Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73 123  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
fantasy俊仔 11:47 AM 05-27-16
呢d排名event個個都最尾爆石架啦,你爆人又爆,唔keep住最後爆都驚追唔到
darknessmana 01:58 PM 05-27-16
作者: fantasy俊仔:
呢d排名event個個都最尾爆石架啦,你爆人又爆,唔keep住最後爆都驚追唔到
應該話追排名要有特效武先啱,我宜家654星特效武各一把,打一場極級有300分
暫時唔駛用水/石都keep到3百排名左右,留返最後一日先衝
Dyhalt Rushifar 02:37 PM 05-27-16
作者: darknessmana:
應該話追排名要有特效武先啱,我宜家654星特效武各一把,打一場極級有300分
暫時唔駛用水/石都keep到3百排名左右,留返最後一日先衝
一把抽唔到…
ShinDou 03:12 PM 05-27-16
我係去左抽新手冇抽特效,d水又用黎打凸破書晒晒
Dyhalt Rushifar 03:19 PM 05-27-16
18000戰力終於完走到一次上級FREE,不過真係好險…
5本汎記3…
ShinDou 08:51 PM 05-27-16
放工返到屋企1睇竟然排9千8,原來出左2個新ORDER,打晒果幾十AP又去番3千幾名,都幾多差唔多分冇特效既人打緊

岩岩1萬9戰力先可以唔爆石過FREE上級,不過剩番2千幾血,又冇奶弓FD,要搭唔FD既命弓補得1次4千
肥雞 11:44 PM 05-27-16
作者: ShinDou:
放工返到屋企1睇竟然排9千8,原來出左2個新ORDER,打晒果幾十AP又去番3千幾名,都幾多差唔多分冇特效既人打緊

岩岩1萬9戰力先可以唔爆石過FREE上級,不過剩番2千幾血,又冇奶弓FD,要搭唔FD既命弓補得1次4千
FREE上級用咩人打最穩陣呀?
ShinDou 09:05 AM 05-28-16
作者: 肥雞:
FREE上級用咩人打最穩陣呀?
主要係隊野要夠大力,因為卒至大佬全部有4隻,如果得1把6星特大,都幾難4場1TURN秒晒,要搭FD特大,同埋最好有黑騎吸LOCK,不過就算有佢吸都俾人打好痛,都近千架1下
Dyhalt Rushifar 10:48 AM 05-28-16

其實用神劍FRIEND好過回血,班神大力之餘仲難上狀態到叫媽媽…
萬九強化打卒應該已經可以一TURN兩隻,用盡一個,至少有BOSS之前既耗損減三分一。
BOSS強弱化並用就同一般戰鬥冇分別,六TURN夠你殺到佢渣都冇。
不過竟然冇極級,要打上85真係有排LOOP…
ShinDou 08:16 AM 05-29-16
訓醒覺7千幾分由8千位跌到去1萬1位

個個訓身爆石打,值咩﹖

果4個侵略者邊度有得打﹖原來打上級D紅怪

打晒159AP都入唔番1萬位
fantasy俊仔 09:07 AM 05-29-16
訓醒覺7千幾分由8千位跌到去1萬1位

個個訓身爆石打,值咩﹖

果4個侵略者邊度有得打﹖原來打上級D紅怪

打晒159AP都入唔番1萬位
話左d人一定爆架啦,最後幾小時爆得仲勁呀

你而家幾多PT?參考下
ShinDou 09:20 AM 05-29-16

你而家幾多PT?參考下
而家7902分11033位
肥雞 09:29 AM 05-29-16

你而家幾多PT?參考下
報下數先,我16380PT,排1653位
一千內冇可能了
小嘉 03:02 PM 05-29-16
有無分報下
9769分

8339名
ShinDou 03:08 PM 05-29-16
10188分,7303位
【麥斯】 03:14 PM 05-29-16
10200分, 排名同你地差唔多, 競爭好鬼激烈,
原本儲左五十幾支水用到得番10支左右,
希望最後都守到10000名內
都叫做努力過玩隻GAME, 咁都入唔到10000名就即刻棄GAME

睇頭幾位排名既ID都幾搞野, 經常變,
問班人係咪唔駛訓覺
小嘉 03:20 PM 05-29-16
唔入10000名我都唔鬼打
ShinDou 03:30 PM 05-29-16
我覺得前面班人係4把6星特效,1場5百,仲要爆石唔係爆水打
darknessmana 06:21 PM 05-29-16
537位
32236分
保住1000位內就算,要報酬再上一級要50位
衝100/500內都係多2塊金片⋯
Celes 08:34 PM 05-29-16
36116分 368位
呢邊D人上左岸,唔算爭得好勁,應該可以500位內。
陸奧 貴志 08:52 PM 05-29-16
能力太低(角色lv同爆肝能力),打左幾場event就放棄.....
肥雞 08:59 PM 05-29-16
得一把特效武...水已經用哂,希望快D夠鐘啦
ShinDou 09:01 PM 05-29-16
真係好好升,而家1萬7HP,2萬8百戰力,打FREE上級都好易了,3場卒都係1開波1下神弓特大,打大佬用降攻FD2下,過版仲剩1萬HP

岩岩4個主力都凸破晒55,繼續衝LV先
小嘉 09:17 PM 05-29-16
28000咁高

我15000戰力咋
Dyhalt Rushifar 09:23 PM 05-29-16
二萬八應係20800

二萬八應該要主力全裝6星/齊齊突破70吧…
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73 123  ... 最後

返回主題版面