Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-13-10, 12:59 PM   #26
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
http://www.hobbystock.co.jp/projectdiva/

2010年2月発売予定の「初音ミク -Project DIVA- トレーディングストラップ Track01」につきまして発売月が変更となりましたので、お知らせさせて頂きます。【発売予定日:2010年4月下旬予定】

改4月......都好....慢慢出唔好急

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 08:42 PM   #27
darknessmana
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
本來係出旺角睇下有冇布公仔巡音既蹤影

最後見唔到變左手痕抽頸巾

紫色好似都ok襯?

原來對手唔係就咁插得實 而家就咁夾住就算
darknessmana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 08:56 PM   #28
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
↑我欠紫色頸巾就齊晒5色啦

舊 02-15-10, 09:46 PM   #29
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: darknessmana 查看文章

紫色好似都ok襯?

http://photo.gaforum.org/files/3/6/7/7/9/img_0869.jpg[/IMG]

手上o個隻咩東東?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-15-10, 09:53 PM   #30

引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
↑我欠紫色頸巾就齊晒5色啦
如果你仲有綠色剩 可以交換既...(如果你唔介意我拆左黎用過
舊 02-15-10, 10:04 PM   #31

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
手上o個隻咩東東?

C74 既こちょっとコレクション 初音ミク

我扭左出黎 俾FIGMA拎住o岩o岩好
舊 02-15-10, 10:09 PM   #32
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

c74限定....唔怪得唔多覺街有.........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-16-10, 02:49 AM   #33
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
引用:

紫色好似都ok襯?

我仲等緊隻 Meiko...

我訂呢批公仔果個 Online shop 仲未有得訂巡音住...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-10, 01:09 AM   #34
★星人44★
Moderator

引用:
如果你仲有綠色剩 可以交換既...(如果你唔介意我拆左黎用過
唔介意唔介意
幾時可以換?

舊 02-17-10, 12:25 PM   #35

引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
唔介意唔介意
幾時可以換?
應該星期6 ok既

我pm你電話時間睇你得唔得
舊 02-17-10, 12:25 PM   #36
★星人44★
Moderator

引用:
應該星期6 ok既

我pm你電話時間睇你得唔得
おk

舊 02-17-10, 07:49 PM   #37

$328 巡音入手~

Vocaloid成員終於都一家團聚

舊 02-18-10, 04:17 PM   #38
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
尋日已經到埗, 今日至出相

最貴o既一件...

初音ミク x 雪ミク

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-10, 11:46 PM   #39
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

o口o

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-19-10, 11:03 AM   #40

-del-

此篇文章於 02-20-10 09:13 PM 被 darknessmana 編輯。
舊 02-20-10, 09:36 PM   #41

今日一入

企唔穩匙扣公仔3隻

舊 02-20-10, 10:21 PM   #42
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

邊度有?幾$??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-20-10, 11:43 PM   #43

引用:
邊度有?幾$??
我都係上網bid

出面街完全唔見有
舊 02-21-10, 09:59 PM   #44
★星人44★
Moderator

執緊舖頭個新Display
終於開晒大細雪ミク

舊 02-23-10, 11:02 PM   #45
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

超合金....乳量唔夠....冇愛美神

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-23-10, 11:59 PM   #46

又多一隻TONY氏既初音

但個POSE扭得好奇怪 之前睇圖果陣已經怪怪地

雖然都會照入
舊 02-24-10, 12:01 AM   #47

引用:

超合金....乳量唔夠....冇愛美神
乳量不足先係正貨嘛....飛彈留比巡音/MEIKO去做
舊 03-05-10, 09:37 PM   #48
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-05-10, 10:30 PM   #49
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
想問問邊到有巡音公仔買啊..
只係想要巡音
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-10, 04:42 PM   #50

引用:

好正...不過拎上手玩應該幾重 當電腦mon用就ok

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放 全新 pullip 初音 izumichan 買賣專區 3 02-01-13 11:18 PM
[閑貼]初音 windart Cosplay同人MIX討論區 7 09-12-08 12:10 PM
[RG1][Green2] 風林火山新品 - 初音草圖本+初音stick poster Mocha Cosplay同人MIX討論區 4 12-30-07 10:12 PM
初音~ ball24 Cosplay同人MIX討論區 4 09-28-07 08:04 PM

現在的時間是 07:40 AM

手機版 | APP版