Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-15-12, 09:00 PM   #351
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 如月刃 查看文章
爆甲仲以為佢開新能力,點知斬兩下就接吻地面
屈機要留翻下集俾學姊睇+好感

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 09:44 PM   #352
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
http://tamashii.jp/item/1140/

唔怪得塊鐵板睇睇下咁熟口面啦
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 10:24 PM   #353
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: HEERO 查看文章
黑馬公主, 英雌救豬
笑左。

公主話佢o係無限制空間花左15個鐘頭由沖繩飛馬過黎東京,雖則話出面世界連1分鐘未夠,但問題就係呢度:公主佢點解會知道肥雪既決鬥時間同地點?

佢唔似Black Vice可以o係入面減速呢個方便能力,如果黎得太早,佢可能要入面等上幾個月甚至幾年。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 10:31 PM   #354
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
笑左。

公主話佢o係無限制空間花左15個鐘頭由沖繩飛馬過黎東京,雖則話出面世界連1分鐘未夠,但問題就係呢度:公主佢點解會知道肥雪既決鬥時間同地點?

佢唔似Black Vice可以o係入面減速呢個方便能力,如果黎得太早,佢可能要入面等上幾個月甚至幾年。
>公主佢點解會知道肥雪既決鬥時間同地點
ネタバレ?
當然係有人通風報信www

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 10:37 PM   #355
casio

引用:
笑左。

提示
留意今集對白

舊 09-15-12, 10:56 PM   #356
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
OVA
好似透佐少少黑雪姬個名,呢隻係唔係加速研究會提過個隻2038版?

舊 09-15-12, 11:15 PM   #357
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Asurada 查看文章
OVA
好似透佐少少黑雪姬個名,呢隻係唔係加速研究會提過個隻2038版?
仲用玩具槍....用真槍啦

事實有此三GAME的AA2038 BB2039 CC2040
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 11:40 PM   #358
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
仲用玩具槍....用真槍啦

事實有此三GAME的AA2038 BB2039 CC2040
AA同CC都摺佐
唔知仲會唔會有DD或者其他..........

舊 09-16-12, 04:26 PM   #359
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
道歉時露出ry是常識吧

唔係果封EMAIL透露
黑雪都冇可能千里救豬

招牌動作又可以增加多一位了

另, 今集D經費去哂表情

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-12, 10:31 PM   #360
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
又係衰咀炮www
兩條廢柴最後都係要人救

飛田叔

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-12, 10:43 PM   #361
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
又係衰咀炮www
兩條廢柴最後都係要人救

飛田叔
所以繼續強調佢地係初中生

第緊第12期開頭,係咪想增持股量先前咁安排呢,另外肥仔見到朱古力唔係一野飛埋去"我來吃掉你啦"咁咩

舊 09-16-12, 11:09 PM   #362
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
笑左。

學姐出場果幕令我想起gundam g東方不敗...

ova...一定會出學組手辦模型..

此篇文章於 09-16-12 11:43 PM 被 金屬史萊姆 編輯。
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-12, 12:52 AM   #363
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 金屬史萊姆 查看文章
學姐出場果幕令我想起gundam g東方不敗...

ova...一定會出學組手辦模型..
一開始騎馬仲以為何方神聖, 同埋學姐唔係無手既咩,點騎馬

我老實問一個問題,有無人曾經問過作者點解有個頭盔可以做到係實際時間創造一個更長時間既空間,點解唔係裡面讀書,仲要係學校上堂

照正常班人成日咁潛行法 D行為應該好成熟先係架, 點解個個中二病小學雞

此篇文章於 09-17-12 12:56 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-12, 01:39 AM   #364
casio

引用:
作者: Van仔 查看文章

我老實問一個問題,有無人曾經問過作者點解有個頭盔可以做到係實際時間創造一個更長時間既空間,點解唔係裡面讀書,仲要係學校上堂

照正常班人成日咁潛行法 D行為應該好成熟先係架, 點解個個中二病小學雞
肥雪係小說第一期亦問過同一個問題,答案係--社會大眾以讓小孩學習集體生活或培養情操此等愚蠢理由

至於佢地咁潛行法點解個個D行為仲係中二病小學雞……但你唔好忘記個D潛行時間九成係用嚟開片

舊 09-17-12, 01:56 AM   #365
小特特
薔薇騎士団

引用:
作者: Van仔 查看文章

SAO果邊一堆社會人士咁用,但果期未仲有腦加速

Blog

pixiv
舊 09-18-12, 04:09 PM   #366
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
BD總銷量

*9 -- *,282 *7,826 *3 アクセル・ワールド 2<初回限定版>

此篇文章於 09-18-12 08:28 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 06:09 PM   #367
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
千呢個角色真係八婆一個
無建樹都唔好係到阻住丫……
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 06:10 PM   #368
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 小特特 查看文章
SAO果邊一堆社會人士咁用,但果期未仲有腦加速
其實UW已係腦加速.....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 06:14 PM   #369
小特特
薔薇騎士団

引用:
作者: ouki 查看文章
其實UW已係腦加速.....
SAO"果期"a
我都知UW有

Blog

pixiv
舊 09-18-12, 07:27 PM   #370
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: casio 查看文章
好重要喎,下集開估

完左今季加速...找時間開始睇 加速小說
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 09:09 AM   #371
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
搞咁多野最後都係要黑雪姬出手

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 11:47 AM   #372
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
ova:
我見到女版freedom

點解肥豬黑雪冇裸體聊天室

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 12:44 PM   #373
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
到底黑雪姬無手指係點樣騎隻風雲再起(?)出場

仲有諗諗下紅之王識心意技點解比小丑拉馬圍果次完全未見佢出過

今集只能講冬菇頭完全睇小左黑雪姬既廢人度同針對肥雪既跟蹤狂屬性(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 01:23 PM   #374
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
到底黑雪姬無手指係點樣騎隻風雲再起(?)出場

仲有諗諗下紅之王識心意技點解比小丑拉馬圍果次完全未見佢出過

今集只能講冬菇頭完全睇小左黑雪姬既廢人度同針對肥雪既跟蹤狂屬性(?
DEL...
冇留意ID添

舊 09-19-12, 01:50 PM   #375
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
DEL...
冇留意ID添
Gj

咁我來點應喇,用問題來答佢個問題,
叮噹(點都唔叫佢xxx夢)都冇手指,又點樣拎道具?
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
アクセル・ワールド 加速の頂点 発売日・価格未定 money 電視遊戲討論版 11 02-04-13 02:11 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM
川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」#13「Violation;侵入」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 07-09-12 05:33 PM

現在的時間是 01:37 AM

手機版 | APP版