剋拳機, 而家搞錯拳機獨大
佢係抄CC,但抄D唔抄D

CC戰克騎,但D騎其實好多BUFF防人,幾個BUFF呀開下技呢D就算俾人克都頂到好難死得去,只係殺人慢過戰

同埋CC D遠職俾人埋左身就超低攻,呢個機戰反而唔抄

講來講去都係機戰D機D技太廢,搞到做唔到CC果種平衡
舊 05-04-16, 06:58 PM   #2945
書仔
Game Master
路人一名

明白大家的意思了,但為何殺帝利大家又不鬧,比強沙和強天差咁多

舊 05-04-16, 07:10 PM   #2946
Crazy Gamer

引用:
作者: 書仔 查看文章
明白大家的意思了,但為何殺帝利大家又不鬧,比強沙和強天差咁多
不是想挑釁,但剎帝利有邊方面值得鬧呢?
全game最高class回避,3月尾難度99 quest小弟冇佢應該S唔到
加上拳機,總合力又有成3萬1,睇唔出有乜野問題

舊 05-04-16, 07:14 PM   #2947
ShinDou

其實今次東方老師如果拳2萬7都冇咁嬲,我拳隊唔夠凸爆拳機用都有出2萬7既THE END

得2萬7其實係15,16COST既戰力,唔知佢點可以值到20,雖然KAISER都唔覺值26

岩岩先入GAME,睇下個介紹,見到張圖,LV145已經4百萬HP,點打﹖又冇特效SSR,應該水都唔同佢爆求其HEA打下算

此篇文章於 05-04-16 07:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-04-16, 07:24 PM   #2948
yorkyork

剎帝利個時都有鬧佢趕客嫁,
難打又難跌
舊 05-04-16, 07:30 PM   #2949
ShinDou

波雷12我係打左幾日上到150先得凸1棄左,唔爆水HEA打埋果幾日都凸唔到2

笑左,睇緊介紹,仲寫住 超強力目玉UNIT SSR MASTER GUNDAM

不過今次3隻特效應該都拍得住Z,分分鐘勁過,尤其劍狼,過左EVENT都會係主力,有石可以試下抽下

岩岩打左7隻老師,排7千幾,今次真係冇咩人打

不過個強敵POOL好過上次,好似易出左R,同埋唔係得肥,出番D C UC黎升下技都好過冇

打9隻跌SR,好似易跌左

打完第10隻,排6千幾,好少人

此篇文章於 05-04-16 09:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-04-16, 09:45 PM   #2950
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
係喎有冇人request了未add???個request list太多人唔知邊個打邊個...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:55 PM

手機版 | APP版