Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>請問大家買開邊本電腦雜誌呢??
J.kidd 08:06 PM 03-05-04
我本來買PC POWER PRO
依家摺左...
大家有咩好介紹呀~~~
咭咭王子(一V一)p 08:18 PM 03-05-04
電腦廣場... 不過都唔係期期買... 間唔中先買本上堂解悶
黃金士郎 08:21 PM 03-05-04
無話買開邊本,睇封面有無吸引的title先買
monster8 08:57 PM 03-05-04
睇下你想睇咩la, pcweekly比較多教學,但排版比較老土 PC MARKET有咩都有,尤其是一些企業方案同埋專攔都較有學術性不過較深,其副刊PC BUYER的HARDWARE REPORT 就比較長細,另外E-ZONE AND HI-TECH 就愈來愈着重在影音方面的產品介紹, 個人覺得愈來愈唔似一本電腦雜誌, 而E-ZONE的副刊DIY ZONE,就只係一本跟PC BUYER風,但內容相差甚遠.....至於PC3同電腦一週就比較偏門,它們喜歡教讀者一些偏門的方法去幹一些事情,無甚學術性可言....

以上為個人觀感......:bface:
Norm 09:02 PM 03-05-04
睇電腦廣場,PC BUYER更加係工作必備....
witchblade 09:41 PM 03-05-04
電腦廣場
不過我去圖書館睇,唔洗$
cinimod 12:12 AM 03-06-04
今日買了EZone,覺得幾好,無PC Market咁多無謂野,又平$3,正積極諗住換畫
京一 01:56 AM 03-06-04
我睇開pcweekly,pc3,ezone,pc station,pc market & pc power pro
而家又小一本lu
majicman 03:53 AM 03-06-04
only電腦廣場!
萬能俠 12:31 PM 03-06-04
PC Weekly 再已經唔係以前o既PC Weekly 了.....! (d test 冇以前咁詳細)
而原班人馬開本pc power pro 又摺埋......
而家諗緊買e-zone 定pc market好.....! (各有各好)
Terry仔 01:52 PM 03-06-04
PC weekly依家主要講D hi-tech野,其它資料少左好多
御緣 11:56 PM 03-06-04
我就pc market同e-zone都買,pc3就一時時,pcweekly/hi tech都已經停買好耐,電腦一週一期都冇買過
一一 12:08 AM 03-07-04
以前買pc3,而家買pc weekly
comcom 07:59 PM 10-18-18
PC3啦 封面簡潔 顏色夠Sharp同埋入面易睇嘛~~~所成日買PC3
亍 ◣ 08:28 PM 10-18-18
04年topic....
Rance 09:41 PM 10-18-18
見有D野跟書O岩用先會買ezone or pcm....

返回主題版面