Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-21-12, 08:21 AM   #51
Leaf
God of Gamer
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Kewellma 查看文章
望看經典後宮人渣誠
於是我又望住世界點解排除左佢之後D問題冇晒
太多OFF TOPIC 野當年SCHOOL DAYS動畫播時已經講晒唔再重覆

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 10:56 AM   #52
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
其實咁既超必都諗得出,咁點解唔直接無敵左佢姐
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 11:40 AM   #53
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
極速廢人化……定叫極速打回原形……

舊 07-21-12, 02:10 PM   #54
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Van仔 查看文章
其實咁既超必都諗得出,咁點解唔直接無敵左佢姐
其實B.B有平衡機制,能力太強大會削弱其他部份
好似魔王征收令咁奪取係隨機的,如果鴉鴉有強化外裝或其他必殺技,被攞走嘅未必係飛行能力,
雖然說鴉鴉嘅情況就係因為飛行能力太強大所以先無其他必殺技

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 05:04 PM   #55
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
上集+前半段廢完
今集尾準備打回原形

有ASH既場面真係好歡樂!!!
但點解要打格仔

楓子

引用:
作者: casio 查看文章
好似魔王征收令咁奪取係隨機的,如果鴉鴉有強化外裝或其他必殺技,被攞走嘅未必係飛行能力,
所以我曾經諗過
如果肥雪當時件災鎧...

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 07:49 PM   #56
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
咁耐冇見以為ASH唔會再出場, 佢D對白真係好搞笑

舊 07-21-12, 08:04 PM   #57
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

中指打格仔
レイカー師匠エロイよレイカー師匠

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 08:13 PM   #58
casio

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
咁耐冇見以為ASH唔會再出場, 佢D對白真係好搞笑
放心,Ash兄只會愈嚟愈重要

舊 07-21-12, 08:34 PM   #59
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
其實今集ash兄現實身份已經出場~

我反而想知道師傅著住呢套大小姐禮服點戰鬥...
史上第一個有衫著概虛疑體?
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 08:35 PM   #60
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
現實世界遇上後
重要性有增無減
(因為天殺的肥雪口味)

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 09:43 PM   #61
casio

引用:
作者: 金屬史萊姆 查看文章
其實今集ash兄現實身份已經出場~

我反而想知道師傅著住呢套大小姐禮服點戰鬥...
史上第一個有衫著概虛疑體?
同彈頭一齊組隊

舊 07-21-12, 10:20 PM   #62
RPG之鬼

少咗D心理表現總係覺得去得好快,不過賤人好似冇小說咁賤格……比較失望咗(?)

拓拓果句"你不相信我嗎"
SAO就係少咗呢D角色!

ASH出現真係唔同晒,唔知如果真係三色台播時,會配成點樣

舊 07-21-12, 11:30 PM   #63
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
肥雪精神面真係好弱

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 01:41 AM   #64
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
咁唔公平既超必 可以成個Game世界無人知 呃細佬左D囉
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 03:04 AM   #65
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
肥豬佢明知自己腦殘又怯懦, 被要脅又唔搵人商量, 無左對翼又唔係無左個腦, 肥豬佢低能成咁竟然都唔自殺死左去
HEERO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 03:07 AM   #66
路人乙
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
佢招頭槌唔係必殺技
路人乙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 03:53 AM   #67
casio

引用:
作者: 路人乙 查看文章
佢招頭槌唔係必殺技
係百度睇過話設定頭槌係飛行能力一部份,所以搶咗飛行能力=搶頭槌,搶頭槌=搶飛行能力...

引用:
作者: Van仔 查看文章
咁唔公平既超必 可以成個Game世界無人知 呃細佬左D囉
因為之前賤人幾乎係靠人養,唔出嚟對戰,就算被威脅對象爆有佢依個人,但對戰名單唔見有佢,最多都只會變都市傳說

舊 07-22-12, 08:16 PM   #68
RPG之鬼

引用:
係百度睇過話設定頭槌係飛行能力一部份,所以搶咗飛行能力=搶頭槌,搶頭槌=搶飛行能力...

因為之前賤人幾乎係靠人養,唔出嚟對戰,就算被威脅對象爆有佢依個人,但對戰名單唔見有佢,最多都只會變都市傳說
咁樣飛腿飛拳都係飛行能力……唔怪得知對ASH兄只係得個"拖"(拉打跳)啦

舊 07-26-12, 11:36 PM   #69
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-26-12, 11:37 PM   #70
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: money 查看文章
下邊
你誰啦

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 03:17 AM   #71
緋村 光
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: pet3 查看文章
下邊
你誰啦
女僕さん

個人blog:極地白犬(更新再開!!)
緋村 光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 01:49 PM   #72
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: pet3 查看文章
下邊
你誰啦
妳唔係以為是學姐呀...

學姐冇咁....
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 02:01 PM   #73
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: dmr5202005 查看文章

學姐冇咁....
dmr5202005的頭部和身體分離了
切口真漂亮

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 02:05 PM   #74
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 緋村 光 查看文章
女僕さん
係一隻血貓
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 07:26 PM   #75
RPG之鬼

引用:
作者: dmr5202005 查看文章

學姐冇咁....
O岩O岩賤人先用完修改圖技術,而且公主連身份證都可以改到,呢D有幾難

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
アクセル・ワールド 加速の頂点 発売日・価格未定 money 電視遊戲討論版 11 02-04-13 02:11 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM
川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」#13「Violation;侵入」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 07-09-12 05:33 PM

現在的時間是 11:17 PM

手機版 | APP版