Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 82 122 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 142  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
sunhikari 09:37 AM 09-07-18
作者: GN00508771:
威啦 呢次
日魂封IP
日魂無封IP,最少入去睇貨品都無問題
但會偵測到非日本IP會有一頁同你講「我地國外都有魂網架~」的訊息
只要按返左冮角的標誌,就可以正常入返日魂
赤兵尉SETH 11:47 AM 09-19-18

真!DC 01:12 PM 09-19-18
確定有x2了
希望出埋x3
由手機版發出
怪盜小G 02:06 PM 09-19-18
等FC同X3
GN00508771 04:46 PM 09-19-18
作者: sunhikari:
日魂無封IP,最少入去睇貨品都無問題
但會偵測到非日本IP會有一頁同你講「我地國外都有魂網架~」的訊息
只要按返左冮角的標誌,就可以正常入返日魂
就係講緊我出貼戈兩日係按左都唔入唔到

但依家又冇哂事了 唔知佢想點
赤兵尉SETH 07:34 AM 09-22-18
クロスボーン・ガンダムX1
1月發售
22,000Yen
鳳熾魂 10:33 AM 09-22-18
出CB唯有要做豹頭
赤兵尉SETH 02:19 PM 09-24-18
http://blog.studio-himitsukichi.com/?month=201809

真!DC 02:25 PM 09-24-18
Cv軍徽喺胸甲下方好怪
如果係上方會好得多

Google了一下圖
長谷川版係下方,ka版係上方?
由手機版發出
斯羅 02:39 PM 09-24-18
隻腳成日覺得成隻巴巴托斯咁
Eternal Wind 06:31 PM 09-24-18
Details多到有D畫蛇添足
真!DC 07:17 PM 09-24-18
我金邊廚好鐘意金邊既高貴感
由手機版發出
赤兵尉SETH 12:17 AM 09-25-18
好似新安洲咁適量金邊先有高貴感
太多就變土豪感...
martinnitram 11:08 AM 09-25-18
個人覺得 OK (無睇開 Crossbone)
btw, 肩上紅色係隻雀?
赤兵尉SETH 03:54 PM 09-26-18
メタルビルド「クロスボーン・ガンダムX1」特設ページ更新!28日予約開始
https://tamashii.jp/special/metalbuild/xbg_x1/

作者: :

fmptsrhk 08:32 PM 09-26-18
有一點過份華麗了的感覺
Rance 08:56 PM 09-26-18
我覺得變到四四方方咁好怪...
真!DC 09:39 PM 09-26-18
我覺得除左開口唔係金色同件袍d扣之外唔錯
希望唔洗搶
由手機版發出
Eternal Wind 11:25 PM 09-26-18
頭頂骷髏頭唔上色

ABC斗篷似爛布...
赤兵尉SETH 03:18 PM 09-28-18
今次突登衝開訂時間
但amiami同日森load到頁面時已經orders Closed
係咪仲有d特殊技巧先訂到...
カンザキ 04:20 PM 09-28-18
作者: 赤兵尉SETH:
今次突登衝開訂時間
但amiami同日森load到頁面時已經orders Closed
係咪仲有d特殊技巧先訂到...
我都係準時3點衝, 日森我06分左右入到訂左隻
而amiami我load到13分左右先入到, 入到去已經orders closed
カンザキ 05:19 PM 09-28-18
https://www.amiami.com/eng/detail/?gcode=FIGURE-042943

amiami依家又有貨, 想買嘅請快手~
GN00508771 09:58 PM 09-28-18
作者: カンザキ:
我都係準時3點衝, 日森我06分左右入到訂左隻
而amiami我load到13分左右先入到, 入到去已經orders closed
日森你點搵到原價訂⋯
3時00分入去都話冇哂
カンザキ 10:28 PM 09-28-18
作者: GN00508771:
日森你點搵到原價訂⋯
3時00分入去都話冇哂
我只係果陣amiami完全load唔入, 之後用はっちゃか條link轉去日森就見到有貨入喳, 無咩特別方法
赤兵尉SETH 10:35 PM 09-28-18
作者: カンザキ:
我只係果陣amiami完全load唔入, 之後用はっちゃか條link轉去日森就見到有貨入喳, 無咩特別方法
你係原價訂到?
依家去入日森都有貨, 全部3萬羊以上
第一 ... 32 82 122 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 142  ... 最後

返回主題版面